Lindastuhaug

Lindastuhaug, er en blogg som ble laget av Linda Stuhaug, som er en jente som har sin største lidenskap er matlaging, og i 2013 bestemte hun seg for å lage en blogg der hun skulle laste opp alle oppskriftene hennes, slik at alle hennes følgere kan gjenskape oppskriftene sine. oppskrifter og kan også nyte den gode maten og diettene som lages. For mange mennesker er det å lage en deilig oppskrift uten å bli repeterende noe veldig komplisert, og av den grunn havner de på nettsider som leter etter oppskrifter, men mange ganger liker de dem ikke, av den grunn ble denne bloggen opprettet, for de som elsker god mat og helse.

Deretter skal vi snakke litt med deg om de forskjellige oppskriftene som finnes i denne bloggen, siden i tillegg til komplette måltider, er det også desserter som, for å kunne spise til tider når et andre måltid lages, er perfekte , oppskriftene er veldig godt forklart, i disse tilfellene vil det ikke være vanskelig for deg å følge hver av rettene, og de er raske å tilberede, så du vil ha alt klart på relativt kort tid, på en plass som kan forberedt på en ettermiddag.

Vi skal gi deg et eksempel så vi skal plassere en oppskrift som du kan finne på nettsiden deres innenfor de kjente oppskriftene, retten som skal vises er de Sukkerfrie sjokoladebarene med nøtter.

Sukkerfrie sjokoladeplater med nøtter

Nå skal vi forklare deg på en veldig oppsummert måte om denne oppskriften, fra de nødvendige ingrediensene for dens realisering så vel som prosessen, slik at du kan observere og vite om du liker denne stilen for matlaging, ingrediensene som skal være brukes til å koke minst 14 stykker av hovedoppskriften.

Ingredienser:

  • 100 gram peanøttsmør (eller annet valgfritt nøttesmør)
  • 100 gram vanlig sukkersirup eller honning (eller annet flytende søtningsmiddel)
  • 30 gram havregryn
  • 30 gram saltede cashewnøtter (eller andre nøtter)
  • 2 til 3 ss kakao
  • 30 til 40 g usøtet melkesjokolade

Fremgangsmåte

Og til slutt skal vi vise deg trinnene du skal følge slik at du kan lage disse sjokoladebarene som har vunnet hjertene til mange mennesker som er fans av søtsaker som er enkle å lage, trinnene er som følger:

  1. Vei peanøttsmør og flytende søtningsmiddel direkte i en bolle eller kasserolle. Varm opp litt og bland.
  2. Tilsett havre, nøtter og sjokolade. Rør godt før du presser blandingen ned i en boks kledd med bakepapir. Boksen var 10×15 cm.
  3. Smelt sjokoladen og hell til slutt. settes kaldt Etter minst 1-2 timer kan du kutte i biter.

Som du kan se, utføres prosessen i bare 3 trinn, som ikke vil ta deg mer enn 30 minutter å gjennomføre, og bare i løpet av 1 til 2 timer vil du ha full tallerken å bare spise.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *