Logg inn på NKK Min Side: En enkel guide

Logg Inn NKK Min Side er en online tjeneste som tilbys av Norsk Kennel Klub. Tjenesten gir medlemmer muligheten til å administrere sine hunder og medlemskap enkelt og effektivt. Med Min Side kan du se hvilke hunder som er registrert på deg, melde på til terminfestede arrangementer, registrere kull, foreta eierskifte på dine hunder, bestille helserekvisisjoner, søke om championattitler/mellomtitler, bestille RIK-lisens og NOX-bevis, og se medlemsfordeler.

For å få tilgang til Min Side, må du først logge inn på NKK sin nettside. Du kan logge inn ved å klikke på “Logg inn” -knappen øverst til høyre på nettsiden. Deretter vil du bli bedt om å oppgi ditt brukernavn og passord. Hvis du ikke har en konto, kan du opprette en ved å klikke på “Registrer” -knappen.

Logg Inn NKK Min Side er en praktisk og effektiv måte å administrere hunder og medlemskap på. Med tjenesten kan du enkelt og raskt melde på hunder til arrangementer og registrere kull. Du kan også bestille helserekvisisjoner og søke om championattitler/mellomtitler. Alt du trenger å gjøre er å logge inn på NKK sin nettside og få tilgang til Min Side.

Hva er NKK Min Side?

NKK Min Side er en personlig profil som du kan opprette på Norsk Kennel Klub sin nettside. Med Min Side kan du enkelt holde oversikt over dine hunder og dine medlemskap. Du kan også melde på dine hunder til terminfestede arrangementer, registrere kull, foreta eierskifte, bestille helserekvisisjoner, søke om championattitler/mellomtitler, bestille RIK-lisens og NOX-bevis, og se dine fakturaer og betalinger.

For å opprette en Min Side-profil, må du være medlem av NKK og ha en e-postadresse. Når du har opprettet en profil, kan du logge deg inn når som helst og få tilgang til dine personlige opplysninger og tjenester.

Min Side er en praktisk og effektiv måte å holde styr på dine hunder og dine medlemskap på. Ved å bruke Min Side kan du enkelt melde på dine hunder til utstillinger, prøver og kurs, og du kan også følge med på dine fakturaer og betalinger. Min Side er tilgjengelig 24/7, slik at du alltid har tilgang til dine opplysninger og tjenester når du trenger det.

Hvordan logger du inn på NKK Min Side?

Hvis du vil logge inn på NKK Min Side, kan du gjøre det på tre forskjellige måter:

Logg inn med BankID

For å logge inn med BankID, må du ha en BankID fra en norsk bank. Følg disse trinnene:

 1. Gå til NKKs hjemmeside
 2. Klikk på “Min Side” øverst til høyre på siden
 3. Klikk på “Logg inn med BankID”
 4. Skriv inn ditt fødselsnummer og klikk “Logg inn”
 5. Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre innloggingen

Logg inn med MinID

For å logge inn med MinID, må du ha en MinID fra norsk offentlig sektor. Følg disse trinnene:

 1. Gå til NKKs hjemmeside
 2. Klikk på “Min Side” øverst til høyre på siden
 3. Klikk på “Logg inn med MinID”
 4. Skriv inn ditt fødselsnummer og klikk “Logg inn”
 5. Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre innloggingen

Logg inn med Buypass ID

For å logge inn med Buypass ID, må du ha en Buypass ID fra Buypass AS. Følg disse trinnene:

 1. Gå til NKKs hjemmeside
 2. Klikk på “Min Side” øverst til høyre på siden
 3. Klikk på “Logg inn med Buypass ID”
 4. Skriv inn ditt fødselsnummer og klikk “Logg inn”
 5. Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre innloggingen

Hva kan du gjøre på NKK Min Side?

Registrere hund

Du kan registrere hunden din på NKK Min Side. For å gjøre dette, må du fylle ut et elektronisk skjema med informasjon om hunden din. Du vil bli bedt om å oppgi hundens navn, rase, kjønn, fødselsdato og foreldre. Når du har registrert hunden din, vil du kunne se hundens stamtavle og helseopplysninger på Min Side.

Melde på utstilling

Du kan også melde på hunden din til utstillinger på NKK Min Side. Du vil kunne se en oversikt over tilgjengelige utstillinger og velge hvilken du vil melde på hunden din til. Du vil også kunne betale påmeldingsavgiften og se resultatene fra utstillingen på Min Side.

Bestille stamtavle

Du kan bestille en stamtavle for hunden din på NKK Min Side. For å gjøre dette, må du fylle ut et elektronisk skjema med informasjon om hunden din og betale bestillingsavgiften. Stamtavlen vil bli sendt til deg i posten.

På NKK Min Side kan du også se informasjon om medlemskapet ditt, endre kontaktinformasjonen din og se en oversikt over alle hundene du har registrert på NKK.

Ofte stilte spørsmål

Her er noen vanlige spørsmål og svar om Logg Inn NKK Min Side:

SpørsmålSvar
Hvordan oppretter jeg en Min Side-profil?Opprettelse av Min Side krever ikke medlemskap, alle kan opprette en bruker på Min Side. For å se hunder som er registrert på deg og evt. medlemskap må medlemsnummer og pinkode være tilknyttet Min side profilen.
Hvordan melder jeg meg inn i en klubb gjennom Min Side?Du kan melde deg inn direkte i den/de klubbene du ønsker å være medlem av gjennom NKKs nettside. Du betaler kontingenten med kort samtidig som du melder deg inn. Du kan også ta kontakt med den aktuelle klubben for å få hjelp til innmeldingen.
Hvordan gjør jeg et eierskifte på Min Side?Logg deg inn på «Min side», og trykk på punktet som heter «Eierskifter». Velg «nytt eierskifte», hunden som skal ha medeier og legg inn PIN-koden som står på eierbeviset. På neste side velger du punktet som heter «Behold hovedeier».
Hva gjør jeg hvis jeg ikke har mottatt en faktura?Ta kontakt med helseavdelingen på [email protected] dersom: adressen er feil; adressen er riktig, men du likevel ikke har mottatt en faktura. NKK sender ut fakturaen innen en uke etter at bildene er mottatt hos NKK; du har mottatt en faktura som du betalte for mer enn 10 dager siden for HD og mer enn 3 uker siden for AD.

Vi håper dette besvarte noen av dine spørsmål om Logg Inn NKK Min Side. Hvis du har flere spørsmål, kan du kontakte NKKs kundeservice for hjelp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *