Kiotari

Feriebyen Kiotari ligger midt på østkysten av Rhodos, ca. 11 kilometer fra Lindos. Dette er en av de nyeste og flotteste feriebyene på Rhodos. Byens sentrum strekker seg langs hovedveien, og her finner man butikker, restauranter og supermarkeder. Sunweb tilbyr et godt utvalg av hoteller i Kiotari, inkludert all-inclusive hotellet Mitsis Rodos Village som er et populært familiehotell med mange aktiviteter.

Kiotaris strand

Kiotari har en flott strand som hovedsakelig er dekket av sand. Ved vannkanten og på bunnen av vannet er det imidlertid en del småstein. Stranden har alle fasilitetene gjestene måtte ønske seg, inkludert vannsportaktiviteter som motoriserte aktiviteter, windsurfing og kajakkutleie. Ikke langt unna Kiotari ligger den vakre Glystra-stranden, hvor atmosfæren er enda mer avslappet enn i Kiotari. Hvis du ønsker en helt avslappende dag på stranden, kan vi anbefale en tur til Gennadi-stranden.

Restauranter og natteliv

De fleste hotellgjestene i Kiotari spiser på sine all-inclusive hoteller. Imidlertid finnes det flere restauranter for de som ikke har all-inclusive eller som ønsker å prøve en kveld utenfor hotellet. Nattelivet er begrenset til underholdningen på hotellene. Når natten faller på, er det ro og fred i Kiotari.

Aktiviteter og severdigheter

For turister i Kiotari er det mest opplagte utfluktalternativet en tur til den gamle byen Lindos. Her finner man flott arkitektur, blomster og små finurlige butikker. I tillegg er det selvfølgelig Lindos Akropolis som er en stor turistattraksjon. Hvis du ønsker en stor naturopplevelse, kan vi anbefale en kjøretur sørover til Prasonisi. Husk å ta med kamera og badetøy!

Konklusjon

Kiotari er en flott ferieby på Rhodos med en vakker strand og mange aktiviteter. Det er et godt utvalg av hoteller, spesielt for familier som ønsker all-inclusive alternativer. Restauranter og natteliv er begrenset, men det er rikelig med muligheter for utflukter og aktiviteter i nærheten. Hvis du planlegger en ferie på Rhodos, bør du absolutt vurdere å besøke Kiotari!

Map

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *