Hurtigbåt Tromsø Skjervøy: Timer og priser | All informasjon

Hurtigbåt Tromsø Skjervøy er en rask og pålitelig transportløsning for de som ønsker å reise mellom Tromsø og Skjervøy. Båtturen tar omtrent to timer og gir deg muligheten til å nyte den fantastiske naturen langs kysten av Nord-Norge. Denne artikkelen vil gi deg all informasjonen du trenger om timer og priser for Hurtigbåt Tromsø Skjervøy, slik at du kan planlegge reisen din på en enkel og effektiv måte.

For å finne ut av tidene for Hurtigbåt Tromsø Skjervøy, kan du besøke den offisielle nettsiden. Her finner du en oversikt over alle avganger og ankomster, samt informasjon om eventuelle endringer i ruteplanen. Prisene for båtturen varierer avhengig av alder og reisemål, så det er viktig å sjekke prislisten før du kjøper billett.

Uansett om du er en lokal eller en turist, kan Hurtigbåt Tromsø Skjervøy være en flott måte å oppleve den vakre naturen og kulturen i Nord-Norge. Med denne artikkelen kan du enkelt finne ut av timer og priser for båtturen, slik at du kan planlegge reisen din på en enkel og effektiv måte.

Rutetabeller Linje 3

Hvis du har problemer med å se den, kan du se følgende PDF her.

Priser

Billettpriser

Hurtigbåt Tromsø Skjervøy tilbyr forskjellige billettpriser avhengig av reisemål, alder og sesong. Her er en oversikt over billettprisene fra Tromsø til Skjervøy:

ReisemålVoksenBarn (4-15 år)Honnør/student
Skjervøykr 379kr 190kr 303

Merk at prisene kan variere avhengig av sesong og reisemål. Det kan også være mulig å få rabatterte billetter ved å kjøpe tur-retur billetter eller ved å bruke AutoPASS.

Betaling

Hurtigbåt Tromsø Skjervøy godtar betaling med både kontanter og kort. Hvis du ønsker å betale med kort, må du huske å ta med deg kortet ditt på reisen. Du kan også betale med AutoPASS, som gir deg rabatterte billettpriser. Hvis du bruker AutoPASS, må du huske å ha med deg AutoPASS-brikken din på reisen.

Informasjon

Hurtigbåtens fasiliteter

Hurtigbåten fra Tromsø til Skjervøy har ulike fasiliteter for å gjøre reisen så komfortabel som mulig. Blant annet har hurtigbåten:

 • Salg av mat og drikke
 • Toaletter
 • Wifi
 • Seter med god benplass

Bagasje

På hurtigbåten fra Tromsø til Skjervøy kan du ta med deg bagasje. Det er imidlertid viktig å merke bagasjen tydelig med navn og adresse. Passasjerer er selv ansvarlige for å bære sin egen bagasje om bord og av båten.

Reisetips

For å gjøre reisen så behagelig som mulig, anbefaler vi følgende:

 • Møt opp i god tid før avgang
 • Ha billett klar på forhånd
 • Merke bagasjen tydelig med navn og adresse
 • Ha med varme klær og regntøy, da været kan være skiftende
 • Ha med mat og drikke om ønskelig

Hurtigbåt Skjervøy Tromsø

Tidsplaner

Hvis du har problemer med å se den, kan du se følgende PDF her.

For å sjekke tidsplanen for Hurtigbåt Skjervøy Tromsø, kan du besøke den offisielle nettsiden for båtturer. Her kan du angi de to destinasjonene, angi klokkeslett og dato og se de tilgjengelige reisealternativene.

Priser

Prisene for Hurtigbåt Skjervøy Tromsø kan variere avhengig av sesong og tidspunkt på dagen. Det er også mulig å kjøpe billetter på forhånd på nettet.

Her er noen eksempler på priser:

 • Enkeltbillett voksen: 200 kr
 • Enkeltbillett barn: 100 kr
 • Tur-retur voksen: 350 kr
 • Tur-retur barn: 175 kr

Det kan være lurt å sjekke nettsiden for oppdaterte priser og informasjon.

Kontaktinformasjon

Dersom du har spørsmål eller ønsker å kontakte Hurtigbåt Tromsø Skjervøy, finner du kontaktinformasjonen deres nedenfor:

NavnAdresseTelefonnummerE-post
Hurtigruten ASPostboks 822, 9258 Tromsø+47 97 68 00 00post@hurtigruten.com

Du kan også besøke Hurtigbåt Tromsø Skjervøys nettside for mer informasjon eller for å kontakte dem gjennom kontaktskjemaet på deres nettside.

Husk at det kan være lurt å sjekke nettsiden deres for oppdatert informasjon om priser og ruter før du kontakter dem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *