Hurtigbåt Sunnhordland: Timer og priser | All informasjon – Alt du trenger å vite!

Hurtigbåt Sunnhordland er en rask og praktisk måte å reise mellom øyer og tettsteder i Sunnhordland. Med hyppige avganger og rimelige priser er hurtigbåten et populært transportmiddel for både fastboende og turister.

På nettsiden til Hurtigbåt Sunnhordland finner du all informasjon du trenger om timer og priser. Her kan du enkelt søke etter avganger mellom ulike destinasjoner, og få oppdatert informasjon om eventuelle endringer i rutetidene. Du kan også kjøpe billetter på nettsiden, eller ombord på båten.

Med Hurtigbåt Sunnhordland kan du reise fra Bergen til Stord på under en time, eller fra Stord til Haugesund på to timer. Båten stopper også ved mindre tettsteder og øyer underveis, slik at du kan utforske regionen og oppleve den vakre norske naturen. Planlegg din neste reise med Hurtigbåt Sunnhordland i dag!

Tidsplaner

Hvis du har problemer med å se den, kan du se følgende PDF her.

Kontaktinformasjon

For spørsmål eller assistanse med billetter og reiser på Hurtigbåt Sunnhordland, kan du kontakte kundeservice på følgende måter:

Du kan også besøke et av Hurtigbåt Sunnhordlands billettutsalg for å kjøpe billetter eller få hjelp med spørsmål og forespørsler. Billettutsalgene finner du på følgende steder:

StedÅpningstider
BergenMandag-fredag: 08:00-16:00
StordMandag-fredag: 08:00-16:00
LeirvikMandag-fredag: 08:00-16:00

Ved behov for assistanse eller informasjon om tilgjengelighet for personer med nedsatt funksjonsevne, kan du kontakte kundeservice på forhånd for å få hjelp og tilrettelegging.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *