Hurtigbåt Stavanger Hebnes: Timer og priser | All informasjon

Hurtigbåt Stavanger Hebnes: Timer og priser | All informasjon er en viktig ressurs for de som ønsker å reise mellom Stavanger og Hebnes. Hurtigbåten har et bredt utvalg av avganger, og tilbyr en rask og enkel måte å reise på. På nettsiden til Hurtigbåt Stavanger Hebnes kan man enkelt finne informasjon om timer og priser, og kjøpe billetter på nettet eller ombord på båten.

Hurtigbåt Stavanger Hebnes tilbyr en pålitelig og effektiv transporttjeneste for reisende mellom Stavanger og Hebnes. Med et bredt utvalg av avganger og enkel tilgang til informasjon om priser og ruter, er det enkelt å planlegge reisen. Nettsiden til Hurtigbåt Stavanger Hebnes gir også oppdatert informasjon om eventuelle endringer i rutetidene, slik at reisende kan være sikre på at de har den mest oppdaterte informasjonen tilgjengelig.

Med Hurtigbåt Stavanger Hebnes er det enkelt å reise mellom Stavanger og Hebnes på en rask og effektiv måte. Med enkel tilgang til informasjon om priser og ruter på nettsiden deres, kan reisende enkelt planlegge sin reise og kjøpe billetter på nettet eller ombord på båten. Med pålitelige og regelmessige avganger, kan reisende være sikre på at de vil få en trygg og behagelig reise med Hurtigbåt Stavanger Hebnes.

Hurtigbåt Stavanger Hebnes

Hurtigbåt Stavanger Hebnes er en populær rute for reisende som ønsker å komme seg fra Stavanger til Hebnes og omvendt. Her finner du all informasjon du trenger om ruteinformasjon, avgangstider og priser.

Ruteinformasjon

Hurtigbåten mellom Stavanger og Hebnes tar deg med på en flott reise langs den vakre norske kysten. Turen tar omtrent 1 time og 45 minutter, og underveis vil du kunne nyte den fantastiske utsikten over fjorder og fjell.

Avgangstider

Det er flere avganger hver dag mellom Stavanger og Hebnes. Du kan sjekke den offisielle nettsiden for oppdatert informasjon om avgangstider og eventuelle endringer i rutetidene. Det er også mulig å kjøpe billetter på nettsiden eller ombord på båten.

Hvis du har problemer med å se den, kan du se følgende PDF her.

En annen PDF med rutetabeller du kan være interessert i her (580 Ryfylke–Stavanger (bilferje).

Priser

Prisene for hurtigbåt mellom Stavanger og Hebnes varierer avhengig av alder og reisetype. Det er også mulig å få rabatter hvis du har en spesiell status, for eksempel hvis du er student eller pensjonist. Her er en oversikt over de vanligste prisene for Hurtigbåt Stavanger Hebnes:

Det er også mulig å kjøpe periodebilletter for 7, 30 eller 180 dager, som kan være en økonomisk løsning for hyppige reisende.

Husk å sjekke den offisielle nettsiden for oppdatert informasjon om priser og rabatter.

Hurtigbåt Hebnes Stavanger

Hurtigbåt Hebnes Stavanger er en populær rute for reisende som ønsker å reise mellom disse to byene i Rogaland. Denne ruten tilbyr en rask og effektiv måte å reise, og her er all informasjonen du trenger om tidsplaner og priser.

Tidsplaner

Hurtigbåt Hebnes Stavanger har flere avganger hver dag. Tidsplanen kan endre seg avhengig av sesongen, så det er alltid lurt å sjekke den offisielle nettsiden for oppdatert informasjon. Her er noen av de vanligste avgangstidene:

Hvis du har problemer med å se den, kan du se følgende PDF her.

En annen PDF med rutetabeller du kan være interessert i her (580 Ryfylke–Stavanger (bilferje).

Priser

Prisene for hurtigbåt mellom Hebnes og Stavanger varierer avhengig av alder og reisetype. Det er også mulig å få rabatter hvis du har en spesiell status, for eksempel hvis du er student eller pensjonist. Her er en oversikt over de vanligste prisene for Hurtigbåt Hebnes Stavanger:

ReisetypePris (en vei)
Voksen400 NOK
Barn (4-15 år)200 NOK
Student300 NOK
Honnør300 NOK

Det er også mulig å kjøpe periodebilletter for 7, 30 eller 180 dager. Prisene for disse billettene varierer avhengig av reisetype og hvor lang periode du ønsker å kjøpe.

Husk at prisene og tidsplanene kan endre seg, så det er alltid lurt å sjekke den offisielle nettsiden for oppdatert informasjon før du reiser.

Kontaktinformasjon

Hurtigbåt Stavanger Hebnes tilbyr enkel tilgang til informasjon om rutetider, priser og billettbestilling. Kundeservice er tilgjengelig for å hjelpe passasjerer med spørsmål eller bekymringer de måtte ha. Her er noen måter å kontakte Hurtigbåt Stavanger Hebnes på:

Kundeservice

Kolumbus tilbyr en rekke tjenester for å sikre en smidig reiseopplevelse for sine passasjerer. Kundeservice er tilgjengelig for å hjelpe deg med eventuelle spørsmål eller bekymringer du måtte ha. Her er noen viktige punkter du bør være oppmerksom på:

 1. Anløpstider:
  • Anløpstider er omtrentlige, og båten anløper kun hvis det er passasjerer som skal gå i land på det aktuelle stedet. (Anløp kan også bestilles for påstigning av reisende fra Tau til Sør-Hidle og Heng, men denne bestillingen må gjøres direkte til båten).
  • Båten anløper kun hvis det er passasjerer til stedet eller hvis det er bestilt av passasjerer fra stedet, senest 30 minutter før anløpstiden.
 2. Korrespondanse mellom båt/buss og buss/båt:
  • Korrespondanse mellom båt og buss, samt mellom buss og båt, faller bort dersom forsinkelsen er større enn 5 minutter.
 3. Ankomsttid med buss:
  • For å få detaljert informasjon om ankomsttider med buss, kan du besøke kolumbus.no reiseplanleggeren.
  • For å bestille på forhånd, kan du besøke billetter.kolumbus.no eller ringe den aktuelle båten:
   • Rødne
   • Norled
   • Helgøy
   • Rygerprins (982 41 524)
   • Fjordfart (916 52 802)
   • Helgøy Glimt (951 12 496)
   • Rygerøy (982 41 510)
   • Fjordlys (916 81 256)
   • Rygerkongen (415 65 662)
   • Fjorddrott (916 52 803)
 4. Kjøring kun på skoledager:
  • Merk at disse avgangene kun gjelder på skoledager. Avgangen finner du ikke på bestilling.kolumbus.no.
 5. Bestillingsbuss fra Ropeid:
  • Hvis du trenger en bestillingsbuss fra Ropeid, kan du bestille den på telefonnummer 477 04 409 senest to timer før bussavgangen.
 6. Avganger med ramme:
  • Avganger med ramme betyr at de anløper i motgående rute eller i en annen rekkefølge enn normalt.

Ta gjerne kontakt med Kolumbus’ kundeservice hvis du har spørsmål eller trenger ytterligere assistanse. Vi er her for å hjelpe deg med en problemfri reise.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *