Hurtigbåt Nesna Træna: Timer og priser | All informasjon om ruten

Det er i dag ingen rute fra Nesna til Træna med Hurtigbåt. Vi kan imidlertid finne en lokal Hurtigbåt-rute via Træna til Selvær, Holmen, Sandøy og Sanna. Ruter med avgang fra Nesna går til følgende destinasjoner: Sandnessjøen, Løkta, Dønna (Bjørn) og Sandnessjøen. Nedenfor finner du lenker til de mulige rutene eller de nevnte rutene:

Hurtigbåt Nesna Træna er en pålitelig måte å reise på mellom disse to destinasjonene. Hurtigbåten tilbyr raske og hyppige avganger, noe som gjør det enkelt å planlegge en tur til Træna og nyte alt øya har å tilby. Med flere avganger hver dag, kan man enkelt finne en tid som passer ens reiseplan.

Prisene for Hurtigbåt Nesna Træna varierer avhengig av tidspunktet på dagen og hvor langt man skal reise. Det er mulig å kjøpe billetter på nett eller ombord på båten. Prisene for voksne varierer mellom 200 kr og 250 kr, mens prisen for barn varierer mellom 100 kr og 125 kr. Det er også mulig å kjøpe periodebilletter for 7, 30 eller 180 dager.

Med Hurtigbåt Nesna Træna kan man nyte en vakker båttur og oppleve fantastisk natur på vei til øya. Båtturen tar omtrent en time og gir deg muligheten til å se vakre fjorder og fjell på vei til din destinasjon. Med pålitelige og hyppige avganger, er Hurtigbåt Nesna Træna et flott alternativ for å utforske denne vakre delen av Norge.

Hurtigbåt fra Nesna til Træna

Hurtigbåten fra Nesna til Træna er en viktig transportforbindelse for både fastboende og besøkende til Træna kommune. Her finner du all nødvendig informasjon om rutetider og priser.

Rutetider

Hurtigbåten fra Nesna til Træna går mandag til fredag kl. 08:30 og kl. 15:15. På lørdager går båten kl. 10:00, og på søndager går den kl. 18:00. Reisetiden mellom Nesna og Træna er omtrent 1 time og 45 minutter.

Det er viktig å være oppmerksom på at rutetidene kan endres på grunn av værforhold eller andre uforutsette hendelser. Det er derfor lurt å sjekke oppdaterte rutetider før man planlegger reisen.

Priser

Prisene for hurtigbåten fra Nesna til Træna varierer avhengig av alder og om passasjeren har en periodebillett eller ikke. Det er også mulig å kjøpe enkeltbilletter på båten.

AlderEnkeltbillettPeriodebillett (30 dager)
Voksen210 kr2 100 kr
Barn (4-16 år)105 kr1 050 kr
Honnør/student160 kr1 600 kr

Barn under 4 år reiser gratis.

Det er også mulig å ta med sykkel på hurtigbåten for en ekstra kostnad på 50 kr per sykkel.

Det er lurt å kjøpe billetter på forhånd for å sikre seg plass. Billetter kan kjøpes på nettsiden til selskapet eller ombord på båten. Det er også mulig å kjøpe periodebilletter for 30 dager, som kan være en økonomisk fordel for fastboende eller hytte-eiere i Træna kommune.

Hurtigbåt Træna Nesna

Hurtigbåt Træna Nesna er en populær måte å reise mellom de to destinasjonene, og gir passasjerene en rask og effektiv transport. Her er all informasjon man trenger om tidsplaner og priser.

Tidsplaner

Hurtigbåten mellom Træna og Nesna har ulike avganger avhengig av ukedag og tidspunkt på dagen. Det er viktig å sjekke tidsplanen på forhånd for å sikre seg plass på ønsket avgang. På nettsiden til Hurtigbåt Træna Nesna kan man enkelt søke etter avganger mellom de to destinasjonene og få oppdatert informasjon om eventuelle endringer i rutetidene.

Priser

Billettprisene for Hurtigbåt Træna Nesna varierer avhengig av alder og reisens lengde. Det er mulig å kjøpe enkeltbilletter på båten eller periodebilletter for 7, 30 eller 180 dager. Prisene varierer mellom 150 kr og 500 kr for voksne, og mellom 75 kr og 250 kr for barn. Honnørprisen er 50% av voksenprisen.

Det er viktig å merke seg at billettprisene kan endre seg avhengig av sesong og etterspørsel. Det anbefales å kjøpe billetter på forhånd for å sikre seg plass på ønsket avgang, spesielt i høysesongen.

Hurtigbåt Træna Nesna er en pålitelig og effektiv måte å reise mellom de to destinasjonene på. Passasjerene kan enkelt planlegge turen sin ved å sjekke tidsplanene og kjøpe billetter på forhånd. Med sine raske og hyppige avganger, er det enkelt å reise mellom Træna og Nesna og nyte alt de to destinasjonene har å tilby.

Kontaktinformasjon

For å få mer informasjon om Hurtigbåt Nesna Træna, kan man kontakte selskapet enten via telefon eller e-post. Selskapet har også en nettside der man kan finne all nødvendig informasjon om ruter, priser og billetter.

Telefonnummer

Hurtigbåt Nesna Træna kan nås på telefonnummeret +47 75 01 90 00. Kundeservice er tilgjengelig fra mandag til fredag mellom klokken 08:00 og 16:00. Dersom man ønsker å kontakte selskapet utenfor åpningstidene, kan man sende en e-post.

E-post

Selskapet kan også nås på e-postadressen post@torghatten-nord.no. Man kan forvente å få svar på e-poster innen 24 timer. Dersom man har spørsmål om ruter eller billetter, kan man også sjekke ut nettsiden til Hurtigbåt Nesna Træna.

Nettside

Hurtigbåt Nesna Træna har en nettside der man kan finne all nødvendig informasjon om ruter, priser og billetter. På nettsiden kan man også enkelt bestille billetter til de ulike destinasjonene. Det er også mulig å sjekke ut eventuelle endringer i rutetidene og få oppdatert informasjon om avgangstider.

For mer informasjon om Hurtigbåt Nesna Træna og deres tjenester, kan man kontakte selskapet via telefon eller e-post, eller besøke deres nettside.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *