Hurtigbåt Langevåg Ålesund: Timer og priser | All informasjon

I denne guiden finner du all relevant informasjon du trenger å vite før du går om bord på hurtigbåtruten 1148, også kjent som Langevåg – Ålesund. Selv om det er en veldig enkel rute, er det visse aspekter som er viktige å kjenne til hvis du aldri har brukt denne hurtigbåten før, eller hvis du ikke husker noe av informasjonen vi kommer til å se. Med det sagt, la oss få en liten introduksjon til denne ruten før vi går inn i detaljene.

Rute 1148 mellom Langevåg og Ålesund har en reisetid på bare 10 minutter, og er en direkterute mellom de to punktene. Ingen ekstra stopp. Ruten trafikkeres av hurtigbåten M/S Nørvøy og drives av Boreal i samarbeid med FRAM.

Hurtigbåt fra Langevåg til Ålesund

Tidsplaner

Fra Langevåg finner vi første avgang kl. 06:30 og siste avgang kl. 20:00. Som du kan se i rutetabellen nedenfor, er det ingen avganger på søndager. Denne dagen går det ingen avgang med hurtigbåten 1148, så du må finne et annet alternativ hvis du vil forflytte deg mellom disse punktene. Eller rett og slett vente til mandag.

Bruk denne hurtigbåten, ellers kan det ta 1 time eller mer med buss å komme seg mellom disse to punktene. Prisene er også svært like. Så benytt deg av dette store antallet avganger som du finner hver dag med 30 minutters mellomrom og maksimalt 1 time mellom hver avgang for å forflytte deg mellom disse to punktene på en komfortabel måte.

Se PDF-en nedenfor. Rute 1148.

Selv om disse rutetabellene er svært enkle og lite kompliserte å forstå, kan du også se rutetabellene i sanntid på følgende lenke. På denne måten får du alle nyheter og oppdateringer om denne ruten, slik at du vet om det er forsinkelser eller kanselleringer av den planlagte avgangen til hurtigbåten du ønsker å gå om bord i.

Rutetider

Selv om det er en veldig enkel rute i nesten rett linje på den 10 minutter lange turen, vet vi at mange av dere sikkert hadde lyst til å se hvordan ruten ser ut eller hvor lang tid den tar. Derfor har vi lagt til dette avsnittet og bildet nedenfor.

Priser

Prisene for denne hurtigbåten er 70 kr for voksne og 35 kr for rabatterte passasjerer (studenter, honnør og barn). I tillegg er det også mulig å få et 30-dagers, 7-dagers eller 24-timers pass. Nå skal vi se nærmere på prisene.

For at du skal slippe å lete i tabellen nedenfor der prisene på hver enkelt hurtigbåt som tilhører FRAM står oppført, vil vi dele opp prisene på billettpassene så godt det lar seg gjøre. Så la oss sette i gang.

Vaksen:

  • Pris for 30 dagers abonnement: 1690 kr
  • Pris for 7 dagers abonnement: 558 kr
  • Pris for 24-timers abonnement: 338 kr

Barn/Honnør/Student:

  • Pris for 30 dagers abonnement: 845 kr
  • Pris for 7 dagers abonnement: 279 kr
  • Pris for 24-timers abonnement: 169 kr

Se tabellen i mer detalj ved å klikke her.

Neste trinn, når vi vet prisen, er å kjøpe billett. Derfor gir vi deg lenken der du kan kjøpe den, samt tilleggsinformasjon om kjøpet, og de forskjellige alternativene eller kupongene som finnes for å kjøpe billetten din til den beste prisen.

Langevåg hurtigbåtkai

Det er normalt første gang man ikke vet hvor Langevåg hurtigbåtkai ligger, og hvor man må gå i land for å komme om bord. Heldigvis kan vi i dag dele kart som det nedenfor, som viser deg nøyaktig hvor du skal gå, slik at du bare trenger å vente på at hurtigbåten 1148 kommer og gå om bord. Så ta en titt nedenfor for å se hvor den ligger og hvordan du kommer deg dit.

Addresse: 6030 Langevåg

Hurtigbåt Ålesund Langevåg

Vi skal nå se på den informasjonen vi ennå ikke har dekket og fokusere på avganger på denne ruten fra Ålesund i retning Langevåg. I motsetning til det vi har dekket, som var i den andre retningen så langt.

Tidsplaner

Du finner avganger fra Ålesund til Langevåg fra 06:45 til 20:15. Med en stor reduksjon og langt færre avganger på lørdager. Og ikke så ofte, ingen avganger i det hele tatt på søndager. Du kan altså ikke reise med denne hurtigbåten på søndager.

Ellers er det det beste alternativet for å reise mellom disse to punktene med bare 10 minutter, og avganger hvert 30. minutt, og litt mer i timene med færre passasjerer. Det er en behagelig hurtigbåt å bruke på grunn av den korte varigheten og de hyppige avgangene.

Se PDF-en nedenfor. Rute 1148

Selv om disse rutetabellene er svært enkle og lite kompliserte å forstå, kan du også se rutetabellene i sanntid på følgende lenke. På denne måten får du alle nyheter og oppdateringer om denne ruten, slik at du vet om det er forsinkelser eller kanselleringer av den planlagte avgangen til hurtigbåten du ønsker å gå om bord i.

Priser

For de som har kommet direkte til denne delen av guiden og ennå ikke har sett på prisen, har vi tatt med prisene igjen. Så du slipper å bla opp igjen for å se dem.

Se tabellen i mer detalj ved å klikke her.

Neste trinn, når vi vet prisen, er å kjøpe billett. Derfor gir vi deg lenken der du kan kjøpe den, samt tilleggsinformasjon om kjøpet, og de forskjellige alternativene eller kupongene som finnes for å kjøpe billetten din til den beste prisen.

Ålesund hurtigbåtkai

Hvis du har problemer med å finne Ålesund hurtigbåtkai, er det så enkelt som å se på kartet nedenfor eller bildet over. Det er veldig lett å finne den, for du vil se den overbygde tunnelen som gjør det mulig å komme seg fra venteplassen eller fasilitetene til hurtigbåten på en overbygd måte. Spesielt på kalde, snørike eller regnfulle dager. Så det er bare å holde utkikk etter denne overbygde tunnelen, så finner du enkelt ut hvor du skal gå om bord i Ålesund.

Addresse: 6002 Ålesund

Kontaktinformasjon

Denne ruten er en del av flåten av hurtigbåter som betjenes av FRAM med rute 1148, og nedenfor finner du all kontaktinformasjon. Både direkte med hurtigbåten som trafikkerer denne ruten, og kontaktinformasjon til selskapet i tilfelle du trenger andre former for kontakt utover hurtigbåtens telefonnummer. Så bruk denne informasjonen til å kontakte dem.

M/S NørvøyTelefon: 958 64 773

Du finner mer informasjon herhttps://frammr.no/kontakt-oss

For å ringe til FRAM Kundesenter ringer du telefon 71 28 01 00 (sju-ein, to-åtte, null-ein, null-null) (vanleg takst).

Om du tek kontakt for ruteinformasjon, kan du eventuelt ringe telefon 177 (eiga takst frå telefonoperatøren din). Ringer du frå eit anna fylke enn Møre og Romsdal, må du ringe 71 28 01 00 (vanleg takst) for å snakke med kundesenteret vårt.

Opningstider:

Måndag til fredag 08.00-16.00

Hvor lang er hele hurtigbåtoverfarten Langevåg Ålesund?

Denne hurtigbåtturen varer i 10 minutter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *