Hotel Portofino: Hvor ble TV-serien spilt inn?

Hotel Portofino er en britisk periodedramaserie som følger en britisk familie som eier og driver et hotell for velstående klienter i en italiensk ferieby på 1920-tallet. Serien ble skapt og skrevet av Matt Baker og hadde premiere i Storbritannia på BritBox 27. januar 2022. Den ble også sendt på ITV1 fra 3. mars 2022.

Serien ble filmet på flere steder, inkludert Portofino, Rijeka, Lovran og Rovinj i Kroatia. Imidlertid ble selve hotellscenene filmet i en privat eiendom i den kroatiske byen Opatija, som ligger i det vestlige Kroatia.

Hotel Portofino er en dramatisk serie som gir seerne et innblikk i livet til en britisk familie som kjemper for å holde hotellet sitt i live mens de navigerer gjennom politisk uro og personlige konflikter. Med en stjernespekket rollebesetning og en autentisk 1920-talls atmosfære, er Hotel Portofino en serie som vil appellere til fans av historiske dramaer og romantikk.

Filminnspillingen av Hotel Portofino

Bakgrunn

Hotel Portofino er en britisk dramaserie fra 2022, skapt av Matt Baker. Serien handler om livet til de ansatte og gjestene på et luksuriøst hotell i den italienske byen Portofino. Serien har fått mye oppmerksomhet for sin vakre lokasjon og imponerende produksjonsverdi.

Lokasjon

Serien ble spilt inn i Portofino, en liten by ved den italienske rivieraen. Byen er kjent for sin vakre havn og pittoreske bygninger, og ble valgt som lokasjon for serien på grunn av sin autentiske italienske atmosfære.

Hotellet som ble brukt som innspillingssted for serien, er det eksklusive Belmond Hotel Splendido. Hotellet har en lang historie med å huse kjendiser og er kjent for sin fantastiske utsikt over havet.

Serien

Hotel Portofino er en serie med seks episoder som følger livene til de ansatte og gjestene på Belmond Hotel Splendido. Serien har fått mye ros for sin vakre produksjonsverdi og imponerende skuespill.

I serien møter vi blant annet den ambisiøse hotellsjefen Luca, som prøver å opprettholde hotellets høye standarder samtidig som han må håndtere de ulike utfordringene som oppstår på hotellet. Vi møter også gjester som er på jakt etter en romantisk ferie, og ansatte som prøver å finne sin plass i hotellets hierarki.

Hotel Portofino i dag

HVOR LIGGER HOTELLET?

Hotel Portofino ligger i den lille byen Portofino i Italia. Byen ligger i den nordvestlige delen av landet og er kjent for sin vakre havn og fargerike bygninger. Hotellet ligger ved sjøen og tilbyr fantastisk utsikt over havet og området rundt.

Pris og rom

Hotellet har 70 rom og suiter som vanligvis koster rundt 5000 kroner (og oppover) per natt. Prisene varierer avhengig av romtype og sesong, men forvent å betale en betydelig sum for å bo på dette eksklusive hotellet.

Belmond Hotel Splendido tilbyr også en rekke fasiliteter, inkludert en restaurant, bar, utendørsbasseng, spa og treningsstudio. Det er også mulig å bestille utflukter og aktiviteter gjennom hotellet, som fotturer, båtturer og sykkelturer.

Hotellet har en lang historie med å tiltrekke seg kjendiser fra hele verden, inkludert Richard Burton og Elizabeth Taylor. De besøkte hotellet år etter år og elsket den romantiske atmosfæren og den spektakulære utsikten over havet.

Belmond Hotel Splendido har blitt brukt som innspillingssted for TV-serien “Hotel Portofino”, som er et historisk drama om en britisk familie som etablerer et hotell på den italienske rivieraen under de glade 1920-årene. Selv om noen av scenene ble filmet i Portofino og andre kroatiske byer, ble selve hotellscenene filmet i den privateide bygningen i den kroatiske byen Opatija.

Hvis du ønsker å oppleve den autentiske atmosfæren på Belmond Hotel Splendido, kan du besøke hotellets nettside eller kontakte dem direkte via telefon eller e-post for å bestille rom eller få mer informasjon om deres fasiliteter og tjenester.

Belmond Hotel Splendido er et av de mest eksklusive og luksuriøse hotellene i Italia, og det er ingen tvil om at det er en opplevelse du aldri vil glemme. Så hvis du har råd til det, hvorfor ikke unne deg en ferie på dette fantastiske hotellet?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *