Logg inn MinGat Holmestrand

MinGat Holmestrand er en nettbasert plattform som gir innbyggere i Holmestrand kommune enkel tilgang til viktige tjenester og informasjon. For å dra nytte av alle fordelene og tjenestene som tilbys, må du først logge inn på MinGat Holmestrand. Denne guiden vil veilede deg trinnvis gjennom prosessen med å logge inn på plattformen.

Pålogging på MinGat Holmestrand:

Steg 1: Åpne nettleseren din Åpne nettleseren på enheten din (datamaskin, smarttelefon eller nettbrett) og sørg for at du er tilkoblet internett.

Steg 2: For å gjøre dette kan du finne lenken like nedenfor, slik at du ikke trenger å søke etter den eller vite hvor du får tilgang til den for å gå til denne Mingat.

Steg 3: Velg “Logg inn” På forsiden av MinGat Holmestrand-nettstedet vil du se en “Logg inn” -knapp. Klikk på den for å fortsette påloggingen.

Steg 4: Skriv inn påloggingsinformasjonen din Du blir nå tatt til påloggingssiden. Her må du oppgi påloggingsinformasjonen din. Skriv inn brukernavnet og passordet du har fått tildelt av Holmestrand kommune.

Steg 5: Klikk på “Logg inn” Når du har skrevet inn riktig brukernavn og passord, klikker du på “Logg inn” -knappen. Plattformen vil nå verifisere påloggingsinformasjonen din.

Steg 6: Utforsk MinGat Holmestrand Gratulerer! Du har nå logget inn på MinGat Holmestrand-plattformen. Utforsk de forskjellige tjenestene og funksjonene som tilbys, for eksempel tilgang til kommunale tjenester, skjemaer, kommunikasjon med kommunen og mye mer.

Å logge inn på MinGat Holmestrand er en enkel prosess som gir innbyggerne i Holmestrand kommune praktisk tilgang til viktige tjenester og informasjon. Plattformen er utformet for å gjøre kommunikasjonen mellom innbyggerne og kommunen mer effektiv og brukervennlig. Det er viktig å sikre at du beskytter dine påloggingsopplysninger og ikke deler dem med uautoriserte personer. Hvis du har glemt brukernavnet eller passordet ditt, kan du kontakte Holmestrand kommune for å få hjelp til å gjenopprette eller tilbakestille påloggingsinformasjonen din.

Kontakt

Ønsker du å komme i kontakt med Holmestrand kommune? Her finner du informasjon om hvordan du kan nå oss, inkludert lenker til telefonnumre du kan ringe direkte ved å trykke på dem.

Innbyggerservice

Postadresse

Postboks 312, 3081 Holmestrand

Besøks- og leveringsadresse

  • Holmestrand rådhus: Rådhusgaten 11, 3080 Holmestrand
  • Administrasjonsbygget i Sande: Prestegårdsalleen 35, 3070 Sande

Vi har rutiner for intern posthåndtering.

Direktekontakt

  • Kontakt ansatt
  • Kontakt folkevalgt

Holmestrand rådhus er åpent for besøk hverdager fra kl. 8-13.30, og administrasjonsbygget i Sande fra kl. 8-15. Flere av kommunens tjenester, som plan, bygg, geodata, landbruk og tjenestekontoret, holder til i administrasjonsbygget i Sande. Alle saksbehandlere kan kontaktes på telefon eller e-post, og fysiske møter må avtales på forhånd.

Hva gjelder detTelefon
Barnas alarmtelefon116 111
Barnevernvakten i Vestfold33 31 02 03
Brøyting i Holmestrand/Hof (Telefonen er ikke betjent mens brøyting pågår. Send SMS for viktige beskjeder.)911 57 583
Brøyting av riks- og fylkesveier (Vegtrafikksentralen.)175
Brøyting i Sande (Ikke SMS.)905 36 862
Hjemmesykepleien i Holmestrand977 63 974
Hjemmesykepleien i Sande911 00 865
Teknisk vakt Sande (døgnvakt)900 26 214
Vaktmester i Holmestrand (kommunale bygg)903 61 537
Vannlekkasje kveld i Holmestrand eller Hof (Dagtid: ring kommunens sentralbord)480 49 181
Vannlekkasje kveld i Sande (Dagtid: ring kommunens sentralbord)911 67 431

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *