Gouves

Gouves ligger på Kretas østkyst, mellom byene Heraklion og Agios Nikolaos. Den vakre kystbyen består av to deler, øvre Gouves og nedre Gouves, som begge er verdt et besøk. Nedre Gouves er en populær turistby med en flott strandpromenade, mens øvre Gouves er en sjarmerende liten landsby med smale gater og gamle kirker.

Bli underholdt på Gouves Waterpark

Hvis du reiser med barn, er Gouves Waterpark et must. Dette hotellet har 6 vannsklier, ligger nær stranden og tilbyr all inclusive. Barna vil elske å tilbringe dagen på vannparken, mens de voksne kan slappe av og nyte solen og de vakre omgivelsene.

Nyt vakre strender

Gouves har mange vakre strender å tilby. Mange av dem er små og koselige, og er perfekte for barnefamilier. Strendene har fint sand og relativt grunt vann. Den største stranden ligger delvis beskyttet bak havnen og er veldig populær blant turistene. Her kan du leie solsenger og parasoller og prøve forskjellige vannsportaktiviteter.

Oppdag lokale restauranter og kafeer

Gouves har et godt utvalg av restauranter og kafeer. En av de beste restaurantene er Medusa, som serverer klassiske retter fra middelhavsområdet. Om kvelden er det mulig å nyte en drink flere steder, men nattelivet er rolig i Gouves.

Utforsk lokale attraksjoner

Hvis du vil utforske lokale attraksjoner, må du ikke gå glipp av øvre Gouves. Denne sjarmerende byen er full av vakre små kirker og smale gater. Gournes, en naboby, har også mye å tilby. Kretas største akvarium, CretAquarium, ligger her og er en flott opplevelse, spesielt for familier med mindre barn.

Besøk Knossos

Den største attraksjonen i området, og kanskje hele Kreta, er Knossos. Dette utgravde minoiske palasset ble bygget for mer enn 3000 år siden og er en av de viktigste arkeologiske stedene i Europa. I sommermånedene går det busser til Knossos, og ellers er prisen på en taxi overkommelig.

Opplev Kretas skjulte perle

Gouves er en skjult perle på Kretas østkyst og er den perfekte destinasjonen for de som ønsker å oppleve det autentiske Kreta. Byen har alt turister trenger, fra vakre strender til lokale restauranter og attraksjoner. Hvis du vil oppleve en annen side av Kreta, bør du definitivt besøke Gouves.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *