Flybuss Torp: Timer og priser | All informasjon om transporttjenesten

Flybuss Torp er en buss som går mellom Torp Sandefjord lufthavn og Oslo Bussterminal. Bussen går flere ganger om dagen, og her tar vi en titt på all relevant informasjon om denne bussen og dens rute slik at du ikke skal være i tvil. Vi tar for oss pris, rutetid, ulike stoppesteder og hvor du kan finne all informasjon eller kjøpe billetter til din neste reise.

For de som ønsker å reise til eller fra Torp flyplass, er Flybuss Torp et av de beste alternativene for pris og reisetid. Bussen går direkte mellom flyplassen og Oslo bussterminal og tar omtrent to timer hver vei. Prisene er konkurransedyktige, og det er også mulig å kjøpe billetter raskt og enkelt på nettet eller på Oslo busstasjon.

Bussen drives av Torp Ekspressen som tilhører Unibuss. Et selskap som har flere skyttelbusser på forskjellige norske flyplasser og andre større ruter. Så la oss ta en titt på alt du trenger å vite.

Oppsummering: Flybuss Torp kjører fra Sandefjord lufthavn Torp til Oslo bussterminal og tilbake. Reisetiden er 1 time og 35 minutter. Fra Oslo bussterminal til flyplassen er reisetiden 5 minutter lengre, 1 time og 40 minutter. Prisen er 340 kr med Full Flex og 309 kr med Lavpris, se nedenfor for differansen og rabatter. Bussen er nummer FB25 som drives av UniBuss og har 5 ekstra stopp mellom de to punktene. Bussfrekvensen avhenger av dagen, men det går vanligvis busser omtrent hver 2. time.

Flybuss Torp Tidsplaner

Rutetabellen avhenger av dagen og tilgjengelige flyavganger. Men vanligvis går det busser annenhver time fra kl. 4-5 om morgenen til kl. 19.00-20.00 fra Oslo busstasjon til flyplassen. Fra Trop flyplass til Oslo starter bussene vanligvis senere, rundt kl. 08.00 om morgenen, men det går også busser til senere, rundt kl. 22.00.

Siden det ikke finnes noen faste rutetider, anbefaler vi at du sjekker den offisielle nettsiden, som du finner nedenfor ved å klikke på knappen.

Rute

Bortsett fra hovedholdeplassen, som er Oslo sentralstasjon, er det 5 andre holdeplasser underveis, som kan være nærmere deg. Så la oss se hva de er og hvor de ligger.

Du vil kunne se et kart for å vite nøyaktig hvor de er, med adresse og et bilde slik at du vet hvor du skal gå på bussen, i tilfelle du går på en av disse holdeplassene.

Oslo bussterminal pl. 4-18

0191 Oslo

Sjølyst

0277 Oslo

Lysaker stasjon

Drammensveien 325, 1324 Lysaker

Høvik stasjon

1363 Høvik

Hagaløkka (Asker)

1383 Asker

Drammen (Bangeløkka)

3044 Drammen

Rutekart for FB25 fra Unibuss (Torp Ekspressen)

Flybuss Torp Priser

Prisen for hele ruten er 349 kr eller 309 kr avhengig av hvilken type billett du kjøper. For å finne ut forskjellen, la oss se hva Full Flex og Lavpris er, slik at du vet hva som er det beste alternativet for deg.

  • Full Flex: FLEX billetten er gyldig 15 dager før og etter kjøpt reisedag.
  • Lavpris: Billett kan ikke endres. Gyldig 2 timer før og 10 timer etter kjøpt avgangstid

Når det er sagt, hvis du går av eller på på følgende to holdeplasser: Drammen (Bangeløkka) og Hagaløkka (Asker) er prisen 280 kr hos Full Flex og 249 kr hos Lavpris. Siden ruten er mye kortere enn fra Oslo. I tillegg tilbyr Torp Ekspressen rabatter for studenter, barn og Honnør. For en bedre oversikt, la oss ta en titt på en tabell med gjeldende priser.

Men først vil vi nevne at disse prisene er sjekket manuelt og verifisert. Prisene kan imidlertid variere hvis selskapet bestemmer seg for å øke dem eller avhengig av årstiden, så vi anbefaler at du bruker det som referanse.

Pristabell komplett rute:

ReisendePriser (Full Flex)Priser (Lavpris)
Voksen340 kr309 kr
Barn 190 kr159 kr
Honnør190 kr159 kr
Student260 kr229 kr

Pristabell for holdeplassene Drammen (Bangeløkka) og Hagaløkka (Asker):

ReisendePriser (Full Flex)Priser (Lavpris)
Voksen280 kr249 kr
Barn 160 kr129 kr
Honnør160 kr129 kr
Student220 kr189 kr
Drammen (Bangeløkka) og Hagaløkka (Asker) Honnør Pris
Drammen (Bangeløkka) og Hagaløkka (Asker) Student Pris
Sandefjord lufthavn Torp → Oslo Bussterminal Honnør Pris
Sandefjord lufthavn Torp → Oslo Bussterminal Student Pris

Som du kan se, kan du spare 30 kr som barn eller soldat, og 40 kr hvis du er student, avhengig av hvor du går på bussen.

Du kan kjøpe billetten din på nettet med følgende lenke som du finner i denne knappen for å gå direkte til det offisielle nettstedet.

Hvor lang tid tar reisen med Flybuss Torp?

Reisetiden er 1 time og 35 minutter fra TORP Sandefjord lufthavn til Oslo bussterminal. Hvis du reiser fra Oslo bussterminal til flyplassen, er reisetiden 1 time og 40 minutter. Nedenfor kan du se estimert reisetid fra de andre holdeplassene til flyplassen:

  • Sjølyst (1 time og 32 minutter)
  • Lysaker stasjon (1 time og 29 minutter)
  • Høvik stasjon (1 time og 25 minutter)
  • Hagaløkka (Asker) (1 time og 13 minutter)
  • Drammen (Bangeløkka) (58 minutter)

Kontaktinformasjon

  • Torp-Ekspressen har mange daglige avganger i hver retning fra Oslo bussterminal til TORP. Telefon: 46 84 20 36 | Se rutetider og bestill billetter på: torpekspressen.no 
  • Shuttlebussen mellom TORP Sandefjord lufthavn og Torp stasjon kjører deg til og fra toget.

Hvis du har mistet noe på bussen, kan du kontakte Flybuss Torp kundeservice på telefonnummer +47 46 84 20 36 (Mandag til fredag: 08:00 – 11:30 / 12:00 – 16:00) eller sende en e-post til torp@unibuss.no. De vil hjelpe deg med å finne igjen det tapte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *