Flybuss Mo I Rana: Timer og priser | All informasjon

Flybuss Mo I Rana er en pålitelig og effektiv transporttjeneste som tilbyr enkel og rimelig transport fra Mo i Rana sentrum til Mo i Rana lufthavn. Tjenesten er tilgjengelig for alle som ønsker å reise til eller fra flyplassen, uavhengig av om de er turister eller lokale innbyggere.

For øyeblikket er det bare ett selskap som driver denne tjenesten, med busser som kjører fra Mo i Rana busstasjon til flyplassen. Selskapet er Helgeland Transport Service, og de har denne direktebussen til flyplassen. Her finner du all informasjon om denne bussen, som pris, rutetider, rute og holdeplasser og mye mer. Så hvis du trenger å komme deg til flyplassen eller tilbake til sentrum av Mo I Rana, ikke gå glipp av denne artikkelen.

På grunn av den lave frekvensen av busser til flyplassen, er det mulig at du kanskje ikke har busser på tidsplanen du er interessert i. Det finnes en annen kombinasjon som er å bruke buss 300 som drives av Nordland fylkeskommune og gå ca. 25 minutter til flyplassen og gå av på Røssvoll Joker. Så egentlig er den eneste direkte forbindelsen som skyttelbuss den som er nevnt ovenfor. Du kan også ta taxi til flyplassen eller ta bilen og parkere der.

Oppsummering: Mo I Rana flybuss går fra den sentrale busstasjonen til flyplassen, med en reisetid på 25 minutter til flyplassen eller tilbake fra flyplassen til sentrum av Mo I Rana. Prisen er 160 kr per person, og en returbillett er tilgjengelig for 260 kr. Rutetider finner du nedenfor, men er synkronisert med flyavganger fra flyplassen. Noen ganger er det viktig å bestille før kl. 21.00 dagen før, da det er bestillingsruter. Det er flere stopp for å gå på bussen. Alternativt, i tilfelle lav frekvens, kan du bruke buss 300 og gå omtrent 25 minutter fra Røssvoll Joker til flyplassen.

Flybuss Mo I Rana Tidsplaner

Du kan se rutetabellen ovenfor, med tallene i rødt for bussavganger på forespørsel. For disse tidene må du bestille plass dagen før før kl. 21.00 for å være sikker på at det kommer en buss. Bussavgangstidene fra flyplassen er omtrentlige, ettersom bussen kjører når flyet og bagasjen har landet.

Så bruk tidene som en referanse, fordi de er synkronisert med flyenes ankomst, ettersom bussen ikke går hvis flyet er forsinket underveis. Du kan alltid be om ruteinformasjon på telefonnummeret nedenfor.

Rutetider

Som du også kan se på bildet, er det forskjellige holdeplasser for denne busstjenesten. Selv om de kan endres i tilfelle byggearbeid, slik det har skjedd tidligere, la oss ta en titt på de andre holdeplassene der du kan gå på bussen.

For mindre bryderi anbefaler vi at du går på ved hovedbusstasjonen, men selv om det er en holdeplass nærmere deg på vei tilbake, ikke nøl med å bruke den. Nedenfor kan du se holdeplassene med mer informasjon som adresse, et kart og et bilde slik at du vet hvor de ligger.

Busstasjonen

Fridtjof Nansens gate, 8622 Mo i Rana

O.T.Olsensgt

8622 Mo i Rana

CC Helma Hotell

Thomas Von Westens gate 2, 8624 Mo i Rana

Scandic Meyergården nedsiden

Fridtjof Nansens gate 24-28, 8624 Mo i Rana

L.Meyers gate

8622 Mo i Rana

Sagbakken

8626 Mo i Rana

Ranenget

8626 Mo i Rana

sykehuset

8613 Mo i Rana

Mo i Rana lufthavn, Røssvoll

8615 Skonseng

Sjekk det offisielle nettstedet like nedenfor i tilfelle det er noen endringer i stoppene som vises i denne artikkelen.

Priser

Prisen for en enkeltbillett med Flybuss Mo I Rana varierer avhengig av alder og om man kjøper billetten på forhånd eller om bord på bussen. Det er også mulig å kjøpe en tur-retur billett til en rabattert pris.

Pris
Voksen (enkeltbillett)kr 160,-
Barn (4-15 år, enkeltbillett)kr 75,-
Voksen (tur-retur billett)kr 260,-
Barn (4-15 år, tur-retur billett)kr 125,-

Parkering for ombordstigning på Flybuss Mo I Rana

Hvis du går på bussen på Mo I Rana skysstasjon, la oss se hvor du kan parkere bilen for å ta bussen uten problemer. Hvis du går på ved andre bussholdeplasser, er det ikke mange parkeringsplasser i nærheten, men du kan bruke den samme siden de ligger veldig nær hverandre eller gå direkte til den første holdeplassen, ved hovedbusstasjonen. Nedenfor kan du se hvilke parkeringsplasser som ligger i nærheten, og du kan sette fra deg bilen uten problemer.

Hvor lang tid tar det å reise med Flybussen Mo I Rana?

Varigheten på denne bussturen er 25 minutter fra hovedbusstasjonen til flyplassen og tilbake. Hvis du ikke tar Mo I Rana flybuss, kan du bruke buss 300 og gå i 25 minutter, med en reisetid på rundt 45-50 minutter.

Kontaktinformasjon

Du kan kontakte selskapet som kjører denne ruten til flyplassen med følgende informasjon. Kontaktinformasjonen gjelder Helgeland Transport Service.

Telefon: +47 75 40 70 00

E-post: post@helgelandtransportservice.no

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *