Ferge Utne Kinsarvik

Fergerute 1025 forbinder Utne og Kinsarvik med en reisetid på bare 28 minutter. Fergeruten opereres av Boreal, med ferge M/F Kinsarvik.

I denne artikkelen kan du finne ut alle de skjulte og ikke-så-skjulte hemmelighetene til denne ruten. Så hvis du skal om bord på denne fergen, vil du sikkert være interessert i hva vi ser, slik at du ikke går glipp av noe, eller hvor mye, om noe, det kommer til å koste deg. All informasjon om ruter, priser, rutetider og mye mer finner du her. Og oppdatert, i motsetning til mange andre nettsteder eller PDF-filer med gammel informasjon som ikke lenger er aktuell. Finn ut alt om denne ruten her.

Utne Kinsarvik

Tidsplaner

Avgangene fra Utne finner du på høyre side av bildet nedenfor, der første ferge går kl. 06:25 og vi har ferger frem til siste ferge kl. 22:05 på hverdager. På lørdager og søndager kan vi se en merkbar reduksjon i fergeavganger, men fortsatt med noen ferger som vi kan komme oss på i løpet av dagen.

Ruten har ikke mange fergeavganger, og du kan forvente å finne en ferge hver 1,5 – 2 time innimellom. Så prøv å være tidlig ute og ikke gå glipp av fergen, ellers kan det bli lang ventetid hvis du ikke går glipp av dagens siste ferge.

Du kan lese PDF-filen her.

Boreal har dessverre ikke sanntidstidtabeller på sine nettsider, men heldigvis finnes det andre gode løsninger. Og en av dem er følgende lenke som du finner i knappen, for å se sanntidsplaner for denne ruten og andre ruter, det være seg ferger, busser, hurtigbåter eller andre. Så klikk gjerne på den.

Rutetider

Vet du ikke hvordan ruten er? Vel, et bilde sier som kjent mer enn tusen ord, og nedenfor kan du se ruten som Kvanndal Utne-fergen tar med sin rute 1025, som bare har en reisetid på 28 minutter.

Pris

Som du kan se på bildet nedenfor, er billettene fra 2022 og utover gratis, sammen med følgende andre ruter som du kan se. I tillegg er det i dette tilfellet gratis å medbringe kjøretøy, og ikke bare som passasjer, slik det allerede var tilfellet på mange ruter. Hvis ruten blir betalt igjen, kan du se prisene på lenken nedenfor.

Frå og med 1. juli 2022 vart fleire ferjesamband i Vestland gratis. Dette gjeld følgande samband:

  • Hisarøy – Mjånes
  • Barmen – Barmsund
  • Klokkarvik – Lerøy – Bjelkarøy – Hjellestad
  • Daløy – Haldorsneset
  • Fjelberg – Sydnes – Utbjoa
  • Kinsarvik – Utne
  • Fedje – Sævrøy
  • Masfjordnes – Duesund
  • Rysjedalsvika – Rutledal – Krakhella
  • Husavik – Sandvikvåg

Du kan sjekke prisene på følgende lenke i tilfelle det ikke lenger er gratis og vi ikke har kunnet oppdatere denne guiden. Så besøk gjerne følgende lenke for å sjekke om det har skjedd noen endringer.

Utne Ferjekai

Utne Ferjekai er en viktig havn i den pittoreske landsbyen Utne i Norge. Denne fergekaien er kjent for å være et knutepunkt for transport mellom Hardangerfjorden og omkringliggende øyer. Med sin vakre beliggenhet ved fjorden er Utne Ferjekai et populært stoppested for turister som ønsker å utforske de fantastiske fjordene i området.

Finn kartet nå for å finne ut hvordan du kommer deg til denne havnen og tar neste ferge uten problemer. Vi anbefaler at du ankommer 10-15 minutter før fergeavgang hvis det er mulig, slik at du får en behagelig ombordstigning og ikke opplever at fergen går akkurat idet du ankommer.

Kinsarvik Utne

Ruten fra Kinsarvik er veldig lik, men med små forskjeller som det er viktig å være klar over, ellers går du glipp av fergen eller vet ikke hvor du skal gå om bord. La oss se hva du trenger å vite for å komme deg fra Kinsarvik til Utne.

Tidsplaner

Avganger fra Kinsarvik finner du til venstre i bildet nedenfor. Første ferge går kl. 05:45, og siste kl. 21:25. På lørdager går første ferge kl. 08:05 og siste kl. 19:05. På søndager går første ferge kl. 09:05 og siste kl. 20:25.

Som du ser, er det ikke mange ferger på denne ruten, og heller ikke mange faste avganger, verken på hverdager eller i helgene. Til tross for at det er en middels lang rute, 28 minutter, er fergefrekvensen lav sammenlignet med andre ruter som også har denne varigheten eller enda lengre. Så du bør ikke gå glipp av fergen hvis du ikke vil vente.

Du kan lese PDF-filen her.

Boreal har dessverre ikke sanntidstidtabeller på sine nettsider, men heldigvis finnes det andre gode løsninger. Og en av dem er følgende lenke som du finner i knappen, for å se sanntidsplaner for denne ruten og andre ruter, det være seg ferger, busser, hurtigbåter eller andre. Så klikk gjerne på den.

Pris

Prisene er de samme fra denne delen av ruten, dvs. gratis. Du finner all informasjon nedenfor.

Du kan sjekke prisene på følgende lenke i tilfelle det ikke lenger er gratis og vi ikke har kunnet oppdatere denne guiden. Så besøk gjerne følgende lenke for å sjekke om det har skjedd noen endringer.

Kinsarvik Ferjekai

Kinsarvik Ferjekai er en av de vakreste fergehavnene i Norge på grunn av kombinasjonen av landskap og enkelhet og hvor godt tilpasset den er til omgivelsene. Likevel finner du alt du trenger, som for eksempel fasiliteter for å vente på fergeavgang, gå på toalettet eller vente under tak.

Og hvis du ikke vet hvordan du kommer deg til havnen, kan du ta en titt på kartet nedenfor for å se hvor havnen ligger, som det er lett å gå seg vill i. Hvis du kjører langs riksvei 13 og passerer Kinsarvik, er det svært vanskelig å overse denne fergehavnen. Men ikke bare beundre hvor vakker den er, og kom deg om bord før den drar uten deg.

Kontaktinformasjon

Nedenfor finner du kontaktinformasjonen til selskapet som har ansvaret for denne ruten, Boreal. Med først kontaktnummeret til fergen på ruten, som vi anbefaler at du bruker, og deretter den generelle kontaktinformasjonen til selskapet som du også kan bruke.

Selv om det er mye bedre å ringe fergen direkte for alt som har med denne 1025-ruten å gjøre.

Telefon M/F Samlafjord: 415 36 404

MS-varsling: Sjå boreal.no

Telefon91 555 888

E-postpost@boreal.no

For henvendelser om fergesambandet, ta kontakt på post.sjo@boreal.no.

Ønsker du å leie buss? Send e-post til tur@boreal.no

Hvor lang tid tar fergeturen Utne Kinsarvik?

Varigheten på denne ruten er ca. 28 minutter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *