Ferge Rotsund – Havnnes – Uløybukt

Fergen Rotsund – Havnnes – Uløybukt er den 198. fergeforbindelsen som Torghatten Nord trafikkerer med fergen M/F Uløytind. Den har en ruteavstand på 40 minutter mellom stoppestedene som ligger lenger fra hverandre. Men vi har beskrevet alle tidene mellom hvert stopp i slutten av artikkelen.

I denne guiden går vi gjennom alle detaljene du trenger å vite før du går om bord på denne fergen. Så la oss gå nærmere inn på ferge 198.

Rotsund – Havnnes – Uløybukt

Tidsplaner

Du kan se rutetabellene fra hvert punkt på ruten nedenfor. Det er et par ting du må huske på, og det første er (|)-symbolet. Det første er symbolet (|), som betyr at fergeruten i disse tilfellene ikke stopper på dette punktet, og at det derfor ikke er noen planlagt avgang på dette tidspunktet. Det andre punktet er bokstavene som noen rutetabeller har, for eksempel C, som indikerer at disse avgangene går med reservasjon. Du må reservere på forhånd for å komme om bord. Ellers kan det hende at det ikke går noen ferge i det hele tatt hvis det ikke er gjort noen reservasjoner.

Husk også at rutetabellene er annerledes på hverdager enn på lørdager og søndager, der det er færre avganger og noen avganger utgår. Dette skyldes vanligvis at færre passasjerer reiser på disse ukedagene. Du kan se det bedre nedenfor.

Du kan se følgende PDF-fil her.

Hvis du vil se rutetabellene i sanntid på en offisiell nettside, kan du gjøre det via følgende lenke. Ved å angi avgangs- og ankomststed kan du se de neste fergeavgangene i den retningen. Vi anbefaler at du bruker den for å unngå problemer hvis det skjer endringer i rutetabellen.

Rutetider

Du kan se ruten denne fergen tar med alle stoppestedene på bildet nedenfor.

Pris

Prisene på ruten er gratis. Takket være statlige subsidier som legger til rette for ferger med mindre enn 100 000 passasjerer, slik at ulønnsomme fergeforbindelser ikke går glipp av.

I tillegg til denne ruten er det også andre som er gratis, og du kan komme om bord uten å betale, som du kan se i følgende lenke.

Finn ut mer om rutene som mottar tilskudd og mer informasjon om statsstøtte til ferger: https://autopassferje.no/gratis-ferje-fra-01-juli/

Du kan også se prisene via følgende lenke, for å sjekke prisene som vises i denne guiden og verifisere all informasjon.

Rotsund Ferjekai

Rotsund Ferjekai er en havn med svært gode forbindelser, siden den ligger ved siden av E6 ved en avkjørsel der du allerede kan se havnen. Det er også bussforbindelser med buss 150, 155 og 160. Og hvis disse veibeskrivelsene ikke hjelper deg, kan du alltid se på kartet nedenfor.

Hvis du trenger det, finner du toaletter i havnen i en liten rød hytte, samt en brun hytte der du kan be om informasjon eller søke ly på veldig kalde dager.

Havnnes Ferjekai

Havnnes Ferjekai ligger svært skjult og er vanskelig å finne hvis du ikke har vært der før. Men heldigvis har vi lagt ved et kart, slik at du kan finne frem til havnen uten problemer. Du vet også hvor du skal gå av hvis du skal til dette stoppestedet.

Uløybukt Ferjekai

Uløybukt Ferjekai ligger i enden av Fv342, og er en av få adkomster til Uløybukta. Så hvis du allerede er på øya, vet du sannsynligvis allerede hvor fergen ligger.

Men hvis det er første gang du er på øya, vil du sikkert gjerne vite hvor langt det er til stedet der du skal overnatte, og det kan du finne ut ved hjelp av kartet nedenfor.

Kontaktinformasjon

Husk å bestille fergebillett på forhånd ved å ringe fergenummeret nedenfor for de rutene du skal benytte. I tillegg har vi lagt igjen noen andre kontaktopplysninger for selskapet som driver denne fergen, Torghatten Nord, slik at du kan komme i kontakt med dem.

M/F Uløytind Telefon: +47 469 82 120

Generell kontaktinformasjon for Torghatten Nord:

Telefon:  906 20 700
Booking: www.torghatten-nord.no eller ved endringer/problemer ring oss på 908 20 700
E-post: firmapost@torghatten-nord.no

Tlf750 20 000
Mailfirmapost@torghatten.no
Org.nr. 916 819 927

Mer kontaktinformasjon finner du her.

Hvor lang tid tar fergeturen Rotsund – Havnnes – Uløybukt?

Du kan se varigheten for hele ruten for hver retning og hver variabel nedenfor:

  • Rotsund – Havnnes 25 minutter
  • Rotsund – Uløybukt 30 minutter (50 minutter hvis du stopper i Rotsund)
  • Havnnes – Uløybukt 40 minutter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *