Ferge Ortnevik Måren Nordeide Vik

Fergerute 1190 dekker to ruter, Ortnevik Måren Nordeide Høyanger og Vik – Ortnevik. I denne artikkelen finner du full informasjon om begge rutene, inkludert viktige aspekter som rutetider, priser og mye annet du trenger å vite hvis du skal bruke en av disse to rutene.

Denne fergen opereres av Fjord1, med fergen MS Tansøy, og hovedruten tar 40 minutter på de lengste punktene. Men i slutten av artikkelen finner du alle tidene mellom hvert stopp på hovedruten. Når det er sagt, er det på tide å gå i detalj.

Tinging av bilplass tlf: 415 36 317 ein dag på førehand. Oppmøte 10 min. før avgang, elles fell tinga bilplass bort.

Ortnevik Måren Nordeide Høyanger

Tidsplaner

La oss først ta en titt på rutetabellene for ruten Ortnevik Måren Nordeide Høyanger, der du nedenfor kan se de planlagte avgangene fra hvert punkt. Før du ser på rutetabellen, anbefaler jeg deg å lese merknadene først, da det vil hjelpe deg å forstå alle symbolene og bokstavene som vi ser i rutetabellene, og ofte forstår vi ikke hva de betyr.

Det vanlige er å se på rutetabellen uten å forstå den, og deretter se på notatene. Så unngå å kaste bort denne tiden, og se først på notatene før du ser på de planlagte avgangene fra det punktet du er interessert i. Du finner rutetabellene for mandag til fredag først, og deretter lørdag og søndag i det følgende bildet.

Du kan se PDF-filen med all informasjon her.

Se rutetabellene i sanntid og i et mye enklere format på denne lenken, og slipp å måtte tyde hva hver avgang betyr i rutetabellen vi nettopp har sett. Klikk på knappen og velg bare avgangs- og ankomstpunktene til destinasjonen du er interessert i.

Vik – Ortnevik Tidsplaner

Du kan nå finne rutetabeller og avganger for ruten Vik – Ortnevik, som har mange stoppesteder i motsetning til den tidligere ruten med bare 4. Så sjekk merknadene før du ser på rutetabellen, og hvilket stoppested du er interessert i å gå om bord på.

Passasjerar til/frå strendene må tinge stopp tlf. : 415 36 317 seinast ved avgang Ortnevik/Vik på gjeldande tur. Ikkje bilbestilling for mellomstopp.

Du kan se PDF-filen ved å laste ned følgende lenke med all informasjon her.

Se rutetabellene i sanntid og i et mye enklere format på denne lenken, og slipp å måtte tyde hva hver avgang betyr i rutetabellen vi nettopp har sett. Klikk på knappen og velg bare avgangs- og ankomstpunktene til destinasjonen du er interessert i.

Rutetider

Siden vi har inkludert to fergeruter i denne guiden, som er nært beslektet, kan du se de to fergerutene nedenfor. Vi begynner med den viktigste i denne guiden, som er på Ortnevik Måren Nordeide Høyanger.

Rute og reiserute for alle fergestopp Vik – Ortnevik:

Pris

Jeg skulle gjerne kunne fortelle deg prisene for hver rute og reise, men det er dessverre litt forvirrende, siden hvert punkt vanligvis har forskjellige priser. Heldigvis finnes det en tabell som du kan se nedenfor, og du kan utvide den ved hjelp av lenken nedenfor for raskt og enkelt å finne ut prisen på ruten du reiser.

Det er bare å finne avgangs- og bestemmelsesstedet ditt, og se hvilken Sone det har. I tabellen til høyre kan du se hvilke priser som er tilgjengelige for den aktuelle ruten. Både som passasjer og for kjøretøy i hver størrelsesklasse. Når du har forstått dette, er det veldig enkelt å se prisene.

Hvis vi for eksempel går på fergen for å reise fra Måren til Ortnevik, er Sone som tabellen viser oss 7. Så vi går til pristabellen og du kan se prisene, i dette tilfellet er prisen som voksen passasjer 44 kr, Honnør eller Barn 22 kr og med et normalt kjøretøy (T.o.m. 6,0m) 118 kr. Jeg håper dette eksemplet hjelper deg med å få en idé om hvordan det fungerer.

Se nedlastbar PDF med priser for alle forbindelser på denne ruten her. Du kan også se prisene med en annen plattform som vi gir deg i den blå knappen.

Ortnevik Ferjekai

Ortnevik Ferjekai eller også kjent som Ortnevik Kai ligger ved enden av Fv92, der vi kommer til passet. Men hvis du ikke er så flink til å følge veibeskrivelser, kan du alltids sjekke kartet nedenfor for å finne ut hvor det ligger.

En av de store fordelene med denne havnen, og grunnen til at vi liker den så godt, er at det ligger en kiosk ved siden av, Ortnevik Nærbutikk, der vi kan kjøpe mat eller gå på toalettet hvis vi trenger det mens vi venter på fergen. På den måten kan vi vente litt mer avslappet.

Måren Ferjekai

Måren Ferjekai kan være en vanskelig havn å nå hvis du ikke vet hvor den ligger eller hvordan du kommer deg dit. Heldigvis har vi tatt med kartet slik at du kan se den korteste veien fra destinasjonen din til denne havnen og komme deg om bord på fergen.

Nordeide Ferjekai

Nordeide Ferjekai, eller Nordeide kai som det er bedre kjent som, har forbindelse med buss 820 og 823, og ligger på vei 55, der det er en avkjøring til havnen når du kommer til havnesiden. Rundt den ligger det en stor grå bygning.

På venstre side av havnen ligger det også en stor oransje havnebod med det store Nordeide-navnet på, der du kan henvende deg hvis du trenger noe som har med ruten å gjøre, eller hvis du trenger å gå på toalettet mens du venter på fergen. Her kan du også parkere bilen hvis du har behov for det.

Høyanger Ferjekai

Høyanger kai er en stor havn i Høyanger kommune, noe som betyr at den har butikker og mange servicetilbud i umiddelbar nærhet. Siden havnen ligger inne i kommunen, og ikke langt unna langs en vei, slik det vanligvis er. Du kan se et kart over hvor det ligger nedenfor.

Det er også en havn som brukes kommersielt, og derfor vil du se en rekke skip og industribygninger ved denne fergehavnen. Og den brukes ikke bare til denne fergeruten, slik tilfellet ofte er med mange andre havner.

Havner på strekningen Vik – Ortnevik

Nedenfor kan du se hvor havnene på denne ruten ligger, og hvor du kan gå av fergen hvis du ikke vet det. Det er bare å klikke på det stoppet du er interessert i, så ser du et kart over hvor det ligger.

Vik Kai

Addresse: 6893 Vik i Sogn

Vetlesand Kai

Addresse: 6893 Vik i Sogn

Sylvarnes Kai

Addresse: 6893 Vik i Sogn

Vollevik Kai

Addresse: 6893 Vik i Sogn

Finden Kai

Addresse: 6893 Vik i Sogn

Findabotnen Kai

Addresse: 6893 Vik i Sogn

Geithus Kai

Addresse: 6893 Vik i Sogn

Otterskred Kai

Addresse: 6893 Vik i Sogn

Kontaktinformasjon

Selskapet som driver denne ruten er Fjord1, og du finner all kontaktinformasjon for dette selskapet nedenfor.

I tillegg til kontaktnumrene til fergene som har ansvaret for denne ruten, som vi anbefaler at du bruker som første alternativ for å kontakte. Siden det er de som lager denne ruten, og de har all informasjon om eventuelle endringer, pris, bestilling eller andre aspekter som kan være av interesse for deg.

M/S «Tansøy» Telefon: 415 36 317

Telefon5775 7000

Kundeklager/tilbakemeldingar rettast til Fjord1 via dette skjemaet!

SMS-varsling: Send «REG FJORD1 1190» til 19182

Spørsmål og henvendingar rettast til: post@fjord1.no

Hvor lang tid tar fergeturen Ortnevik Måren Nordeide Høyanger?

Du kan se varigheten for hele ruten for hver retning og hver variabel nedenfor:

  • Ortnevik – Måren 10 minutter
  • Ortnevik – Nordeide 25 minutter
  • Ortnevik – Høyanger 40 minutter
  • Måren – Nordeide 15 minutter
  • Måren – Høyanger 30 minutter
  • Nordeide – Høyanger 15 minutter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *