Ferge Oslo København

Fergeruten Oslo-København drives av fergeselskapet DFDS og er det beste alternativet for å krysse disse to punktene med bilen. I denne artikkelen tar vi for oss all informasjon om denne ruten og alt du trenger å vite. Så la oss sette i gang.

Ruten har en varighet på 19 timer, så den kommer med egen lugar slik at du kan sove under overfarten. Siden det er en så lang rute, kan du ikke forvente mange avganger med denne fergen hver dag, så la oss ta en titt på rutetabellen og hvor du kan sjekke den.

Det finnes også alternative ruter mellom Norge og Danmark som du kan ta med ferge, hvis det er mer praktisk for deg og du ønsker å kjøre bil mellom de to landene. Husk at ruten er mye raskere og billigere med andre transportmidler som fly, tog eller buss. Men det fine med fergen er at du kan ta med deg bilen om bord, og hvis du skal reise rundt i landet med egen bil, er det mye billigere enn å leie en der.

Oslo København

Tidsplaner

Når det gjelder rutetider, finnes det ingen faste rutetider. Det eneste vi kan si med sikkerhet er at det vanligvis er en daglig avgang fra hver ferge i begge retninger. Det går altså 7 ferger i uken fra Oslo eller København.

Ellers anbefaler vi at du bruker forskjellige nettportaler for å se rutetabellene i sanntid, som vi gir deg lenken rett nedenfor i den blå knappen. Du kan også se et eksempel på rutetabeller med priser.

Rutetider

Hvis du vil se den 19 timer lange ruten på et kart, kan du nedenfor se ruten med den rette linjen fergen tar for å komme seg mellom disse to punktene.

Pris

Siden det er en så lang rute med få avganger, er det ingen fast pris. Prisen varierer avhengig av ulike faktorer, blant annet tilbud og etterspørsel. Det er også prisforskjell om du reiser som passasjer eller med eget kjøretøy, og hvilken type kjøretøy du har.

Vanligvis har biler samme pris, men for større transporter er prisen høyere på grunn av den ekstra vekten. Du kan se et eksempel på en pris vi har sjekket og gjort manuelt som passasjer. Bruk det som en referanse, men for å se prisen kan du gå til å kjøpe billetten med lenken nedenfor og se den reelle prisen for deg.

I tillegg til de forskjellige lugarene, må du betale litt mer enn for en billett til en enkelt lugar hvis du er ute etter noe mer premium å sove i.

Oslo Ferjekai

I Oslo er det forskjellige havner og innfallsporter for å komme seg på ferge. Og kanskje du ikke vet hvor du skal dra. I så fall trenger du ikke bekymre deg. For dette skal vi gå til fasilitetene til selskapet som gjør denne turen, DFDS. Og de ligger på Akershusstranda 31, 0150 Oslo. Du kan også se et kart nedenfor for å finne ut hvordan du kommer deg fra et hvilket som helst punkt til DFDS-terminalen.

Når du ankommer, vil du kunne se fasilitetene og bare følge trinnene for ombordstigning. Enten som passasjer eller med kjøretøyet ditt. Du kan også vente inne hvis det fortsatt er tid til fergeavgang eller be om mer informasjon.

København Oslo

La oss nå se på ruteinformasjonen med utgangspunkt i København. Selv om det ikke er mange forskjeller, er det noen viktige punkter å merke seg og ta hensyn til.

Tidsplaner

Som nevnt ovenfor kan du forvente én fergeavgang per dag på denne ruten som betjenes av DFDS. Ellers er det ingen fast rutetabell, så sjekk på nettet med knappen nedenfor for å se avgangstider og rutetider for den dagen du er interessert i. På denne måten kan du unngå problemer med å ikke komme med den fergen du ønsker.

Pris

Du vil ikke finne store prisforskjeller fra København til Oslo. Dessuten kan du vanligvis kjøpe en returbillett hvis du har en forhåndsbestemt dato og spare penger på kjøpet.

Vær oppmerksom på at prisen har en tendens til å stige jo nærmere du kommer datoen du ønsker å reise. Så prøv å kjøpe billetten på forhånd før noe annet.

København Ferjekai

For denne ruten må vi gå til fergeanleggene til selskapet som håndterer denne ruten, DFDS. Hvis du ikke vet hvor de ligger, kan du se kartet nedenfor for å komme dit uten problemer.

Du vil kunne se fasilitetene og få tilgang til dem for å kjøpe billett, be om informasjon eller få tilgang med kjøretøyet ditt for å komme om bord på fergen.

Telefon: +4533423342

Kontaktinformasjon

Nedenfor finner du kontaktinformasjonen til DFDS, selskapet som står bak fergen som trafikkerer ruten mellom disse to stedene. Så hvis du vil ha mer informasjon, har problemer eller spørsmål, kan du alltid kontakte dem via informasjonen nedenfor.

Telefonnummer:+47 21 62 10 00
Epost: kundeservice@dfds.com

Åpningstider:
Mandag – fredag: 09:00–16:30
Lørdag – søndag: 09:00-13:00

For mer informasjon: https://www.dfds.com/nb-no/ferge/kundeservice/kontakt

Hvor lang tid tar fergeturen Oslo København?

Varigheten på denne ruten er ca. 19 timmer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *