Ferge Mikkelvik Bromnes

Her kan du finne all oppdatert, samlet og detaljert informasjon om fergen Mikkelvik Bromnes, som ofte er så vanskelig å finne på andre nettsteder eller steder. Med informasjon som vanligvis er oppdatert til inneværende år.

For å starte med en kort introduksjon, fergen Mikkelvik Bromnes tilhører rute 188 som drives av Torghatten Nord med fergen M/F Rebbenesøy og en rutelengde på 10 minutter. Den forbinder et av de mest populære områdene for å se nordlyset. Det er også viktig å merke seg at Mikkelvik-holdeplassen ligger ved Mariagården ferjekai. Mange ganger kan det nemlig være vanskelig å finne frem til havnen fordi den har et annet navn. Med denne innledningen er det på tide å gå mer i dybden på denne ruten. 

Mikkelvik Bromnes

Tidsplaner

Rutetabellen varierer noe fra dag til dag, men vanligvis er første fergeavgang fra Mikkelvik kl. 07.10 og siste avgang avhengig av hvilken dag det gjelder. Enten kl. 17:30, 20:30 eller 21:00.

Til tross for at det bare tar 10 minutter å reise, er det dessverre ikke mange avganger hver dag, da dette er en del av Norge med lite trafikk og dermed få passasjerer på disse fergene. Det er derfor lurt å komme i god tid til fergeavgangen for å unngå å gå glipp av den. Dessuten er reisetiden bare 10 minutter.

Du kan se PDF-filen med mer informasjon her.

Den beste måten å se rutetabellene i sanntid på er via følgende lenke til en offisiell nettside. Når du klikker på knappen, er alt du trenger å gjøre å angi avgangs- og ankomststed, og du vil kunne se de oppdaterte rutetabellene for en gitt dag. Vær oppmerksom på at Mikkelvik du må søke etter navnet på havnen som er: Mariagården Ferjekai, ellers vil det ikke vises.

Rutetider

Hvis du vil se hvordan fergen reiser og hvilken rute den tar, kan du se ruten mellom disse to punktene i løpet av den 10 minutter lange reisen.

Pris

Denne fergen er for øyeblikket gratis, så du trenger ikke å betale for å komme om bord. Og som de sier, når det er gratis, skal du ikke spørre hvorfor det er gratis.

For å være litt mer seriøs, så skyldes dette regjeringens støtte til fergeruter med lav trafikk, og denne ruten er nominert til den gjeve prisen. Det er egentlig ikke en pris, for det betyr at det er en underutnyttet rute. Men for deg som skal ta ferge 188, er det godt at du slipper å betale for det.

Finn ut mer om rutene som mottar tilskudd og mer informasjon om statsstøtte til ferger: https://autopassferje.no/gratis-ferje-fra-01-juli/

Mariagården Ferjekai

Mariagården Ferjekai er holdeplassen i Mikkelvik havn, eller kan også finnes som Mikkelvik Fergeleie. Men husk dette fordi det skaper mye forvirring hvis du ikke vet og ikke finner havnen der du går om bord for å komme om bord i Mikkelvik, nå vet du det. Vi gir deg også kartet nedenfor, slik at du vet hvordan du kommer deg dit raskt og enkelt. Det er også forbindelse med buss 435.

Havnen har ikke mange tjenester eller fasiliteter i nærheten, slik tilfellet er i andre havner. Men du finner det du trenger for å få havnen til å fungere. Det er ikke mange parkeringsplasser ved havnen, så du må parkere litt før du ankommer.  

Bromnes Mikkelvik

Du kan se på ruten fra Bromnes for å se hvordan den skiller seg fra det vi har sett.

Tidsplaner

Fra Bromnes går den første fergen kl. 07.25, og den siste fergen går avhengig av dagen, men vanligvis kl. 17.45, 20.45 eller 21.15. Det er vanligvis 6 avganger om dagen, bortsett fra i helgene da det er 4 avganger.

Siden det er en rute med få passasjerer, har den ikke flere faste avganger. Ettersom det bare er en reise på 10 minutter, kunne det utmerket godt vært en avgang hvert 30. minutt fra samme havn. Men det gir ingen mening å ha ferger som går med få eller ingen passasjerer. For mer informasjon, se rutetabellen nedenfor:

Du kan se PDF-filen med mer informasjon her.

Den beste måten å se rutetabellene i sanntid på er via følgende lenke til en offisiell nettside. Når du klikker på knappen, er alt du trenger å gjøre å angi avgangs- og ankomststed, og du vil kunne se de oppdaterte rutetabellene for en gitt dag. Vær oppmerksom på at Mikkelvik du må søke etter navnet på havnen som er: Mariagården Ferjekai, ellers vil det ikke vises.

Pris

Prisene er de samme, så ruten er gratis på vei opp fra Bromnes. Så det er bare å nyte reisen.

Bromnes Ferjekai

For å komme til Bromnes Ferjekai kan du følge Fv302 til du kommer til enden av veien, der passet ligger. Men hvis denne veibeskrivelsen ikke hjelper deg, kan du alltid se på kartet nedenfor for å se hvor Bromnes Ferjekai ligger. Det er også bussforbindelse til Bromnes Ferjekai med buss 435, i tilfelle du reiser som passasjer uten bil.

Havnen er svært enkel og har grunnleggende havnefasiliteter. Du finner imidlertid et lite toalett og lite annet. Det er noen områder i nærheten av havnen der du kan parkere bilen hvis du har behov for det.

Kontaktinformasjon

Husk å bestille fergebillett på forhånd ved å ringe fergenummeret nedenfor for de rutene du skal benytte. I tillegg har vi lagt igjen noen andre kontaktopplysninger for selskapet som driver denne fergen, Torghatten Nord, slik at du kan komme i kontakt med dem.

M/F Rebbenesøy Telefon: +47 469 81 838

Ruteopplysning telefon: 777 88 777

Telefon:  906 20 700
Booking: www.torghatten-nord.no eller ved endringer/problemer ring oss på 908 20 700
E-post: firmapost@torghatten-nord.no

Tlf750 20 000
Mailfirmapost@torghatten.no
Org.nr. 916 819 927

Mer kontaktinformasjon finner du her.

Hvor lang tid tar fergeturen Mikkelvik Bromnes?

Varigheten på denne ruten er ca. 10 minutter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *