Ferge Larsnes Åram Voksa Kvamsøya

Ferge 1066 forbinder Larsnes Åram Voksa Kvamsøya med en reisetid på bare 15 minutter mellom hvert punkt, og totalt 45 minutter fra det ytterste punktet til det andre. Fergen drives av Norled og har to ferger: M/F Os og M/F Kvam, og har to ruter. En rute med alle stopp, og en rute med bare 3 stopp, der fergen ikke stopper ved Åram. Dette reduserer reisetiden fra Larsnes til de andre destinasjonene og omvendt med 10 minutter.

Men for å få en bedre forståelse av alle detaljene på denne fergeruten 1066, tar vi nedenfor for oss den mest relevante informasjonen du trenger å vite på din neste overfart. Så ikke mist oppmerksomheten, og la oss komme i gang.

Larsnes Åram Voksa Kvamsøya

Tidsplaner

For ikke å vise deg rutetabellene fra hvert sted separat, kan du i det følgende bildet se avgangene fra hvert punkt på en enkel og forståelig måte. Vær oppmerksom på at du på noen avganger vil se en strek ( – ) ved Åram, og det er fordi fergen på disse rutene kjører den korte ruten med tre stopp, og ikke stopper ved Åram. Så husk dette hvis du skal til dette punktet.

Ellers er det mange planlagte fergeavganger ettersom det er to ferger i drift, og ettersom det er en rute på hele 45 minutter, mindre enn 1 time. Og du kan finne ferger fra veldig tidlig om morgenen, mellom 06:00 og 07:00, avhengig av hvor du går om bord, til veldig sent, rundt 22:00 begynner de siste fergeavgangene å gå. Det går vanligvis 1 time mellom hver fergeavgang. Som du kan se nedenfor, har du altså mange avganger hver dag uten problemer.

Du finner denne PDF-filen for å se den i mer detalj her.

Hvis du har problemer med å forstå rutetabellene eller ønsker å se dem i sanntid, kan du alltid bruke følgende lenke på knappen til FRAMMR-plattformen, som har ansvaret for fergene i dette området. Så ikke nøl med å bruke den for å finne ut alle nyheter om denne fergen.

Rutetider

Siden det er to forskjellige ruter, den fullstendige ruten med 4 stopp og ruten med 3 stopp (uten stopp i Åram), skal vi se på forskjellen i hvordan ruten ser ut i begge tilfeller, og vi begynner med den fullstendige ruten.

Og nå den mer direkte ruten med tre stopp:

Pris

Jeg har gode og dårlige nyheter, og som de sier, hva foretrekker du først? La oss begynne med de dårlige nyhetene. Fergeruten mellom Larsnes og Åram er betalt. Den gode nyheten er at de andre destinasjonene er gratis. Ja, jeg vet at du er forvirret akkurat nå, akkurat som vi var da vi så det, men vi skal prøve å forklare det så godt vi kan.

Med de statlige tilskuddene til ferger er rutene med mindre enn 100 000 passasjerer gjort gratis, og du kan se listen nedenfor. Og i dette tilfellet er ikke ruten mellom Larsnes og Åram med. Vi må altså betale for å bruke denne forbindelsen, men ikke hvis vi skal til noen av de andre stoppestedene, så enkelt er det. Nå skal vi se på prisene hvis du har uflaks og skal bruke forbindelsen mellom Larsnes og Åram, som mest sannsynlig er den mest brukte ruten av disse fire stoppestedene.

For mer oppdatert informasjon og alle detaljer, se den offisielle Autopass-siden for gratis ferger: https://autopassferje.no/gratis-ferje-fra-01-juli/

Larsnes Åram Priser

Når det gjelder prisene mellom Larsnes og Åram, kan du se dem i tabellen nedenfor, avhengig av størrelsen på kjøretøyet ditt. I tillegg har vi lagt til de totale prisene, og prisene med rabatter fra Autopass Ferje, som vi anbefaler deg å begynne å bruke hvis du ikke bruker det. Spesielt hvis du bruker ferje ofte eller flere ganger.

Disse prisene gjelder for en vanlig bil. Hvis du ikke visste det, betaler el- og hydrogenbiler bare 50 % av den totale prisen. Det betyr at du bare trenger å halvere prisene du nå vil se om dette er tilfelle for deg. I totalprisen på 93 kr for en vanlig bil vil du for eksempel betale 46,5 kr, altså halvparten, hvis det er en nullutslippsbil (elektrisk eller hydrogen). Med dette klart, la oss gå til prisoversikten.

Disse prisene gjelder for en konvensjonell bil (bensin, diesel eller hybrid). Prisen for nullutslippskjøretøy (elektrisk eller hydrogen) er 50 % lavere. Du betaler altså bare halvparten av disse prisene hvis du har en nullutslippsbil.

10% Rabatt

Disse prisene gjelder for en konvensjonell bil (bensin, diesel eller hybrid). Prisen for nullutslippskjøretøy (elektrisk eller hydrogen) er 50 % lavere. Du betaler altså bare halvparten av disse prisene hvis du har en nullutslippsbil.

50% Rabatt

Disse prisene gjelder for en konvensjonell bil (bensin, diesel eller hybrid). Prisen for nullutslippskjøretøy (elektrisk eller hydrogen) er 50 % lavere. Du betaler altså bare halvparten av disse prisene hvis du har en nullutslippsbil.

40% Rabatt

Disse prisene gjelder for en konvensjonell bil (bensin, diesel eller hybrid). Prisen for nullutslippskjøretøy (elektrisk eller hydrogen) er 50 % lavere. Du betaler altså bare halvparten av disse prisene hvis du har en nullutslippsbil.

Hvis du vil sjekke prisene selv, kan du gjøre det på følgende lenke, gjennom en offisiell kilde som vi lar deg sjekke prisene og bekrefte at de er de vi har vist i denne guiden.

Larsnes Ferjekai

Larsnes Ferjekai har en rekke fasiliteter innen rekkevidde for alle rett ved siden av. Siden Ferjekai er en travel fergehavn, finner du et supermarked i nærheten, i tillegg til andre butikker og restauranter.

For å komme til Larsnes Ferjekai kan du følge riksvei 61 til du kommer til Larsnes, hvor du kjører inn i kommunen og svinger av til havnen. Og for de som ikke vil komplisere det hele, kan du ta en titt på kartet nedenfor og finne ut hvor du er.

Åram Ferjekai

I motsetning til den forrige havnen ligger Åram Ferjekai ganske isolert fra kommunen eller noe annet for den saks skyld. For å komme til denne havnen er det like enkelt som å følge veibeskrivelsen på google maps eller kartet du har, som vi legger igjen nedenfor slik at du kan åpne det i et hvilket som helst program.

Det er også bussforbindelser til Åram Ferjekai med buss 310, 395 og 393. Hvis du følger veien langs kysten, er du sikker på å se den uten problemer.

Voksa Ferjekai

Slutten av Fv6-veien tar deg til Voksa Ferjekai, men for de mindre tekniske eller de som ikke kjenner veiene, kan du se et kart over hvor det er.

En av fordelene med denne havnen er veiforbindelsen til andre øyer, der du kan komme deg til Våge med bilen din hvis du går på denne fergen og fortsetter på veien.

Kvamsøya Ferjekai

Og det siste punktet på ruten, eller det første for noen, Kvamsøya Ferjekai, er veldig lett å finne. Det er en av få innfallsporter til øya, og hvis du ikke har kommet med ferge, har du sikkert sett havnen på et eller annet tidspunkt når du har ankommet Kvamsøya. Her er likevel et kart for de mer distré som vil forsikre seg om at de vet hvordan de kommer seg dit for å gå om bord på fergen.

Rundt havnen finner du også fasiliteter og butikker som supermarkeder og restauranter for passasjerer som venter på fergen og har litt tid til den kommer.

Kontaktinformasjon

Hvis du fortsatt er i tvil etter å ha lest denne superguiden vi har satt sammen, vil jeg si at jeg er veldig lei for det. Men det finnes en løsning, du kan ta direkte kontakt med supporten som har ansvaret for denne ruten og selskapet bak rute 1066, som drives av Norled. For å gjøre dette kan du bruke følgende kontaktskjemaer:

Telefon M/F Os: 916 81 120

Telefon M/F Kvam: 916 81 119

SMS-varsling: Send «Norled varsle 1066» til 2077 – sjå også norled.no

E-postkundeservice@norled.nopost@norled.no 

Kontakthttps://dialog.norled.no/

Nettstedhttps://www.norled.no/

Hvor lang tid tar fergeturen Larsnes Åram Voksa Kvamsøya?

Du kan se varigheten av hver reise og i hver retning nedenfor:

  • Larsnes – Åram 15 minutter
  • Larsnes – Voksa 30 minutter (20 minutter med non-stop-ruten i Åram)
  • Larsnes – Kvamsøya 45 minutter (35 minutter med non-stop-ruten i Åram)
  • Åram – Voksa 15 minutter
  • Åram – Kvamsøya 30 minutter
  • Voksa – Kvamsøya 15 minutter

Som du ser, er det forskjellige rutetider avhengig av hvilken ferge du tar. Enten det er fergen som kjører hele ruten med fire stopp, eller den som kjører den mer direkte ruten med tre stopp uten å stoppe ved Åram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *