Ferge Klokkarvik – Lerøy – Bjelkarøy – Hjellestad

Fergesambandet 1035 tilhører fergesambandet Klokkarvik – Lerøy – Bjelkarøy – Hjellestad, og i denne artikkelen vil vi dekke all relevant informasjon om dette sambandet, slik at du kan få svar på eventuelle spørsmål du måtte ha om denne fergen.

Ruten opereres av Norled Ferries, og med deres ferge M/F Hjellestad. Vi skulle gjerne fortalt deg reisetiden, men den avhenger av hvor du går av og på, og for å gjøre det enkelt har vi tatt den med i slutten av artikkelen. Som en liten forsmak kan vi nevne at den korteste reisetiden er 7 minutter og den lengste (den lengste ruten) er 35 minutter. Med dette kan du få et inntrykk, og hvis du er nysgjerrig, kan du se det i slutten av artikkelen. Men ikke hopp over informasjonen som vi nå skal se, som er veldig viktig for deg å vite. Så la oss komme til saken.

Klokkarvik – Lerøy – Bjelkarøy – Hjellesta

Tidsplaner

Vi har skilt ut rutetabellene for hver retning slik at du kan se dem. Til tross for at det er en kort rute, er det dessverre få avganger på denne fergen, ettersom det bare er én ferge i drift. Og reisetiden fra første til siste punkt er 35 minutter. Men med bare én ferge må du gå tilbake og kjøre ruten på nytt for neste avgang.

Også ved noen av stoppestedene må du ringe for å få fergen til å stoppe, og bestille på forhånd, ellers stopper ikke fergen i den aktuelle havnen. Ettersom det ofte ikke er noen passasjerer på ferger med lite trafikk, er det vanlig å reservere plass for at fergen skal komme. Den enkleste måten å forstå dette på er å se på følgende bilde med rutetabellen:

Du kan lese PDF-filen her.

Klokkarvik – Lerøy / Lerøy – Klokkarvik Tidsplaner

Du kan lese PDF-filen her.

Klokkarvik – Bjelkarøy / Bjelkarøy – Klokkarvik Tidsplaner

Du kan lese PDF-filen her.

Klokkarvik – Hjellesta / Hjellesta – Klokkarvik

Du kan lese PDF-filen her.

Lerøy – Bjelkarøy / Bjelkarøy – Lerøy Tidsplaner

Du kan lese PDF-filen her.

Lerøy – Hjellesta / Hjellesta – Lerøy Tidsplaner

Du kan lese PDF-filen her.

Bjelkarøy – Hjellesta / Hjellesta – Bjelkarøy Tidsplaner

Du kan lese PDF-filen her.

Selv om rutetabellene vi har sett er fine, er det alltid bedre og mer tilrådelig å se på rutetabellene i sanntid, for å se eventuelle endringer eller modifikasjoner som kan oppstå i siste øyeblikk. Enten på grunn av tekniske problemer, vær eller andre faktorer som kan påvirke fergen. Og av denne grunn gir vi deg den beste plattformen for å konsultere den i sanntid med lenken nedenfor.

Rutetider

Denne ruten skiller seg noe fra andre fergestrekninger som bare går fra ett punkt til et annet, ettersom den har fire stoppesteder, og du kan se ruten på kartet nedenfor. Og hvis du er i tvil om varigheten av ruten fra ett punkt til et annet, finner du svaret på slutten av artikkelen.

Descripción de la imagen

Pris

Selv om vi ikke hadde gode nyheter når det gjelder tidsplaner, hadde vi gode nyheter i denne delen. Prisen for å bruke denne fergen er 0 kr. Ja, du leste riktig, 0. Det betyr at det er gratis. Hvis du ikke bruker ferger ofte eller bor under en stein, har du kanskje ikke hørt om dette. Men myndighetene subsidierer ferger som ikke har mer enn 100 000 passasjerer året før, slik at de ikke koster noe.

Og heldigvis, eller dessverre, ble denne fergen ikke brukt så mye på grunn av beliggenheten. Så i hvert fall i år er den gratis. Og hvis regelverket og kravene ikke endres, eller hvis den plutselig begynner å bli mye brukt, vil den fortsatt være gratis.

For mer oppdatert informasjon og alle detaljer, se den offisielle Autopass-siden for gratis ferger: https://autopassferje.no/gratis-ferje-fra-01-juli/

Descripción de la imagen

Hvis prisen på denne fergen i fremtiden ikke lenger er gratis, og vi ikke har kunnet oppdatere artikkelen, kan du alltid bruke og se prisene med følgende lenke nedenfor. Så ikke glem å bruke den for å sjekke priser eller se etter eventuelle endringer.

Klokkarvik Ferjekai

Vi har tatt med et kart over Klokkarvik Ferjekai slik at du vet hvordan du kommer deg dit uten problemer. Husk å komme minst 10 minutter for tidlig for å få en smidig ombordstigning.

Du finner også små hus som er fergehavnens fasiliteter hvis du trenger hjelp eller assistanse på reisen, enten det er for å gå på toalettet eller for å be om informasjon om fergeruten. Så ikke nøl med å bruke dem.

Lerøy Ferjekai

Hvis du har klart å komme deg til Lerøyna, er sjansen stor for at du allerede har tatt fergen og vet hvor den ligger. Det er få andre måter å komme seg til øya på. For de mer distré og de som har problemer med å finne frem, har vi likevel laget et kart over hvor Lerøy Ferjekai ligger, slik at du vet hvordan du kommer deg til havnen på øyas få veier.

Husk å være punktlig og komme litt i god tid før ombordstigning, og ring nummeret for å reservere plass hvis rutetabellen du ønsker å komme med, ikke stopper direkte her. Sjekk rutetabellen nøye.

Bjelkarøy Ferjekai

Et pass som ser ut som en film og en drøm, men noen ganger er virkeligheten enda vakrere. Fergehavnen på denne lille øya blir ikke så mye borte, men det er alltid noen som elsker å se det spesifikke stedet og alle detaljene. Jeg sier dette fordi jeg er en av dem, og derfor har vi tatt med et kart over hvordan du kommer deg dit.

For selv om vi har vært der mange ganger før, liker vi fortsatt å legge ved kartet med ruten og veien dit. Slik at vi kan være sikre på at vi ikke gjør feil på veien og kommer frem uten problemer. Så bruk kartet nedenfor for å komme dit.

Hjellestad Ferjekai

Hjellestad Ferjekai kan nås via fv. 556, som er enden der du ender opp ved fergehavnen. Hvis du fortsatt ikke finner frem, trenger du ikke bekymre deg. Vi har tatt med kartet nedenfor for å hjelpe deg med å finne frem uten problemer eller tvil.

Kom alltid i tide og prøv å være punktlig, minst 10 minutter før avgang for ombordstigning. Med dette, og ved å plassere deg bak det siste kjøretøyet, er du klar til å gå om bord. Det er bare å vente og nyte turen.

Kontaktinformasjon

Hvis du fortsatt er i tvil etter å ha lest denne superguiden vi har satt sammen, vil jeg si at jeg er veldig lei for det. Men det finnes en løsning, du kan ta direkte kontakt med supporten som har ansvaret for denne ruten og selskapet bak rute 1035, som drives av Norled. For å gjøre dette kan du bruke følgende kontaktskjemaer:

Telefon M/F Hjellestad: 916 81 184

SMS-varsling: Send «Norled varsle 1017» til 2077 – sjå også norled.no

E-postkundeservice@norled.nopost@norled.no 

Kontakthttps://dialog.norled.no/

Nettstedhttps://www.norled.no/

Hvor lang tid tar fergeturen Klokkarvik – Lerøy – Bjelkarøy – Hjellestad?

Du kan se varigheten av hver reise og i hver retning nedenfor:

  • Klokkarvik – Lerøy 7 minutter
  • Klokkarvik – Bjelkarøy 25 minutter
  • Klokkarvik – Hjellestad 35 minutter
  • Lerøy – Bjelkarøy 18 minutter
  • Lerøy – Hjellestad 28 minutter
  • Bjelkarøy – Hjellestad 10 minutter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *