Ferge Kaupanger Frønningen Gudvangen

Fergesambandet Kaupanger Frønningen Gudvangen er en rute som drives av Fjord1, og som skiller seg noe fra konvensjonelle ferger i Norge. Det er en turistattraksjon å besøke fjordene i Gudvangen. Og derfor må vi bestille billetten gjennom Fjordtours, i stedet for slik det vanligvis fungerer på ferger som ikke er sightseeing, men ren transport. Hvis du skal fra Kaupanger til Frønningen, trenger du ikke å kjøpe billett gjennom Fjordtours, siden du ikke skal til neste del av ruten, der fjordene ligger.

Reisetiden er 2 timer og 30 minutter. I denne artikkelen tar vi for oss all informasjon du trenger å vite før du går om bord på fergen, slik at du ikke får noen overraskelser.

Kaupanger Frønningen Gudvangen

Tidsplaner

Du kan se rutetabellene nedenfor. Vi anbefaler at du sjekker merknadene til de følgende rutetabellene for å unngå overraskelser og for å forstå betydningen av de enkelte symbolene og bokstavene i rutetabellene.

Du vil se at det ikke er mange daglige avganger, så pass på at du sjekker den rutetabellen som passer deg, og kom til havnen i tide for å unngå å bli strandet. Hvis du vil ta hele turen på 2 timer og 30 minutter, kan du bestille billett her.

Alle turar må førehandstingast direkte til MF Odda tlf. 45804175 innan klokka 18.00 dagen før.

MF Aurland Telefon: +47 415 36 375

Du finner mer informasjon her. Og bestill billetten din via følgende lenke ved å klikke her.

Hvis du vil ha mer detaljert og oppdatert informasjon, anbefaler vi at du bruker lenken nedenfor for å unngå forvirring eller endringer i siste liten som du ikke visste om. Så benytt deg av denne lenken.

Rutetider

Du kan se ruten fergen tar mellom Kaupanger og Frønningen for å se ruten den tar.

Pris

Prisene for fjordturen starter på 431 kr, men det er vanskelig å gi en konkret pris, da den varierer avhengig av mange faktorer, og på ulike dager kan prisen være forskjellig. Derfor er det best å sjekke selv når du bestiller denne turen, noe du kan gjøre her for å se prisene.

Derimot kan du nå finne priser for ruten mellom Kaupanger og Frønningen. Vær oppmerksom på at disse prisene IKKE inkluderer ruten til Gudvangen. Kun mellom Kaupanger og Frønningen. For å gjøre det så enkelt som mulig, kan du nedenfor se de totale prisene uten rabatt for en vanlig bil (bensin, hybrid eller diesel), og prisen hvis du bruker Autopass og har en avtale om å få rabatt på fergen.

Pris på ferge mellom Kaupanger og Frønningen med konvensjonelt kjøretøy. 50 % rabatt på nullutslippskjøretøy (elektrisk eller hydrogen).

10% Rabatt

Pris på ferge mellom Kaupanger og Frønningen med konvensjonelt kjøretøy. 50 % rabatt på nullutslippskjøretøy (elektrisk eller hydrogen).

50% Rabatt

Pris på ferge mellom Kaupanger og Frønningen med konvensjonelt kjøretøy. 50 % rabatt på nullutslippskjøretøy (elektrisk eller hydrogen).

40% Rabatt

Pris på ferge mellom Kaupanger og Frønningen med konvensjonelt kjøretøy. 50 % rabatt på nullutslippskjøretøy (elektrisk eller hydrogen).

Hvis du vil se prisene selv, finner du den offisielle kilden her. Lenken på knappen er for å gjøre en reservasjon for denne fergen og fjordturen, så det er bare å bestille og se prisene.

Kaupanger Ferjekai

Hvis du er usikker på hvor Kaupanger Ferjekai ligger, kan du se kartet nedenfor som viser hvor den ligger og hvordan du kommer deg til denne havnen. Den betjenes også av buss 801 og 802.

Det er en fergehavn der du kan finne tjenester som toaletter eller til og med kjøpe mat, ettersom det er et stort anlegg ved siden av havnen for alt som har med denne ruten å gjøre. Så gjør det beste ut av det hvis du må vente på at fergen skal gå. 

Frønningen Ferjekai

Adkomsten til Frønningen Ferjekai er noe komplisert, da det ikke går noen hovedvei til passet. Det er derfor vanskelig å gi noen veibeskrivelse, og det beste er å se på kartet nedenfor for å se hvor det ligger. Med google maps kan du se den beste ruten fra ditt punkt for å komme til dette punktet. Eller se avstanden fra havnen til det punktet du vil til.

Gudvangen Ferjekai

Gudvangen Ferjekai er en svært godt skiltet havn med en rekke servicetilbud rundt seg. Siden det er en turisthavn, bruker mange passasjerer fergen til å besøke fjordene i området. Det betyr at det finnes alt fra grunnleggende tjenester som toaletter til suvenirboder der man kan kjøpe noe før man forlater dette vakre området omgitt av fjorder.

For å finne ut hvordan du kommer deg til Gudvangen Ferjekai, er det bare å se på kartet nedenfor. Det finnes også hoteller og overnattingssteder like i nærheten av fergehavnen hvis du ønsker det. Fergeleiet er omgitt av butikker og servicetilbud som holder deg underholdt. Det er også bussforbindelse med buss 850 og 950.  

Kontaktinformasjon

Selskapet som driver denne ruten er Fjord1, og du finner all kontaktinformasjon for dette selskapet nedenfor.

I tillegg til kontaktnumrene til fergene som har ansvaret for denne ruten, som vi anbefaler at du bruker som første alternativ for å kontakte. Siden det er de som lager denne ruten, og de har all informasjon om eventuelle endringer, pris, bestilling eller andre aspekter som kan være av interesse for deg.

MF Aurland Telefon: +47 415 36 375

MF Odda Telefon: +458 04 175

Telefon5775 7000

Kundeklager/tilbakemeldingar rettast til Fjord1 via dette skjemaet!

Spørsmål og henvendingar rettast til: post@fjord1.no

Hvor lang tid tar fergeturen Kaupanger Frønningen Gudvangen?

Du kan se varigheten for hele ruten for hver retning og hver variabel nedenfor:

  • Kaupanger – Frønningen 45 minutter
  • Kaupanger – Gudvangen 150 minutter

For øyeblikket er det ingen rute fra Frønningen til Gudvangen, for når den passerer Frønningen, er det bare stopp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *