Ferge Geiranger Hellesylt

Geiranger Hellesylt-fergen 1152 er en svært populær fergerute blant turister og lokalbefolkning som ønsker å besøke fjordene, og på denne ruten ligger noen av de vakreste fjordene i hele Norge.

I denne artikkelen tar vi for oss alt du trenger å vite om denne ruten, og all informasjonen du trenger for å komme deg om bord på fergen og nyte den vakre utsikten.

Denne fergen drives av The Fjords og har en reisetid på 1 time og 5 minutter, og du kan reise som passasjer eller med bil uten problemer. Du bør ankomme 20 minutter før fergeavgang for ombordstigning, ellers kan ikke selskapet garantere at du kommer om bord i tide. Inne på fergen finner du også varm og kald drikke, samt et utvalg av bakverk og smørbrød.

Geiranger Hellesylt

Tidsplaner

Avganger fra Geiranger finner du i første rad i hver rutetabell, som er inndelt etter måned. Du trenger bare å se på måneden du skal reise med fergen for å se hvilken av de tre rutetabellene du kan benytte.

Du vil se at det bare er rutetabeller for noen av årets måneder, og ikke alle. Årsaken er at fergestrekningen 1152 ikke går om vinteren på grunn av de lave temperaturene som kan forekomme i disse områdene, og fordi det er vanskelig å navigere der.

Du vil finne mellom 3 og 4 fergeavganger hver dag, og opptil 8 avganger i sommersesongen fra 09.06 til 31.08. Så hvis du reiser på disse datoene, vil du ha mye mer fleksibilitet til å komme deg på fergen til forskjellige tider.

Du kan se PDF-filen ovenfor i mer detalj her.

I følgende lenke finner du Frammr-planleggeren der du kan se rutetabellene i sanntid, og at du mange ganger kan finne oppdateringer i rutene som ikke vises i de etablerte rutetabellene som forrige bilde eller PDF. Så bruk dette alternativet for å finne ut om eventuelle endringer på din neste avgang. Selv om det vanligvis ikke skjer, er det bedre å vite i tilfelle det skjer. Prøv derfor alltid å sjekke informasjonen og rutetabellene i sanntid.

Rutetider

Hvis du ikke vet hvordan ruten ser ut, kan du se på bildet nedenfor hvordan ruten til ferge 1152 mellom Geiranger og Hellesylt ser ut. Husk at reisetiden er 1 time og 5 minutter.

Pris

Prisene starter på 365 kr (30 €) som passasjer, og med en standardbil betaler du 690 kr (60 €), som inkluderer prisen på bilen og deg som passasjer. Det finnes også andre tilbud, for eksempel bilpakken hvis du reiser med familien og en bil, noe som er mye mer kostnadseffektivt enn å måtte betale separat.

Hvis du har et større kjøretøy, er prisen høyere. Her er en pristabell slik at du kan avklare eventuelle tvilstilfeller.

Hvis du ønsker å bestille turen med denne fergen, kan du gjøre det via følgende lenke som du finner ved å klikke på knappen. Så ikke vent lenger og bestill turen på forhånd.

Geiranger Ferjekai

For å komme om bord må du gå til Geiranger Ferjekai hvis du kommer fra denne retningen. Det hender ofte at du ikke vet hvor det ligger, men det er ikke lenger noe problem, for det finnes et kart der du bare kan vise nærmeste rute for å finne ut hvordan du kommer deg dit.

Husk å komme 20 minutter før ombordstigning, ellers risikerer du å gå glipp av fergen. Så prøv å komme i god tid hvis det skulle oppstå uforutsette omstendigheter. Det finnes også ulike busser som tar deg til ferjestasjonen uten problemer.

Hellesylt Geiranger

Hvis du tar fergen fra Hellesylt, er denne informasjonen av interesse for deg. Her finner du alt du trenger å vite om denne delen av ruten.

Tidsplaner

For å se avgangene fra Hellesylt, se på 3. rad i hver rutetabell, og som tidligere er det høyest frekvens mellom 09.06 og 31.08, med 8 ferger per dag. Avhengig av måned kan du ta første ferge kl. 08:00 eller 09:30, og siste ferge kl. 16:00, 17:00 eller kl. 18:30 når det går flere ferger.

Hvis du vil ha mer informasjon, er det bare å ta en titt på denne rutetabellen:

Du kan se PDF-filen ovenfor i mer detalj her.

I følgende lenke finner du Frammr-planleggeren der du kan se rutetabellene i sanntid, og at du mange ganger kan finne oppdateringer i rutene som ikke vises i de etablerte rutetabellene som forrige bilde eller PDF. Så bruk dette alternativet for å finne ut om eventuelle endringer på din neste avgang. Selv om det vanligvis ikke skjer, er det bedre å vite i tilfelle det skjer. Prøv derfor alltid å sjekke informasjonen og rutetabellene i sanntid.

Pris

Siden vi allerede har sett prisene ovenfor, kan du se dem igjen i tilfelle du har gått glipp av dem. Du kan også reise med kajakk, som har følgende pris, som du ser nedenfor.

I tillegg gir vi deg i knappen lenken til å gjøre reservasjonen på den offisielle nettsiden. På denne måten har du allerede billetten til din neste tur. Du vil også kunne se den totale prisen det vil koste deg. Husk å oppgi all informasjon korrekt, spesielt hvis du reiser med et kjøretøy og dets spesifikasjoner, for eksempel høyde, for å unngå problemer ved ombordstigning.

Hellesylt Ferjekai

For å komme til Hellesylt Ferjekai og gå om bord på fergen kan du bruke følgende kart for å finne den enkleste og mest tilgjengelige ruten. Og hvis du er passasjer, kan du se de ulike bussalternativene som går i forbindelse med fergen.

Ettersom dette er en turistattraksjon, er det ikke noe problem å finne alle typer transportmidler, enten det er egen bil, buss eller drosje, for å komme seg fra turistattraksjonene til fergen. Så ikke nøl med å benytte deg av disse alternativene.

Husk også å komme 20 minutter før fergen går om bord, slik at den ikke går uten deg.

Kontaktinformasjon

Denne fergeruten drives av The Fjords. Her finner du informasjon om hvordan du kan kontakte dem ved behov, og all informasjon om ruten på den offisielle nettsiden deres. Så ikke nøl med å bruke informasjonen hvis du trenger den på din neste tur med denne fergen.

Telefon: +47 57 63 14 00
E-post: info@thefjords.no

Nettsted: https://www.thefjords.no/

Bestill reisen din: https://www.norwaysbest.com/things-to-do/fjords/fjord-cruise-geirangerfjord/#booknow (De har en chat der du kan snakke med dem hvis du har spørsmål).

The Fjords, Postboks 69, 5742 FLÅM

Hvor lang tid tar fergeturen Geiranger Hellesylt?

Varigheten på denne ruten er ca. 1 time og 05 minutter.

Hvis du bruker andre norske ferger, kan du også være interessert i disse guidene:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *