Ferge Garten Storfosna

Finn all Garten Storfosna-fergeinformasjon på en ryddig, oppdatert og korrekt måte. Fordi vi vet hvor vanskelig det kan være å finne denne informasjonen uten å måtte gå fra en side til en annen, for å se informasjonen du trenger for å komme deg på denne fergen og være godt informert. Derfor har vi laget denne guiden, som trinn for trinn vil veilede deg med den viktigste informasjonen om denne rute 855 og all informasjon du trenger å vite.

Vi begynner med en kort introduksjon. Fergeforbindelsen Garten – Storfosna drives av Fosenlinjen, et selskap som driver 3 ferger i dette området, så det er helt normalt at du aldri har hørt om det (det hadde ikke vi heller før vi tok fergen). Rutetiden er 20 minutter, og det er den viktigste og muligens eneste eller en av få adkomster til øya Storfosna. Så hvis du av en eller annen grunn vil til Storfosna, bør du bruke denne fergen, med den fordelen at du kan ta med deg bilen og bevege deg mer fritt rundt på øya.

Ferge Garten Storfosna

Tidsplaner

Du kan se rutetabellene og avgangene fra Garten på bildet nedenfor, til venstre i bildet. Med rutetabellforskjeller fra mandag til torsdag, fredag (hvis bare avgangstiden endres fra 20:00 til 19:00), lørdag og søndag. I helgene er det merkbare endringer i rutetabellen og færre fergeavganger.

Ellers anbefaler jeg også at du leser merknadene nedenfor, ellers vil du ikke forstå betydningen av bokstavene som vises ved siden av rutetabellene, som for eksempel i 22:00 A. Akkurat nå vet du ikke hva A står for, men etter å ha lest notatene vil du vite det. Det er vanligvis en avgang hver 1. time, hvis du ikke vet når neste avgang kommer. Men hvis det er etter kl. 22.40, bør du finne et sted å sove, for da går det ikke flere ferger.

Du kan finne mer informasjon i følgende PDF-fil her.

Unngå å gå glipp av fergen ved å sjekke rutetider i sanntid. Hvorfor? Fordi du på denne måten kan se om det er noen endringer i rutetabellene vi nettopp har sett. Og jeg antar at du ikke vil vente på en ferge som aldri kommer. Så bruk følgende lenke og unngå disse problemene på grunn av mangel på informasjon og ikke ønsker å kaste bort 1 minutt på å sjekke avgangen din.

Rutetider

Selv om du kan forestille deg ruten og ruten som denne fergen tar, og i 80 % av tilfellene vil du få ruten riktig, gir vi deg ruten på et kart for disse 20 %, og du vil aldri gå glipp av den. Å kjenne ruten du skal ta med denne fergen.

Priser

Prisen for denne fergen er ingen, da den er gratis. I hvert fall foreløpig. På grunn av statlige subsidier til ferger med få passasjerer i fjor, har de blitt subsidiert, og du trenger derfor ikke å betale verken som passasjer eller for å ta med bilen om bord. Dette er en stor fordel og besparelse for reisende mellom disse to stedene.

Benytt anledningen til å bruke denne fergen før regjeringen ikke lenger vil subsidiere fergen og du må betale for å bruke den og besøke øya Storfosna. Det kan til og med være gratis i flere år fremover. Men det avhenger bare av om subsidiene opprettholdes på samme vilkår.

Garten Ferjekai

Med noe av det vakreste landskapet som kan konkurrere med en av de vakreste fergehavnene, er dette utgangspunktet for mange på denne rute 855. Det er en av få måter å komme seg til Storfosna på, og vi vet hvor komplisert det kan være å komme seg til Garten Ferjekai. Derfor gir vi deg følgende kart som vi håper vil hjelpe deg på reisen, slik at du kan finne frem til dette punktet. Når du kommer dit, vil du kunne se påstigningspunktet perfekt, for det er ikke mye annet rundt det.

Addresse: 7153 Garten

Ferge Storfosna Garten

Hvis vi tidligere har snakket om avgangen fra Garten, som du kan forestille deg, er det nå på tide å gi en annen tilnærming til denne guiden, og fokusere på den andre delen av ruten, med avgangene fra Storfosna. Til tross for de få forskjellene skal vi se på noen nye aspekter.

Tidsplaner

Hvis du ikke vil bli sittende fast på Storfosna, bør du følge nøye med på rutetabellene slik at du vet når du kan dra. Derfor finner du alle avgangene fra Storfosna på høyre side av bildet. Det er bare å se på dagen du er på for å se riktig rutetabell. Ellers er det ikke noe stort mysterium. Dessuten, selv om du reiser på dagtid (ikke etter kl. 22.00 om kvelden), går det en ferge hver time, så det er lett å komme seg av øya.

Hvis det er senere, kan du se deg om etter et hotell eller et sted å sove, for ingen ferge går om natten eller tidlig om morgenen, før kl. 06.00 om morgenen.

Du kan finne mer informasjon i følgende PDF-fil her.

Unngå å gå glipp av fergen ved å sjekke rutetider i sanntid. Hvorfor? Fordi du på denne måten kan se om det er noen endringer i rutetabellene vi nettopp har sett. Og jeg antar at du ikke vil vente på en ferge som aldri kommer. Så bruk følgende lenke og unngå disse problemene på grunn av mangel på informasjon og ikke ønsker å kaste bort 1 minutt på å sjekke avgangen din.

Priser

Med hell eller uflaks er det ingen endring i prisene. Så denne ruten er fortsatt gratis. Og hvis du ikke tror meg, kan du ta en titt på følgende bilde. Du kan også se det direkte her hvis du tror at dette bildet ikke er ekte eller er laget av en uoffisiell kilde, bare for å være sikker.

Storfosna Ferjekai

Hvis du har kommet helt til Storfosna, vet du sikkert allerede hvor Storfosna Ferjekai ligger. Men fortvil ikke, du er ikke den eneste som har gått forbi et sted og ikke husket veien tilbake. Derfor har vi laget denne delen for deg, og også for førstegangsreisende som kan se hvor de skal gå av fergen. På denne måten vet du nøyaktig hvor på ruten Storfosna ligger.

Addresse: 7150 Storfosna

Kontaktinformasjon

Hvis du har kommet så langt, er det bare å gratulere, for du vet allerede alt om denne ruten. Nå er du forhåpentligvis ikke lenger i tvil om ferge 855. Og hvis du er det, kan du lese denne guiden igjen.

Hvis du har spørsmål, er i tvil eller trenger å kontakte selskapet som driver denne ruten, gir vi deg all informasjon nedenfor. I dette tilfellet er det Fosenlinjen som utfører denne ruten, og vi har samlet all kontaktinformasjon slik at du slipper å gjøre det selv.

Ruteopplysning Telefon: 177

Telefon: 99584119

E-post: nidaros@fosenlinjen.no

Kontaktskjema: https://www.fosenlinjen.no/kontakt/

Hvor lang tid tar fergeturen Garten Storfosna?

Kjøretiden mellom disse to punktene er 20 minutter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *