Ferge Daløy Haldorsneset

Fergerute 1041 mellom Daløy og Haldorsneset betjenes av Gulen Skyss med to av deres ferger: MF Sundferja og MF Rosesund. Og en reisetid på bare 10 minutter for å krysse fra den ene siden til den andre. Denne fergeforbindelsen knytter denne isolerte og vanskelig tilgjengelige delen av Norge sammen med skjærgården.

I denne artikkelen finner du informasjon som ikke er tilgjengelig andre steder, og som ofte er svært vanskelig å finne. Alt er satt sammen for å gi deg all den informasjonen du trenger for å ta denne fergen uten å være i tvil. Så la oss sette i gang.

Daløy Haldorsneset

Tidsplaner

Fra Daløy har vi første avgang kl. 07:00 til kl. 20:50 med unntak av fredager da siste ferge går kl. 23:00. På lørdager er de faste avgangene fra 07:20 til 20:50 og på søndager fra 11:15 til 23:00.

Vær oppmerksom på at selv om det er en kort rute på bare 10 minutter, er det ikke så mange avganger som du kanskje forventer på denne ruten. Spesielt på søndager, med bare 9 avganger totalt. Ellers er det på hverdager vanskelig å angi en tid mellom ferge og ferge fordi hver avgang har forskjellig tidsavstand fra hverandre. Noen ganger tar det bare 30 minutter, mens det andre ganger tar 2 timer. Dette skyldes rutetabellene til passasjerene som bruker denne fergen. Du kan se mer detaljerte rutetider nedenfor.

Du kan se denne PDF-filen her. Du kan også sjekke det offisielle Gulen Skyss-nettstedet for denne ruten her.

Selv om PDF-tidsplaner kan være nyttige, har de flere problemer. Blant annet er de noen ganger ikke helt oppdaterte, eller viser ikke rutetabellene i sanntid. Så hvis det skjer endringer i ruten, enten på en bestemt avgang eller permanent i en periode, vil du ikke kunne se dem. Det beste du kan gjøre er derfor å sjekke rutetabellene i sanntid på følgende lenke.

Rutetider

Du kan se ruten fergen tar mellom disse to punktene i løpet av den 10 minutter lange reisen nedenfor, slik at du får en bedre idé om ruten den tar.

Pris

Jeg skulle ønske jeg kunne snakke med deg om prisene på denne fergen, men det er egentlig ikke noe å snakke om. Siden det ikke er noen pris. Det er en gratis rute. Ja, det vil kanskje overraske deg hvis du ikke visste det, men ja, for øyeblikket er det en statlig finansiert rute. Med subsidier til ferger med få passasjerer. For å unngå at ruter eller områder i Norge blir stengt fordi det ikke er lønnsomt å drive ferge der. Og dette er et av disse tilfellene. Du kan se mer detaljert informasjon nedenfor.

For mer oppdatert informasjon og alle detaljer, se den offisielle Autopass-siden for gratis ferger: https://autopassferje.no/gratis-ferje-fra-01-juli/

Sjekk prisene som er nevnt nedenfor.

Daløy Ferjekai

Daløy Ferjekai ligger i enden av riksvei 606, og det er her den ender for å koble seg til denne ferjelinjen. Hvis du ikke er kjent med denne veien, trenger du ikke bekymre deg. Nedenfor finner du et kart over hvor den ligger, slik at du kan få svar på eventuelle spørsmål.

Den har også forbindelse til buss 370 og 372 hvis du reiser som passasjer. Ellers er det en liten fergehavn med de mest grunnleggende fasilitetene for å kjøre og gå om bord på fergen. Ikke forvent deg mange tjenester i nærheten.

Haldorsneset Daløy

Nå er det på tide å se ruten fra et annet perspektiv, nemlig Haldorsneset. For å se hva du trenger å vite som vi ikke har sett.

Tidsplaner

Fra Haldorsneset går første avgang kl. 06:50 til 20:40, med siste ferge kl. 22:50 på fredag. Lørdag har vi fergeavganger fra kl. 07:00 til 20:40, og søndag fra kl. 10:25 til 22:50.

Jeg skulle gjerne kunne si at det går en fergeavgang hvert 30. minutt til hver time, men det er ikke mulig å anslå noe tidspunkt, for hvert tidsrom er forskjellig, og du kan være heldig og det kan være liten forskjell mellom avgangen til neste ferge, eller det kan gå flere timer. Det beste du kan gjøre er å sjekke selv, og se på den rutetabellen som passer best for deg. Vær oppmerksom på at når du er inne i båten, er reisetiden bare 10 minutter.

Du kan se denne PDF-filen her. Du kan også sjekke det offisielle Gulen Skyss-nettstedet for denne ruten her.

Selv om PDF-tidsplaner kan være nyttige, har de flere problemer. Blant annet er de noen ganger ikke helt oppdaterte, eller viser ikke rutetabellene i sanntid. Så hvis det skjer endringer i ruten, enten på en bestemt avgang eller permanent i en periode, vil du ikke kunne se dem. Det beste du kan gjøre er derfor å sjekke rutetabellene i sanntid på følgende lenke.

Pris

Det er fortsatt gratis å ta denne fergen hvis du går om bord på Haldorsneset, ettersom det er en direkterute.

Sjekk prisene som er nevnt nedenfor.

Haldorsnes ferjekai

Hvis du ikke vet hvordan du kommer deg til Haldorsnes ferjekai, vet ikke vi det heller. Heldigvis har vi et lite hjelpemiddel som heter google maps, og vi har lagt inn kartet nedenfor slik at du vet hvordan du kommer deg dit.

Husk å komme i god tid før ombordstigning. Det er nesten ingen service ved fergekaien, da det er en liten og lite trafikkert havn.

Kontaktinformasjon

Hvis du fortsatt har spørsmål om denne fergeruten, kan du lese guiden vår på nytt. Nei, nå kan du i fullt alvor kontakte selskapet som driver denne fergeruten, i dette tilfellet Gulen Skyss. I tillegg til å kontakte fergen eller fergene som betjener denne ruten direkte, som vi vil se nedenfor med følgende kontaktnumre, og i tilfelle du ikke får svar, kan du kontakte selskapets generelle informasjon direkte. Så du har ingen unnskyldning for å løse eventuelle tvil.

«MF Sundferja» Telefon: 479 78 304

Telefon: 00 (47) 57 78 41 25

E-post: post@gulenskyss.no

Kontaktskjema: https://www.gulenskyss.no/kontakt

SMS-varsling: Send «14331 start» til 2030 – Sjå også gulenskyss.no

Hvor lang tid tar fergeturen Daløy Haldorsneset?

Varigheten på denne ruten er ca. 10 minutter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *