Ferdige Konfirmasjonssanger Gratis

En konfirmasjon er en viktig milepæl i en ung persons liv, en tid for å feire tro, vekst og overgangen til voksenlivet. Musikk spiller en sentral rolle i å skape en minneverdig konfirmasjonsseremoni og feiring. I denne artikkelen skal vi utforske en rekke konfirmasjonssanger som passer perfekt til denne spesielle anledningen. Enten det er sang til bildefremvisning, takk for maten sang eller sanger som passer til konfirmasjon generelt, vi har deg dekket!

Moderne melodi til konfirmasjonssang 

Når det gjelder konfirmasjonssanger, er det mange moderne melodier som kan gi en frisk og unik vri til feiringen. Disse moderne melodiene er perfekte for å skape en oppdatert stemning og gjøre konfirmasjonssangen ekstra minneverdig. Her er noen av de beste moderne melodiene til konfirmasjonssang som kan hjelpe deg med å sette den perfekte tonen for denne spesielle dagen:

  1. You Raise Me Up” av Josh Groban: Denne kraftfulle balladen er kjent for sin inspirerende tekst og følelsesladde melodi. Den symboliserer støtten og oppmuntringen konfirmanten har fått gjennom sin reise og representerer også deres vekst og potensial.
  2. Count On Me” av Bruno Mars: En glad og livlig sang som formidler viktigheten av vennskap og samhørighet. Denne moderne melodien er perfekt for å uttrykke takknemlighet for venners støtte og kjærlighet gjennom konfirmasjonen.
  3. Brave” av Sara Bareilles: Med sin positive melding om å være modig og være seg selv, er denne sangen en flott måte å inspirere konfirmanten til å omfavne sin individualitet og stå opp for det de tror på.
  4. “Hall of Fame” av The Script ft. will.i.am: En energisk og motiverende sang som feirer prestasjoner og potensial. Denne moderne melodien er ideell for å hylle konfirmantens ambisjoner og oppmuntre dem til å strekke seg etter drømmene sine.
  5. “A Sky Full of Stars” av Coldplay: Med sin upbeat rytme og tekst som hyller lys og glede, er denne sangen perfekt for å skape en feiring av konfirmantens strålende fremtid og all den positive energien de bringer til verden.
  6. “Happy” av Pharrell Williams: En livlig og fengende sang som umiddelbart sprer glede og positivitet. Denne moderne melodien er flott for å få alle til å danse og feire konfirmantens store dag med et smil.
  7. Unwritten” av Natasha Bedingfield: En inspirerende og oppmuntrende sang som minner konfirmanten om at deres historie ennå ikke er skrevet, og at de har muligheten til å forme sitt eget liv og skape fantastiske eventyr.

Disse moderne melodiene til konfirmasjonssang tilbyr en frisk og moderne tilnærming til tradisjonelle konfirmasjonssanger. Velg den sangen som best gjenspeiler konfirmantens personlighet og budskapet du ønsker å formidle, og skap en minneverdig og unik konfirmasjonssang som vil bli verdsatt i mange år fremover.

Du kan se andre låter med følgende videoer for å få inspirasjon:

Alf Prøysen – Teddybjørnens vise

Tilde synger Å Huttetuttetei av Alf Prøysen

Alf Prøysen – Nøtteliten

Vidar Lønn Arnesen – Julepresangen

Alf Prøysen Musevisa

Eksempler

Velg en vakker og meningsfull sang dedikert til konfirmanten. “Til ungdommen” av Lillebjørn Nilsen eller “Jeg ser” av deLillos er to sanger som uttrykker håp, refleksjon og veiledning for den unge personen som konfirmeres.

Morsomme konfirmasjonssanger gratis

Kor: “Gratulerer med dagen, kjære (nombre), Du er ikke lenger en knøtt, det er lett å se. Vi feirer deg i dag, med latter og spill, Morsomme konfirmasjonssanger, de er gratis, de gir et thrill.”

Vers 1: “Du var så liten, og nå så stor, Nå går du rundt og tenker på alt utenfor. Fra klatring i trær, til konfirmasjonens sti, Du har kommet så langt, og vi er her og si.”

Vers 2: “Konfirmasjon er ikke bare alvor og tårer, Det er også tid for smil og mange lårklaskende lærer. Så vi synger og ler, i dagens lys, For (nombre), vår stjerne, vår høyeste pris.”

Konfirmasjonssanger fra besteforeldre gratis 

Kor: “Gratulerer med dagen, kjære (nombre), Fra dine besteforeldre, vi elsker deg, det er ingen hemmelighet. Vi synger for deg i dag, med hjertet i halsen, Dette er vår gave, en konfirmasjonssang gratis, fra din bestefars plass.”

Vers 1: “Vi husker dagen du ble født, liten og ny, Øynene dine skinte, de var så blå som det uendelige hav. Nå står du her, stor og sterk, Klar for å ta fatt på livets verk.”

Vers 2: “Som besteforeldre, har vi sett deg vokse opp, Gleder, sorger, triumfer, vi har sett dem alle. Konfirmasjon er en stor dag, et skritt inn i det ukjente, Men husk, kjære (nombre), du vil aldri være alene.”

Konfirmasjonssanger til jenter

Kor: “Gratulerer med dagen, vår søte (jentas navn), En ung dame nå, full av nåde og sjarm. Vi synger for deg i dag, med all vår makt, For dette er din spesielle dag, din konfirmasjon, fylt med prakt.”

Vers 1: “Du kom inn i våre liv, som en strålende sol, Smilet ditt har alltid vært, vår største konsoll. Fra en liten jente til en sterk ung dame, Din reise har vært utrolig, den fortjener all hyllest og ramme.”

Vers 2: “Konfirmasjon er en overgang, fra barn til voksen, En tid for ettertanke, en tid for å løsne. Men husk, kjære (jentas navn), uansett hvor du går, Vi vil alltid være her for deg, vår kjærlighet vil vi alltid vise og få.”

Takk for maten sang til konfirmasjon gratis

Å takke vertskapet med en spesiell sang er en fin gest. Du kan bruke kjente melodier og tilpasse teksten til anledningen, som en takk for maten-sang til tonene av “Ja, vi elsker” eller “Gledelig Jul”.

Kor: “Takk for maten, så deilig og fin, Nå skal vi feire, med sang og med vin. Konfirmanten vår (navn), så stolt og så blid, Dette er din dag, og vi synger med glede og flid.”

Vers 1: “Vi kom sammen i dag, for å feire deg, Med latter og glede, og en kake, eller tre. Vi har spist og vi har drukket, i godt selskap her, Takk for maten, takk for dagen, det er deg vi ærer.”

Vers 2: “Fra lekende barn, til konfirmant, Vi er så stolte, gir deg vår gratulant. Nå er magen full, og hjertet også, Takk for maten, takk for deg, vi er glade for å kjenne deg.”

Norske sanger som passer til konfirmasjon

Konfirmasjoner er en viktig milepæl i mange norske tenåringers liv. Når det kommer til musikk, er det viktig å velge sanger som gjenspeiler denne overgangen og markerer dette viktige trinnet. Her er et par eksempler på sanger som kan passe til en konfirmasjon:

“Vår beste dag” av Marit Larsen:
Denne sangen handler om å feire livet og glede seg over dagen i dag, noe som er passende for en konfirmasjonsdag.

“Engler i sneen” av Jonas Fjeld & Lynni Treekrem:
Dette er en vakker norsk sang om håp og kjærlighet, som kan være en fin sang for en konfirmasjon.

“Til ungdommen” av Nordahl Grieg (sung av Lillebjørn Nilsen):
Dette er en klassisk norsk sang som ofte brukes i seremonier som konfirmasjoner. Sangen er en hyllest til ungdommen og har en oppmuntrende melding om fremtiden.

“Barn av Regnbuen” av Lillebjørn Nilsen:
Denne sangen er en feiring av livet, kjærligheten og håpet for en bedre verden. Den passer til et slikt viktig steg i livet som konfirmasjon.

“Se ilden lyse” av Sissel Kyrkjebø: Dette er en vakker sang om håp og verdens skjønnhet, som kan være veldig rørende under en konfirmasjonsseremoni.

Mitt lille land” av Maria Mena: Denne sangen feirer Norges skjønnhet, men kan også tolkes som en metafor for vekst og forandring, to relevante temaer for en konfirmasjon.

“Sommerfuggel i vinterland” av Vinni: Denne sangen handler om kampen for å finne din plass i verden, et tema mange konfirmanter kan relatere til.

“Den finaste eg veit” av Hellbillies: Denne sangen er en kjærlighetsballade, men dens søte melodi og budskap om takknemlighet kan gjøre den passende for en konfirmasjonsseremoni.

“En solskinnsdag” av Postgirobygget: En glad sang som feirer skjønnheten til en solskinnsdag, denne sangen kan legge til en munter og festlig atmosfære i seremonien.

“Engel” av Rasmus Seebach: Selv om denne sangen er dansk, er Rasmus Seebach populær i Norge. “Engel” er en sang om kjærlighet og støtte, to veldig relevante temaer for en konfirmasjon.

Konfirmasjonssang kaptein sabeltann

Kor: “Gratulerer med dagen, vår kjære (jentas/navnet), Som Kaptein Sabeltann, er du modig, du er klar. Vi synger for deg i dag, høyt og sterkt, På din konfirmasjon, din reise, ditt store verk.”

Vers 1: “Fra Kaptein Sabeltanns verden, har vi lært så mye, Om eventyr og drømmer, om vennskapets lune. Du er som en sjørøver, klar for det store blå, Med et hjerte av gull, og en vilje så rå.”

Vers 2: “Din konfirmasjon er en skatt, akkurat som Sabeltann ville si, En skatt mer verdifull enn gull, under himmelens blå bly. Så vi synger og vi feirer, denne skatten så stor, Gratulerer med dagen, (navnet), vi er her, hør vårt kor.”

Til konfirmanten – En spesiell hyllest til konfirmanten. Dette er en fin anledning til å uttrykke stolthet og glede over deres prestasjoner. “Du er den vakreste” av Sissel Kyrkjebø eller “Mitt hjerte alltid vanker” av Sondre Bratland er sanger som kan fange essensen av dette øyeblikket.

Lykkeliten tekst – En søt og rørende tekst som feirer konfirmantens reise og vekst. “Lykkeliten” av Alf Prøysen eller “Du skal få en dag i mårå” av Øystein Sunde er sanger som kan sette den rette stemningen for konfirmasjonen.

Vi er en nasjon vi med – En nasjonalistisk sang som skaper en følelse av samhold og fellesskap. “Vi er en nasjon vi med” av Åge Aleksandersen og Sambandet er en flott sang som kan fremheve nasjonal stolthet under konfirmasjonsseremonien.

Konfirmasjon ideer – Utforsk ulike ideer for konfirmasjonssanger og feiringer. Del dine kreative ideer med sanginnslag og musikk som kan gjøre konfirmasjonen enda mer spesiell og minneverdig.

Tips

Uansett hvilke sanger du velger for konfirmasjonen, er det viktig å velge de som reflekterer konfirmantens personlighet og verdier. Musikken skal bidra til å skape en følelse av glede, takknemlighet og refleksjon under seremonien.

Sørg også for å sjekke ut gratis ressurser på nettet hvor du kan finne tekster og melodier til ulike konfirmasjonssanger. Husk å tilpasse sangene etter dine behov og gjøre dem personlige for å gjøre dagen enda mer spesiell.

Konfirmasjon er en unik og betydningsfull anledning, og sangene du velger vil bidra til å skape minner for livet. Ta deg tid til å utforske forskjellige muligheter og velg de sangene som resonerer med konfirmanten og gir en følelse av glede og inspirasjon til alle tilstedeværende.

Husk at konfirmasjonen er en tid for å feire tro, vekst og fellesskap. Med de rette sangene og musikken, kan du skape en minneverdig og meningsfull opplevelse for konfirmanten og alle som deltar på denne spesielle dagen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *