Dalen Parkering: Priser og hvordan det fungerer | All informasjon

Dalen Parkering er et av de største parkeringsanleggene i Oslo. Det ligger sentralt plassert ved Aker Brygge og er populært blant både lokalbefolkningen og turister. Parkeringen har over 400 parkeringsplasser, og alt fra korttids og langsiktig parkering til ladeplasser for elbiler er tilgjengelig. Å kjøre til Dalen Parkering er enkelt og bekvemt, og det er mange alternativer for å sikre at du får en parkeringsplass når du trenger den.

I denne artikkelen vil vi undersøke hvordan parkeringsanlegget fungerer, hvordan du finner den beste parkeringsplassen og hvordan du kan få tilgang til de forskjellige parkeringsmulighetene. Vi vil også ta en titt på hvordan Dalen Parkering hjelper deg å spare penger og hvordan det å parkere kan gi deg en unik opplevelse. Å være det beste alternativet for å parkere bilen hvis du drar til Gardermoen flyplass.

Hvordan virker det

Hos Dalen Parkering sørger de for at alle reisende får en komfortabel start og slutt på reisen. De har gratis og trygg skyttelbusstransport til og fra Gardermoen, dag og natt. Med seks tilgjengelige busser er det alltid god transportdekning.

For å reservere plass kan du gjøre det via nettsiden deres her. Eller kontakt selskapet, med informasjonen som du finner nedenfor.

Når du har angitt datoene du trenger for å få bilen din parkert, må du fylle ut et skjema med informasjonen din og flyvningen din for reservasjonen. Hvor du endelig vil kunne se totalprisen for disse dagene og foreta betalingen eller, ved mange anledninger, betalingen gjøres på vei tilbake, når du forlater parkeringsplassen.

Hvor lang tid tar skyttelbussen å komme til flyplassterminalen?

Skyttelbusser tar cirka 4,5 minutter til Gardermoen og stopper rett utenfor avgangshallen. Så det er veldig nær flyplassen.

Hvor ofte går skyttelbussen?

Bussene våre går 24 timer i døgnet, 365 dager i året.

Ankomst på avreisedagen

Ved ankomst til parkeringsplassen skal bilen parkeres og tømmes for bagasje og passasjerer i resepsjonen. Sjåføren registrerer og gjennomfører kortbetalingen. Da blir alle reisende fraktet til terminalen med våre shuttlebusser.

Ankomst Gardermoen på hjemreisen.

Ved ankomst Gardermoen er all bagasje hentet og du ringer vårt hentetelefonnummer 63 97 82 45. Du går opp i avgangshallen og blir hentet fra samme sted du ble satt av ved avgang.

Ankomst til Dalens Parkeringsplass

Når du er trygt fraktet fra Gardermoen til parkeringsplassen, vil bilnøklene bli overlevert til resepsjonen.

Hvor mye koster skyttelbussen?

Transport til og fra flyplassterminalen er inkludert i prisen ved parkering på Dalen Parkering. Sjekk vår parkeringsprisliste her!

Hvordan fungerer henting ved ankomst?

Når du har mottatt all bagasjen ved ankomst ringer du hentenummeret på 63 97 82 45. De henter deg så fort som mulig og du får tid til å gå opp til avgangshallen hvor de henter deg. Transporten går fra avgangshallen, samme sted der du ble satt av ved utgangen.

Ryddig

Parkeringsreservasjoner kan gjøres via denne lenken her. Det er også drop-in-alternativet dersom parkeringsplassen ikke er full. Absolutt verdt å bestille på forhånd.

feil i rekkefølge

Hvis det oppstår en feil i bestillingen, kan du rette feilen ved å kontakte support som vi vil se senere.

Pristabell

Nedenfor kan du se prisene på denne parkeringsplassen, og sammenligne den med flyplassparkeringen, som er mye dyrere. Dette er et rimelig alternativ der du ikke kaster bort mye tid. Det eneste negative aspektet er at du ikke er på flyplassen, men selskapet selv har en busstjeneste som tar deg til flyplassen på mindre enn 5 minutter.

*Vi tar forbehold om prisendringer.

*Avtalepris gjelder dersom du reiser med av våre samarbeidspartnere. Våre samarbeidspartnere finner du ved å klikke her.

De har også ekstratjenester for bilen din på parkeringsplassen, som du kan se nedenfor:

  • Utvendig vask: liten bil 550 NOK –  stor bil 650 NOK
  • Innvendig vask: liten bil 950 NOK –  stor bil 1050 NOK
  • Utvendig og innvendig vask: liten bil 1400 NOK –  stor bil 1600 NOK
  • Rens + utvendig og innvendig vask: liten bil 2800 NOK –  stor bil 3200 NOK
  • Polering av bil: liten bil 2800 NOK –  stor bil 3200 NOK
  • Full pakke: liten bil 3500 NOK –  stor bil 3900 NOK
  • Full pakke m/rens: liten bil 3900 NOK –  stor bil 4300 NOK

*Eksempel liten bil: VW Polo/Golf, Skoda Fabia/Octavia, Ford Mondeo, BMW X3, og mindre biler.

*Eksempel stor bil: Audi Q5, Volvo XC90/XC60, BMW 7/X5/6 Range Rover, MB G. etc.

Du kan kombinere disse tjenestene med oppholdet i bilen for å få mest mulig ut av tiden du er borte.

Andre alternativer

Realiteten er at det er ulike alternativer for å parkere bilen hvis du skal til Oslo lufthavn. I dette tilfellet har vi snakket om Dalen Parkering, da det er kjent for å være det billigste og for mange det beste alternativet. I motsetning til andre parkeringsplasser på andre flyplasser, er det kun 5 minutter unna med buss.Derfor er det veldig praktisk.

Likevel kan det være lurt å sammenligne prisene med andre parkeringsplasser, for eksempel flyplassens egen parkeringsplass. Flyplassen har flere parkeringsplasser administrert av OnePark, og hvis du vil vite hvordan den fungerer, prisene og all informasjonen, har vi laget en guide her.

Dette alternativet kan interessere deg hvis du trenger å hente noen på flyplassen, siden det er mye mer praktisk og prisforskjellen er minimal på noen få timer. Når dalen parkering er verdt er det på turer hvor du må la bilen stå i mer enn en dag eller flere dager. Så hvis du leter etter informasjon om flyplassparkering, hvordan parkeringssystemet fungerer i mindre enn en halv time og mye mer, vil guiden som vi har lagt igjen, kunne finne all informasjonen.

Mer informasjon

Addresse: Hans Gaarders veg 42, 2060 Gardermoen

Telefon: 63978245

Kontakt skjema: https://www.dalenparkering.no/kontakt/

Nettside: https://www.dalenparkering.no/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *