Canvas hvl

Canvas er en digital plattform hvor studenter på universitetsnivå kan få meldinger fra professorer utenom normal timetid, i tillegg til dette kan den også brukes til å innhente spesifikk informasjon om hvert av fagene du studerer, denne typen plattform er vanligvis tilpasset for hvert universitet som bestemmer seg for å bruke denne nettsiden for å gi studentene verktøy som kan brukes til å lette læringsprosessen deres, i dette tilfellet spesifikk informasjon for hvert fag og dermed kunne forbedres og at ingen går glipp av viktig informasjon for kurset.

Canvas har relasjoner og kontrakter som skal brukes av de fleste universiteter i hele Norge, takket være dette har det vært i stand til å etablere seg som en av de beste plattformene for studenter på universitetsnivå, Canvas i sin tur garantere sikkerhet og personlig oppmerksomhet for hvert universitet det har klart å skape et helt uavhengig miljø fra hverandre med hvert universitet de har en avtale med, dette viser tegn på profesjonalitet og ønsket om å hjelpe disse instituttene og at de kan fortsette å stole på Canvas og dermed kunne fortsette å nyte alliansen .

Hvordan logge inn?

Det første vi må vite at vi må starte og registrere oss i Canvas er at vi må studere ved et av universitetene som er tilgjengelige for denne nettsiden, du kan se disse universitetene på Canvas hovednettsted. Men for denne anledningen skal vi forklare prosessen for universitetet «Høgskolen på Vestlandet» som er et av hoveduniversitetene i Norge.

Trinn 1

Det første du må gjøre er å registrere deg på Studenweb nettsiden og på sin side ha godkjent utdanningsplanen din, dersom ingen av disse kravene er oppfylt vil du ikke kunne bruke nevnte plattform, i tilfelle de er nye brukere må de aktivere kontoen før du kan logge inn på Canvas-plattformen, vær oppmerksom på at denne prosessen kan ta noen timer før du kan logge på normalt.

Steg 2

Og til slutt, etter å ha verifisert kontoen din, vil du kunne logge på normalt, du trenger bare å starte med din Feide-konto med samme innlogging som vi bruker på Studentweb-plattformen og din brukerkonto. Hvor brukeren vil være ditt studentnummer som du har på instituttet og passordet er det vi konfigurerte når vi opprettet brukeren vår før.

Og på denne enkle måten kan du logge inn og benytte deg av fordelene ved å kunne bruke den virtuelle læringsplattformen Canvas.

I tilfelle det skulle oppstå et problem ved innlogging eller mens plattformen er i bruk, kan det bes om hjelp fra HVL, som vil være representert med et hjelpeikon som kan sees veldig enkelt Nederst til venstre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *