Blomqvist

Blomqvist er et nettsted som spesialiserer seg på å selge produkter av høy verdi innen kunstens og edelsteners verden, denne plattformen fungerer som en bro mellom potensielle kjøpere og selger, nettstedet tilbyr åpenhet ved avholdelse av auksjon På samme måte vil sikkerheten til pengene som skal betales er garantert, dette for å garantere at hver part er rolig og kjøpsprosessen kan foregå mye enklere og raskere, siden det ofte kan oppstå problemer og mistillit fra både kjøpers og selgers side.

I begynnelsen var ikke denne typen plattformer allment akseptert av publikum, siden de var deler av stor verdi i markedet, var det ikke mye tillit til å overlate dem i hendene på et nettsted som skulle kontrollere dem. ikke før år senere at Folket begynte å se fordelene med at denne typen nettsider spesialiserte seg på salg og kjøp av verdifulle gjenstander, og derfra begynte Blomqvist å innta en sentral scene i Norge, og posisjonerte seg som en av de mest populære og pålitelige. auksjonssider på nett.

Hvordan kjøpe?

Vi skal forklare gjennom noen få enkle trinn den sikreste måten å kunne kjøpe innenfor Blomqvist-plattformen, i tilfelle du er ny på plattformen og ikke vet så godt hvordan du kan gjøre kjøpet trygt, så ikke bekymre deg, siden disse trinnene er veldig enkle og du kan lese dem mer enn én gang for å være sikker og utføre trinnene riktig og uten noen ulempe, er trinnene som følger:

Trinn #1 Registrer deg

Det første du bør vite er at for å foreta et kjøp innenfor denne plattformen må du være en aktiv bruker, så du må registrere deg før du kan gjøre det, for å validere registreringen må du legge til et gyldig bankkort og deretter ha godkjente kjøpsvilkårene som er fastsatt av plattformen.

Trinn #2 Delta i en auksjon

I denne delen av det mulige kjøpet av produktet vil det være en tid på 7 til 14 dager for å foreta kjøpet, dette for å garantere at produktet har bevegelse og at interesserte kunder kan foreta kjøpet effektivt, på tidspunktet for tilbudet. . , og noen overskrider nevnte tilbud, kan du velge om du vil bli varslet via SMS, via e-post eller i delen av Min side, et annet veldig viktig aspekt er at personen som skal delta i auksjonen må være minst 18 år gammel for å kunne komme inn, i tilfelle det er brennevin, må de være minst 20 år.

Trinn #3 Betal for objektet og leveringen

Etter at du har vunnet runden og har mulighet til å kjøpe objektet vil du få tilsendt en mail med lenke for å gjøre kjøpet med bankkort, det er bare å følge den for å gjennomføre kjøpet, det kan også gjøres fra kl. delen Mine kjøp som er på plattformen. Da ville det bare være nødvendig å koordinere leveringen av produktet eller forsendelsen av det samme, for dette vil du ha en tid på 14 dager på å motta produktet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *