Buss Sortland – Stokmarknes – Melbu Linje 23-754

Busslinje 754 forbinder Sortland, Stokmarknes og Melbu, og brukes hovedsakelig av passasjerer som benytter fergen i Melbu, eller passasjerer som kommer fra fergen og skal til et av punktene mellom disse byene.

Det er derfor svært vanlig at passasjerer på Melbu Fiskebøl-fergen bruker buss 23-754 når de kommer frem for å komme seg videre til Sortland eller destinasjonen sin. Det samme gjelder for Sortland- eller Stokmarknes-beboere som ønsker å bruke fergen for å komme seg over til den andre siden av havet, uten behov for egen bil. Den totale reisetiden for denne bussen er 55 minutter fra Sortland til Melbu, og nå skal vi se på avstandene mellom de andre punktene på ruten. Vær oppmerksom på at denne bussen ikke går om bord på fergen, men har endestopp i Melbu fergehavn.

Reisetiden mellom hovedpunktene er:

  • Sortland – Melbu 55 minutter
  • Sortland – Stokmarknes 29 minutter
  • Stokmarknes – Melbu 20 minutter

Tidsplaner

Du kan se rutetabellene for de viktigste holdeplassene nedenfor. Siden ruten har 52 stoppesteder, viser rutetabellen i dette tilfellet bare de viktigste punktene på ruten, for å gjøre det lettere å forstå uten komplikasjoner.

Hvis du imidlertid ønsker å vite den nøyaktige rutetabellen for noen av holdeplassene som ikke vises i disse rutetabellene, kan du bruke rutetabellplanleggeren under knappen, bare angi avgangs- og ankomstpunkt, og du vil se rutetabellen for holdeplassen du er interessert i.

Rutetabellene er alle oppført sammen, men først ser du avgangene fra Sortland og deretter avgangene fra Melbu. Som du ser, er det en ganske enkel rutetabell å forstå, og det er bare å se etter den avgangen som passer best for deg.

Hvis du vil se PDF-filen med disse rutetabellene, kan du klikke her. Du kan se alle dokumentene for denne ruten her.

Priser

Prisen for hele ruten er 66 kr for en enkeltbillett. I dette tilfellet har vi imidlertid laget to tabeller med mulige priser for denne ruten, avhengig av om du befinner deg i samme sone ved avgang og ankomst (1 sone), eller om du krysser en annen sone (2 soner). Siden denne ruten bare består av 2 soner totalt. Nedenfor kan du se mellom hvilke stoppesteder som regnes som 2 soner og 1 sone, slik at du vet når du må betale i hvert tilfelle.

Hvis du vil vite nøyaktig prisen fordi du ikke vet om du krysser en sone mellom start- og endestoppet, eller om det er i samme sone, kan du også bruke planleggeren som vi har angitt i tidsplaner-delen, der den viser deg prisen direkte. For resten, la oss ta en titt på de detaljerte pristabellene for hvert tilfelle og hver type passasjer.

Pristabell Sortland – Melbu / Sortland – Stokmarknes (2 soner):

Tabla de Precios
Priser Voksen Barn Student Honnør Ungdom
Enkeltbillett 66 kr 44 kr 33 kr 33 kr 33 kr
7-dagersbillett 1290 kr 645 kr 1290 kr 645 kr *
30-dagersbillett 1010 kr 590 kr 590 kr 590 kr 390 kr

Pristabell Stokmarknes - Melbu (1 soner):

Tabla de Precios
Priser Voksen Barn Student Honnør Ungdom
Enkeltbillett 44 kr 22 kr 44 kr 22 kr 22 kr
7-dagersbillett 1290 kr 645 kr 1290 kr 645 kr *
30-dagersbillett 830 kr 490 kr 490 kr 490 kr 390 kr

* Prisen er den samme som for studenter, men siden du kan få 30-dagerspasset for 390 kr, er 7-dagerspasset virkelig verdt å kjøpe 30-dagerspasset hvis du er mellom 16 og 19 år. Ombordtillegg voksen kr 20, Ombordtillegg militær og student kr 10

Hvis du vil se mer informasjon om priser og rabatter, og hvordan det fungerer, kan du sjekke lenken vi legger igjen her.

Sonekart Reis Nordland

Du kan se et mer detaljert kart over sonene her.

Sortland bussterminal

Addresse: 8400 Sortland

Stokmarknes

Addresse: 8450 Stokmarknes

Melbu Ferjekai

Addresse: 8445 Melbu

Rutetider

Hvis du er en av de nysgjerrige som liker å se hele bussruten, kan du se på kartet hvor busslinje 754 går.

Imagen de rutetider

Kontaktinformasjon

Hvis du fortsatt har spørsmål etter denne superguiden, kan du gå tilbake og lese guiden på nytt. Nei, seriøst nå. Hvis du er i tvil eller har problemer med denne busslinjen, la oss se hvilke kontaktskjemaer som finnes for å komme i kontakt med de ansvarlige for denne bussen. I dette tilfellet er det Reis Nordland du skal kontakte.

Så ikke nøl med å bruke disse forskjellige kontaktmåtene for å få svar på tvil eller problemer, med følgende telefon, e-post eller kontaktskjema, blant andre kontaktmåter som du vil se rett nedenfor. 

Telefon: 910 09 600

E-post: reisnordland@nfk.no

Kontaktskjema: https://www.reisnordland.no/kontaktskjema

Ofte stilte spørsmål: https://www.reisnordland.no

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *