Buss Andenes Sortland Linje 23-871

I denne guiden vil vi dekke all relevant informasjon om buss 23-871 mellom Andenes og Sortland. Vi tar for oss rutetider, priser, avgangssteder og annen informasjon som kan hjelpe deg hvis du er i tvil eller har problemer med denne busslinjen. La oss starte med en kort introduksjon før vi går i dybden.

Bussrute 871 opereres av Reis Nordland, og er en svært populær buss for passasjerer som bruker Gryllefjord Andenes-fergen, ettersom den starter eller slutter i Andenes, og er en måte for fergepassasjerer å komme seg til Sortland på. Eller fra Sortland til denne fergen. Reisetiden på denne ruten er ca. 1 time og 55 minutter, og det er 97 stopp på denne forbindelsen mellom disse punktene.

Tidsplaner

Rutetabellene nedenfor viser ikke alle 97 stoppesteder. Som vanlig i denne typen rutetabeller viser den bare hovedpunktene på ruten. Og herfra kan du bruke disse punktene som referanse til de holdeplassene som ikke finnes, for å få vite omtrentlig avgangstid. Du kan også bruke ruteplanleggeren og angi avgangsstoppet ditt for å få en mer nøyaktig oversikt over rutetabellen.

Det er viktig å ta hensyn til de ulike rutetabellene fra mandag til fredag, lørdag og søndag. Noen ganger er det også avganger som ikke er hele ruten, men bare en del av den, og derfor finner vi … på holdeplassene som bussen ikke kjører på det tidspunktet. Eller symbolet | for de holdeplassene der bussen ikke passerer og går direkte til neste. Men det er best å bruke planleggeren for å komme ut av enhver tvil.

Hvis du vil se PDF-filen med disse rutetabellene, kan du klikke her. Du kan se alle dokumentene for denne ruten her.

Priser

Prisen for hele ruten er 200 kr for en enkeltbillett. Og i tabellen nedenfor kan du se prisene for alle typer passasjerer og billetter som finnes for denne busslinjen. På den måten kan du se hvilken billettype som lønner seg best for deg.

Hvis du ikke kjører hele ruten, er det ikke sikkert at du trenger å betale 5 soner, spesielt hvis du kjører halvparten av ruten eller mindre. Etter tabellen vil vi se hvordan du kan finne ut prisene hvis dette er tilfelle for deg.

Pristabell Andenes – Sortland (5 soner):

Tabla de Precios
Priser Voksen Barn Student Honnør Ungdom
Enkeltbillett 200 kr 100 kr 100 kr 100 kr 100 kr
7-dagersbillett 1290 kr 645 kr 1290 kr 645 kr *
30-dagersbillett 2010 kr 1200 kr 1200 kr 1200 kr 390 kr

* Prisen er den samme som for studenter, men siden du kan få 30-dagerspasset for 390 kr, er 7-dagerspasset virkelig verdt å kjøpe 30-dagerspasset hvis du er mellom 16 og 19 år. Ombordtillegg voksen kr 20, Ombordtillegg militær og student kr 10

Hvis du vil se mer informasjon om priser og rabatter, og hvordan det fungerer, kan du sjekke lenken vi legger igjen her.

For å finne ut prisen på en hvilken som helst reise på ruten mellom to stoppesteder, kan du bruke planleggeren, som vi deler lenken til i knappen i forrige avsnitt, og der vil du se prisen på en enkeltbillett. Hvis du vil vite prisen på andre typer billetter, for eksempel 7 eller 30 dager, kan du gå til dokumentet vi gir deg ved å klikke her. Og i dette dokumentet ser du etter prisen på enkeltbilletten som planleggeren har vist deg. Med dette vil du kunne se hvor mange soner det er, og raden som har prisene på de andre billettypene.

Sonekart Reis Nordland

Du kan se et mer detaljert kart over sonene her.

Andenes

Addresse: 8480 Andenes

Sortland bussterminal

Addresse: 8400 Sortland

Rutetider

Du kan se hele ruten til buss 871 på en mer visuell måte og på et kart, slik at du kan se alle punktene den kjører gjennom, og holdeplassene og stedene bussen passerer.

Imagen de rutetider

Kontaktinformasjon

Hvis du fortsatt har spørsmål etter denne superguiden, kan du gå tilbake og lese guiden på nytt. Nei, seriøst nå. Hvis du er i tvil eller har problemer med denne busslinjen, la oss se hvilke kontaktskjemaer som finnes for å komme i kontakt med de ansvarlige for denne bussen. I dette tilfellet er det Reis Nordland du skal kontakte.

Så ikke nøl med å bruke disse forskjellige kontaktmåtene for å få svar på tvil eller problemer, med følgende telefon, e-post eller kontaktskjema, blant andre kontaktmåter som du vil se rett nedenfor. 

Telefon: 910 09 600

E-post: reisnordland@nfk.no

Kontaktskjema: https://www.reisnordland.no/kontaktskjema

Ofte stilte spørsmål: https://www.reisnordland.no

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *