Buss Sanderud – Hamar Vest Linje B21

En av de mest populære lokalbussene i Hamar er B21, også kjent som Bybuss Hamar B21. Denne bussen dekker de viktigste holdeplassene i Hamar helt til utkanten av Hamar ved Hedmarktoppen. Med en reisetid på totalt 40 minutter og 37 stopp underveis. Den stopper på de viktigste holdeplassene og punktene du kan tenke deg i Hamar.

Linjen driftes av Innlandstrafikk, og kjører kun innenfor samme sone, slik at du kan reise med 1-sonebillett på hele strekningen, fra start til mål. Den brukes også til å komme seg til de viktigste holdeplassene i Hamar, for eksempel Hamar skysstasjon, og der bruker du langdistansebusser for å komme deg til nærliggende byer, for eksempel følgende busslinjer:

Tidsplaner

Som du vil se nedenfor, er rutetabellene svært enkle å forstå. Selv om avgangene til de 37 holdeplassene ikke vises, kan du finne hovedholdeplassene og 14 holdeplasser med avgangstider. Hvis du vil se avgangene fra andre steder på denne ruten, kan du bruke ruteplanleggeren nedenfor. Du vil også være sikker på å kjenne rutetabellene i sanntid i tilfelle endringer eller forsinkelser på den avgangen.

Vær ellers oppmerksom på rutetabellene med en annen farge, da det er noen rutetabeller som er merket med lyseblått og lysegrønt, som du kan se betydningen av i kommentarene. Så husk dette for å forstå hva det betyr. Bortsett fra denne detaljen, er det ikke så mye å bry seg om. Husk også at rutetabellene er forskjellige på lørdag og søndag, og øverst kan du se hvilken dag hver rutetabell gjelder, om det er mandag til fredag, lørdag eller søndag.

Sanderud – Hamar vest:

Hvis du vil se PDF-filen med disse rutetabellene, kan du klikke her.

Hamar vest – Sanderud:

Hvis du vil se PDF-filen med disse rutetabellene, kan du klikke her.

Priser

Prisene som nevnt i innledningen er for 1 sone, så det blir 27 kr for en enkeltbillett eller 44 kr hvis du kjøper den når du går på bussen. For de andre prisene har vi laget følgende tabell for å gjøre det så enkelt og forståelig som mulig. Den inkluderer prisen på både enkeltbillett og alle typer billetter. Uten å glemme de som er så heldige å få rabatt på kollektivtransport, for eksempel studenter, barn eller honnør. Så ikke dra uten å vite prisen på alle alternativene som er tilgjengelige på denne busslinjen.

Pristabell (1 soner):

Tabla de Precios
Priser Voksen Barn Student Honnør Ungdom
Enkeltbillett 27/44 kr 22 kr 27/44 kr 22 kr 27/44 kr
24-timersbillett 110 kr 66 kr 66 kr 66 kr 66 kr
7-dagersbillett 220 kr 140 kr 140 kr 140 kr 140 kr
30-dagersbillett 640 kr 300 kr 390 kr 390 kr 300 kr
180-dagersbillett 3200 kr 1950 kr 1950 kr 1950 kr 1950 kr
365-dagersbillett 6400 kr 3900 kr 3900 kr 3900 kr 3900 kr
Priser Familie Militær
Enkeltbillett 44 kr 22 kr

* Barn (6-17 år), Ungdom (18-19 år), Student (20-29 år), Honnør (67+), Familie (2 barn sammen med 1 voksen), Voksen (30-66 år).

Forskjellen fra enkeltbilletten er i noen tilfeller betalingsmåten. Den billigste prisen er når du betaler med Mobilapp eller Reisepenger, og den dyreste prisen er når du betaler kontant.

Du kan se denne siden og eventuelle priser mellom stoppestedene ved å klikke her, eller du kan også selv lete etter prissiden på Innlandstrafikk sine nettsider, det er ditt valg.

REGIONLINJER

Du kan se kartet i mer detalj ved å klikke her.

Sanderud sykehus

Addresse: 2312 Ottestad

Hamar skysstasjon

Addresse: 2317 Hamar

CC Hamar

Addresse: 2317 Hamar

Hedmarktoppen

Addresse: 2315 Hamar

Rutetider

Hvis du vil vite ruten og stoppestedene som bybuss Hamar b21 kjører, er det så enkelt som å se ruten nedenfor. På denne måten kan du se alle punktene den passerer, og se om det er noen stoppesteder i nærheten av deg som kan være av interesse for deg.

Kontaktinformasjon

Hvis du fortsatt har spørsmål om ruten, problemer eller hvis du har mistet gjenstander på bussruten, vil vi nå se på kontaktinformasjonen til selskapet som driver ruten, i dette tilfellet Innlandstrafikk. Her finner du telefonnummeret til kundeservice, og andre måter å kontakte dem på hvis de ikke svarer på anropene dine. På denne måten vil du kunne få svar på dine spørsmål eller tvil.

Telefon: 02040

E-post: post@innlandstrafikk.no

Mer informasjon: https://innlandstrafikk.no/kundeservice/kontakt-oss/

Sikker e-post – digipost

Personopplysninger kan sendes ved å benytte sikker e-post. Du må logge på egen digipost for å kunne sende sikker e-post til Innlandstrafikk.

Søk opp Innlandet fylke, samferdsel, kollektiv i mottakerfeltet og send din henvendelse. Digipost

Postadresse: Innlandstrafikk, Gruvvegen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *