Buss Rasta – Bogeråsen Linje B81

Busslinje B81 er den lokale linjen for Kongsvinger, også kjent som Bybuss Kongsvinger, og dekker de viktigste stoppestedene i og rundt Kongsvinger. Avhengig av rutetabellen kjører den den korteste ruten eller hele ruten, som starter i Holthallen og slutter i Bogeråsen eller omvendt, og tar 40 minutter.

Linjen drives av Innlandstrafikk, i likhet med bussene i dette området. Og i dette tilfellet er det en svært hyppig linje med mange avganger. Den brukes ofte for å komme seg til de viktigste punktene i Kongsvinger. Enten for shopping, sightseeing eller til andre destinasjoner som går fra hovedstasjonene i Kongsvinger til andre kommuner. De mest populære bussene og forbindelsene er følgende:

Tidsplaner

Rutetabellene er veldig enkle å forstå, det eneste du bør være oppmerksom på er rutetabellene med grønn bakgrunnsfarge. Du vil se i kommentarene hva det betyr. Når det gjelder holdeplassene, er det noen ganger ikke alle holdeplassene som vises med avganger i disse rutetabellene, men bare de viktigste holdeplassene.

For å gjøre dette, og for å se rutetabellene i sanntid, må vi bruke en reiseplanlegger. Som den vi gir deg i den grønne knappen etter rutetabellene. Dette er den offisielle rutetabellen og oppdateres til enhver tid i tilfelle forsinkelser eller endringer på din avgang på B81 Bybuss Kongsvinger. Så som vi pleier å si, anbefaler vi at du bruker den før du setter deg på bussen for å se om det er noen endringer på bussen du ønsker å bruke.

Hvis du vil se PDF-filen med disse rutetabellene, kan du klikke her.

Priser

Prisen for denne bussen er 27 kr for en enkeltbillett. Siden den bare kjører innenfor samme sone, er billetten som skal betales, for én sone. Vi har beskrevet alle prisene for passasjerer som ønsker å bruke Bybuss Kongsvinger B81 ofte, og du kan finne ut prisen på hver billettype i henhold til dagene i hver periodebillett.

I tillegg til rabattene som mange passasjerer får avhengig av alder, og om du faller inn i dette området. Nedenfor ser du hvilke aldersgrupper hvert navn tilhører, i tilfelle du er i tvil om du er en passasjer med rabatt eller ikke.

Pristabell (1 soner):

Tabla de Precios
Priser Voksen Barn Student Honnør Ungdom
Enkeltbillett 27/44 kr 22 kr 27/44 kr 22 kr 27/44 kr
24-timersbillett 110 kr 66 kr 66 kr 66 kr 66 kr
7-dagersbillett 220 kr 140 kr 140 kr 140 kr 140 kr
30-dagersbillett 640 kr 300 kr 390 kr 390 kr 300 kr
180-dagersbillett 3200 kr 1950 kr 1950 kr 1950 kr 1950 kr
365-dagersbillett 6400 kr 3900 kr 3900 kr 3900 kr 3900 kr
Priser Familie Militær
Enkeltbillett 44 kr 22 kr

* Barn (6-17 år), Ungdom (18-19 år), Student (20-29 år), Honnør (67+), Familie (2 barn sammen med 1 voksen), Voksen (30-66 år).

Forskjellen fra enkeltbilletten er i noen tilfeller betalingsmåten. Den billigste prisen er når du betaler med Mobilapp eller Reisepenger, og den dyreste prisen er når du betaler kontant.

Du kan se denne siden og eventuelle priser mellom stoppestedene ved å klikke her, eller du kan også selv lete etter prissiden på Innlandstrafikk sine nettsider, det er ditt valg.

REGIONLINJER

Du kan se kartet i mer detalj ved å klikke her.

Holthallen

Addresse: 2211 Kongsvinger

Kongsvinger stasjon

Addresse: 2211 Kongsvinger

Bogeråsen

Addresse: 2212 Kongsvinger

Rutetider

Se hele ruten til Bybuss Kongsvinger B81 med alle stoppesteder og punkter langs den lengste ruten, som inkluderer 28 stoppesteder.

Kontaktinformasjon

Hvis du fortsatt har spørsmål om ruten, problemer eller hvis du har mistet gjenstander på bussruten, vil vi nå se på kontaktinformasjonen til selskapet som driver ruten, i dette tilfellet Innlandstrafikk. Her finner du telefonnummeret til kundeservice, og andre måter å kontakte dem på hvis de ikke svarer på anropene dine. På denne måten vil du kunne få svar på dine spørsmål eller tvil.

Telefon: 02040

E-post: post@innlandstrafikk.no

Mer informasjon: https://innlandstrafikk.no/kundeservice/kontakt-oss/

Sikker e-post – digipost

Personopplysninger kan sendes ved å benytte sikker e-post. Du må logge på egen digipost for å kunne sende sikker e-post til Innlandstrafikk.

Søk opp Innlandet fylke, samferdsel, kollektiv i mottakerfeltet og send din henvendelse. Digipost

Postadresse: Innlandstrafikk, Gruvvegen 7

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *