Buss Lillehammer Sjusjøen Linje 501

Hvis du ønsker å stå på ski i bakkene på Sjusjøen, er det mest praktisk å ta buss. Og i dette tilfellet gir vi deg all informasjon om buss 501, som forbinder Lillehammer og Sjusjøen. Med en reisetid på bare 35 minutter mellom disse to stedene er du ved foten av bakken, så det er bare å spenne på seg skiene og begynne å nyte dagen.

Du slipper alt bryet med å kjøre egen bil og bære med deg alt utstyret. Bare len deg tilbake i bussen og nyt turen til skibakken. Du kan også bruke denne bussen til å komme deg tilbake fra bakken når du vil, og det er faste avganger, som vi skal se nedenfor. Denne bussen kjøres av innlandstrafikk, og de har også 500-bussen som tar deg til de andre skibakkene i området, busslinje 500 Lillehammer Nordseter. Hvis du blir lei av bakkene på Sjusjøen og vil prøve andre bakker i samme avstand og med avgang fra samme sted, kan du også bruke denne bussen. Og se den detaljerte guiden ved å klikke på navnet.

Tidsplaner

Denne ruten har ca. 25 stoppesteder langs ruten, og bare de viktigste stoppestedene vises i rutetabellene. Hvis du vil se hele listen over stoppesteder, kan du alltid bruke den offisielle rutetabellen. For at du skal slippe å lete etter den hvis du ikke kjenner den, finner du lenken under knappen.

Rutetabellene er veldig enkle å forstå. Holdeplassene uten rutetabell betyr at i disse tilfellene stopper ikke rutetabellen på det punktet, og går direkte til den andre holdeplassen uten å passere gjennom den. Ellers har vi ordnet rutetabellene slik at det ikke er noe problem å forstå dem perfekt, og se hvilken som passer best for deg.

Lillehammer – Sjusjøen:

Hvis du vil se PDF-filen med disse rutetabellene, kan du klikke her.

Sjusjøen – Lillehammer:

Hvis du vil se PDF-filen med disse rutetabellene, kan du klikke her.

Priser

For forbindelsen Lillehammer-Sjusjøen må vi betale det som tilsvarer 3 bussoner, dvs. 53 kr for en enkeltbillett (88 kr hvis du betaler kontant for billetten). For å se prisene i alle tilfeller har vi laget følgende tabell. Og her kan du finne prisene på sesongbilletter, eller rabattene som mange passasjerer kan få, avhengig av alder. Alt er forklart i tabellen og etter tabellen for hver kategori aldersgruppen det er.

Hvis du av en eller annen grunn ikke tar forbindelsen Lillehammer – Sjusjøen eller omvendt, og du gjør få stopp på denne bussen, er det svært sannsynlig at prisen vil være annerledes. Enten det tilsvarer 1 eller 2 soner. Derfor kan du etter tabellen se hvordan du finner ut prisen du må betale.

Pristabell Lillehammer – Sjusjøen (3 soner):

Tabla de Precios
Priser Voksen Barn Student Honnør Ungdom
Enkeltbillett 53/88 kr 44 kr 53/88 kr 44 kr 53/88 kr
24-timersbillett 219 kr 132 kr 132 kr 132 kr 132 kr
7-dagersbillett 390 kr 240 kr 240 kr 240 kr 240 kr
30-dagersbillett 1170 kr 300 kr 710 kr 710 kr 300 kr
180-dagersbillett 5850 kr 3550 kr 3550 kr 3550 kr 3550 kr
365-dagersbillett 11700 kr 7100 kr 7100 kr 7100 kr 7100 kr
Priser Familie Militær
Enkeltbillett 88 kr 44 kr

* Barn (6-17 år), Ungdom (18-19 år), Student (20-29 år), Honnør (67+), Familie (2 barn sammen med 1 voksen), Voksen (30-66 år).

Forskjellen fra enkeltbilletten er i noen tilfeller betalingsmåten. Den billigste prisen er når du betaler med Mobilapp eller Reisepenger, og den dyreste prisen er når du betaler kontant.

Hvis du vil sjekke prisene på en rute mellom to stoppesteder på denne ruten som ikke vises i tabellene, kan du se dem ved å klikke her.

REGIONLINJER

Du kan se kartet i mer detalj ved å klikke her.

Lillehammer skysstasjon

Addresse: 2609 Lillehammer

Sjusjøen infosenter

Addresse: 2612 Sjusjøen

Sjusjøen skisenter

Addresse: 2612 Sjusjøen

Rutetider

Du kan se hele ruten til denne busslinjen, i tilfelle du er i tvil om hvilken rute den tar under stoppene.

Imagen de rutetider

Kontaktinformasjon

Hvis du fortsatt har spørsmål om ruten, problemer eller hvis du har mistet gjenstander på bussruten, vil vi nå se på kontaktinformasjonen til selskapet som driver ruten, i dette tilfellet Innlandstrafikk. Her finner du telefonnummeret til kundeservice, og andre måter å kontakte dem på hvis de ikke svarer på anropene dine. På denne måten vil du kunne få svar på dine spørsmål eller tvil.

Telefon: 02040

E-post: post@innlandstrafikk.no

Mer informasjon: https://innlandstrafikk.no/kundeservice/kontakt-oss/

Sikker e-post – digipost

Personopplysninger kan sendes ved å benytte sikker e-post. Du må logge på egen digipost for å kunne sende sikker e-post til Innlandstrafikk.

Søk opp Innlandet fylke, samferdsel, kollektiv i mottakerfeltet og send din henvendelse. Digipost

Postadresse: Innlandstrafikk, Gruvvegen 78, 2580 Folldal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *