Buss Lillehammer Nordseter Linje 500

Hvis du tenker på å gå på ski i Nordseter, er et av de beste alternativene å ta buss, med busslinje 500 Lillehammer – Nordseter, som vi skal ta for oss i denne guiden. Da slipper du å kjøre bil og laste bilen med alt utstyret. Ta det med ro, og bruk denne bussen for å komme deg til og fra skibakken på Nordseter så enkelt som mulig. Gå fra å kjøre til å sove underveis, eller se på landskapet.

Buss 500 kjøres av innlandstrafikk, og på bare 25 minutter er du i bakken fra Lillehammer. Det er 19 stoppesteder underveis, for de som reiser fra andre steder langs ruten enn hovedstoppestedene. Da er det bare å sette i gang. Og hvis du vil gå direkte til et avsnitt, klikker du bare på knappen du er interessert i nedenfor. 

Tidsplaner

Det er svært viktig å være punktlig og ankomme litt før bussens avgangstid for å unngå å gå glipp av bussen. Derfor viser vi deg rutetabellene for hver dag, der mandag til fredag, lørdag og søndag har ulike rutetider. Vi begynner med retningen til Nordseter. Og deretter tilbake fra Nordseter til Lillehammer.

De fleste stoppestedene vises, men du kan alltid bruke ruteplanleggeren for å finne avgangene fra alle stoppestedene på denne ruten. Du finner lenken rett under den offisielle reiseplanleggeren. Ellers kan du ta en titt på kommentarene for å forstå rutetabellen perfekt, og gjøre deg klar til eventyret i fjellet. 

Lillehammer – Nordseter:

Hvis du vil se PDF-filen med disse rutetabellene, kan du klikke her.

Nordseter – Lillehammer:

Hvis du vil se PDF-filen med disse rutetabellene, kan du klikke her.

Priser

Prisen for denne bussen og ruten er 35 kr for en enkeltbillett, eller 58 kr hvis du kjøper kontant om bord. I motsetning til andre bussruter eller busslinjer som dekker en lengre strekning, som har ulike priser avhengig av hvilken holdeplass du går av og på. I dette tilfellet betaler du bare 1 sone hvis du reiser en svært kort strekning med denne bussen.

Men realiteten er at de fleste passasjerer bruker denne bussen på strekningen Lillehammer – Nordseter for å stå på ski på en mest mulig komfortabel måte. Derfor har vi laget en pristabell for alle passene og rabattene du kan få. Da vet du allerede hva prisene er, og ikke bare prisen på en enkeltbillett. For skientusiastene der ute kan du se på dagskortet for å få rabatt på prisen hvis du kommer til å bruke bussen mye for å komme deg til bakken.

Tabla de Precios
Priser Voksen Barn Student Honnør Ungdom
Enkeltbillett 35/58 kr 29 kr 35/58 kr 29 kr 35/58 kr
24-timersbillett 144 kr 87 kr 87 kr 87 kr 87 kr
7-dagersbillett 270 kr 170 kr 170 kr 170 kr 170 kr
30-dagersbillett 810 kr 300 kr 490 kr 490 kr 300 kr
180-dagersbillett 4050 kr 2450 kr 2450 kr 2450 kr 2450 kr
365-dagersbillett 8100 kr 4900 kr 4900 kr 4900 kr 4900 kr
Priser Familie Militær
Enkeltbillett 58 kr 29 kr

* Barn (6-17 år), Ungdom (18-19 år), Student (20-29 år), Honnør (67+), Familie (2 barn sammen med 1 voksen), Voksen (30-66 år).

Forskjellen fra enkeltbilletten er i noen tilfeller betalingsmåten. Den billigste prisen er når du betaler med Mobilapp eller Reisepenger, og den dyreste prisen er når du betaler kontant.

Hvis du vil sjekke prisene på en rute mellom to stoppesteder på denne ruten som ikke vises i tabellene, kan du se dem ved å klikke her.

REGIONLINJER

Du kan se kartet i mer detalj ved å klikke her.

Lillehammer skysstasjon

Addresse: 2609 Lillehammer

Nordseter

Addresse: 2618 Lillehammer

Rutetider

Du kan se hele ruten til 500-bussen fra Lillehammer til Nordseter, og se om det er noen holdeplasser nærmere der du kan gå av eller på.

Imagen de rutetider

Kontaktinformasjon

Hvis du fortsatt har spørsmål om ruten, problemer eller hvis du har mistet gjenstander på bussruten, vil vi nå se på kontaktinformasjonen til selskapet som driver ruten, i dette tilfellet Innlandstrafikk. Her finner du telefonnummeret til kundeservice, og andre måter å kontakte dem på hvis de ikke svarer på anropene dine. På denne måten vil du kunne få svar på dine spørsmål eller tvil.

Telefon: 02040

E-post: post@innlandstrafikk.no

Mer informasjon: https://innlandstrafikk.no/kundeservice/kontakt-oss/

Sikker e-post – digipost

Personopplysninger kan sendes ved å benytte sikker e-post. Du må logge på egen digipost for å kunne sende sikker e-post til Innlandstrafikk.

Søk opp Innlandet fylke, samferdsel, kollektiv i mottakerfeltet og send din henvendelse. Digipost

Postadresse: Innlandstrafikk, Gruvvegen 78, 2580 Folldal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *