Bryllupskort Tekst

Å finne den perfekte bryllupskort teksten kan være en utfordring. Det er så mye man vil si til brudeparet på deres store dag, men det kan være vanskelig å finne de rette ordene. I denne artikkelen vil vi gi deg inspirasjon og veiledning for å skrive den perfekte meldingen på ditt bryllupskort.

Når du skal skrive en hilsen til brudeparet på et bryllupskort, er det viktig å tenke på relasjonen din til brudeparet, og også personligheten deres. Noen par vil sette pris på en morsom bryllupshilsen, mens andre foretrekker mer tradisjonelle ord til brudeparet.

Eksempler

Nå er det tid for den delen som sannsynligvis interesserer deg mest, nemlig eksemplene og tekstene du kan inkludere i bryllupskortet ditt. Så vi skal se på forskjellige tilnærminger, setninger og stiler som kan tilpasses deg til bryllupskortet ditt og få det til å se så bra ut som mulig.

 1. Kjærligheten er evig, bare bryllupet er midlertidig. Gratulerer med resten av livet!
 2. To hjerter, to sjeler, men nå en eneste drøm. Gratulerer med bryllupsdagen!
 3. Kjærlighet er å finne den ene personen du vil irritere for resten av livet. Gratulerer med ekteskapet!
 4. Hvis kjærlighet er svaret, kan du glemme spørsmålet. Gratulerer med bryllupet!
 5. Gratulerer med starten på den beste tiden i livet. Det er alt oppover herfra!
 6. Å gifte seg er som å vinne lotteriet – det er bare mye mer sannsynlig. Gratulerer!
 7. To hjerter, to sjeler, forent i kjærlighet. Må ekteskapet ditt være like vakkert som bryllupet ditt. Gratulerer!
 8. Kjærlighet er ikke å stirre på hverandre, men å se i samme retning. Gratulerer på den lykkelige dagen!
 9. Kjærlighet er det eneste gullet. Gratulerer med å finne din skatt.
 10. Dere to er beviset på at kjærlighet finnes. Gratulerer med bryllupet, og måtte kjærligheten vare evig.
 11. I ekteskapet handler det ikke om å finne den rette partneren, men å være den rette partneren. Gratulerer med dagen!
 12. Dere to er som et puslespill som passer perfekt sammen. Gratulerer med bryllupet!
 13. Kjærlighet er en reise, ikke en destinasjon. Gratulerer med første stopp!
 14. Gratulerer med å finne din ‘happily ever after’. Må eventyret fortsette!
 15. En stor klem på denne spesielle dagen. Måtte livet gi dere mange gode grunner til å smile.
 16. Gratulerer på den mest romantiske dagen i livet. Måtte hver dag være like vakker.
 17. Dere passer sammen som nøkkel og lås. Gratulerer med å låse opp en ny del av livet!
 18. Gratulerer med bryllupet! Husk, det viktigste i livet er ikke å gjøre alt sammen, men å nyte alt sammen.
 19. I dag er starten på resten av livet deres sammen. Må det være fylt med uforglemmelige øyeblikk og uendelig kjærlighet.
 20. Det finnes mange veier i livet, men det beste er å reise sammen. Gratulerer med å begynne på den vakreste reisen!

Hvis du vil se andre tekststiler, for eksempel dikt eller andre varianter, kan du klikke på den du er interessert i for å se mer:

Tekst bryllupskort dikt 

Eksempel 1:

Kjære [brudens navn] og [brudgommens navn],

Gratulerer på denne uforglemmelige dagen – starten på resten av livene deres sammen. Når dere går sammen på denne fantastiske reisen, vit at kjærligheten er lysets evige flamme. Det er fyrtårnet som leder oss hjem. Det er fyret som belyser våre hjerter.

På dagen i dag, og alle dager framover, måtte kjærlighetens lys skinne sterkt og evig i deres liv.

“Kjærligheten er ikke bare noe du føler, det er noe du gjør”

 • David Wilkerson

Måtte livet fylles med å gjøre kjærlighet – til hverandre og til livet dere deler. Gratulerer igjen på den spesielle dagen.

Med all min kjærlighet og de varmeste ønsker,

[Ditt navn]

Eksempel 2:

Kjære [brudens navn] og [brudgommens navn], To sjeler forenes, to hjerter blir ett, Kjærligheten bærer dere, i motvind og i medvind, så rett. Med sanger og smil, og kjærlighetens spill, Feirer vi denne dagen, deres lykke og vil.

Gratulerer med bryllupsdagen! Måtte livet deres sammen være fylt med endeløs kjærlighet og lykke.

Eksempel 3:

Kjære [brudens navn] og [brudgommens navn], Fra dagens start til solnedgang, Så spennende, så vidunderlig ung. Med ringen på fingeren, og et hjerte så vilt, Går dere inn i fremtiden, med kjærlighet så sterkt og mildt.

Gratulerer på den store dagen! Ønsker dere en framtid fylt med glede, lykke og endeløse eventyr sammen.

Dikt til brudeparet

Kjære [brudens navn] og [brudgommens navn],

På denne uforglemmelige dagen, fylt med glede og latter, Ønsker jeg å dele et dikt, som handler om det som virkelig matter.

Kjærligheten er som en elv, konstant i sin strøm, Kjærligheten er som en drøm, fylt med gull og fløm.

Kjærligheten er som en sommerfugl, skjør men fri, Kjærligheten er som en stjerne, skinner selv i nattens mørke ri.

Dere har funnet kjærligheten, i hverandre har dere funnet ro, Deres hjerter har vokst sammen, i en uendelig vakkert to.

Så her står vi nå, for å feire deres union, Og jeg kan ikke hjelpe, men føle en enorm emosjon.

Måtte livet fylles med glede, måtte kjærligheten aldri falme, For i deres øyne ser jeg, en kjærlighet som ingen kan ramme.

Så la oss løfte glassene, for [brudens navn] og [brudgommens navn], Og feire kjærligheten, som stråler klarere enn en morgengryens favn.

Skål!

Morsom bryllupshilsen

Kjære [brudens navn] og [brudgommens navn],

Gratulerer med den store dagen! En dag full av kjærlighet, glede, tårer, latter og kanskje litt for mye kake… Men hvem bryr seg om kalorier på en dag som i dag?

Og mens vi feirer kjærligheten dere deler, ville jeg dele et lite råd: De sier at i ethvert godt ekteskap skal man alltid ha det siste ordet. Bare sørg for at det ordet er “ja kjære”.

Husk også at kjærligheten er grandios, men sofaen er komfortabel. Når dere blir eldre, husk at det ikke er snakk om å miste gnisten, men å sørge for at gnisten ikke setter sofaen i brann!

Men alvorlig talt, [brudens navn] og [brudgommens navn], deres kjærlighet inspirerer oss alle. Dere viser oss at kjærlighet ikke bare handler om å finne den rette personen, men også å klare å sette opp med dem!

Så la oss heve glassene for [brudens navn] og [brudgommens navn]! Må deres dager være fulle av kjærlighet, latter og ubegrensede mengder med kake.

Skål!

Hilsen til brudeparet

Kjære [brudens navn] og [brudgommens navn],

Hjertelig gratulerer på denne uforglemmelige dagen – en dag der to hjerter blir ett og en ny historie begynner. Å være vitne til deres kjærlighet er å observere noe sjeldent og vakkert – et samspill som ligner en perfekt symfoni, en melodi som får hjertene våre til å danse.

Deres reise har vært som en vakker bok, med hvert kapittel mer fengslende enn det foregående. Og mens dere nå starter et nytt kapittel, vet vi at det vil være like oppslukende og inspirerende som de tidligere.

Vi har sett dere vokse sammen, seire sammen, støtte hverandre i vanskelige tider, og feire i gledelige stunder. Dere har vist oss hva ekte kjærlighet virkelig betyr.

På en dag som denne, en dag der kjærligheten feires i all sin prakt, vil jeg ønske dere begge et liv fylt med glede, lykke, helse, suksess og endeløs kjærlighet.

La oss løfte glassene våre til ære for [brudens navn] og [brudgommens navn], og til den fantastiske fremtiden de har foran seg.

Skål!

Ord til brudeparet

Kjære [brudens navn] og [brudgommens navn],

På denne merkedagen, en dag der to liv smelter sammen til ett, ønsker jeg å dele noen ord til ettertanke. Ord som, jeg håper, vil følge dere gjennom de mange kapitlene i livets store bok dere nå begynner på sammen.

Kjærlighet er ikke bare en følelse, den er en handling, en innsats som krever tid, tålmodighet og forståelse. Kjærlighet er å lytte når den andre snakker, å trøste når den andre er trist, å le sammen i gledens øyeblikk, og å støtte hverandre gjennom livets prøvelser.

Husk å alltid sette pris på hverandre, å verdsette de små øyeblikkene, de stille stundene, de store milepælene og de uventede gledene. Husk at det er dere to mot verden, side om side, hjerte mot hjerte.

Kjærligheten dere deler er unik, den er vakker, den er deres egen. Og i dag, når vi samles for å feire deres forbindelse, vet vi at denne kjærligheten vil fortsette å blomstre.

Så la oss løfte våre glass, for [brudens navn] og [brudgommens navn]. La oss skåle for kjærligheten, for livet, for en fremtid fylt med uendelige muligheter.

Skål!

Bryllupskort kort til brudepar

Kjære [brudens navn] og [brudgommens navn],

På denne betydningsfulle dagen ønsker jeg å uttrykke mine varmeste gratulasjoner og sende dere min dypeste kjærlighet. Dere to er en inspirasjon, deres kjærlighet er en skinnende stjerne som lyser opp veien for alle oss som har gleden av å kjenne dere.

Husk at ekteskapet er en reise, ikke en destinasjon. Det er en konstant prosess, et dynamisk eventyr, et fantastisk kapittel i livets store bok. Hver dag vil bringe noe nytt, noe uventet, noe som vil styrke båndet mellom dere.

Vær tålmodige med hverandre. Lytt, lær og vokse sammen. Elsk uten reservasjoner, le uten begrensninger, og lev hvert øyeblikk til det fulleste.

Håper denne dagen blir alt dere drømte om og mer. Dere fortjener all den lykke og kjærlighet verden har å by på.

Gratulerer på den store dagen!

Med all min kjærlighet,

[Ditt navn]

Tekst kjærlighet bryllup

Kjære [brudens navn] og [brudgommens navn],

På denne strålende dagen, en dag hvor vi samles for å feire kjærlighet i sin reneste form, ønsker jeg å dele noen ord som er nært mitt hjerte.

Kjærlighet er ikke bare et ord, det er en handling, det er en kraft som har evnen til å overvinne alle hindringer. Kjærlighet er den stille styrken som holder oss oppe i stormene, det er det usynlige båndet som forbinder oss, det er gnisten som tennes i hjertet og lyser opp livet vårt.

For å elske er å se det usynlige, å høre det usagte, å føle det uforståelige. Det er å dele en drøm, å vandre sammen mot en felles horisont, å dele gleder og sorg, seire og nederlag.

Så i dag, når vi feirer kjærligheten mellom [brudens navn] og [brudgommens navn], la oss huske på hva kjærlighet virkelig betyr. La oss feire dens kraft, dens skjønnhet, dens evne til å transformere liv og skape mirakler.

Til [brudens navn] og [brudgommens navn], må kjærligheten alltid være deres veileder, deres kompass, deres lykt i mørket. Måtte livet deres være fylt med uendelig kjærlighet, evig lykke og velsignelser uten mål.

La oss løfte våre glass, for [brudens navn] og [brudgommens navn], for kjærligheten!

Skål!

Tekst gjestebok bryllup

Kjære [brudens navn] og [brudgommens navn],

I dag er en slik unik og spesiell dag, en dag hvor to sjeler blir en, og en dag vi vil huske for alltid. Det er en glede å være en del av denne feiringen, å være vitne til den kjærligheten og forbindelsen dere deler.

Fra øyeblikket jeg først så dere sammen, visste jeg at dere var ment for hverandre. Den måten dere ser på hverandre, den måten dere smiler, den måten dere ler sammen – det er kjærlighet i dens reneste form.

Det er denne kjærligheten, denne uforbeholdne hengivenheten, denne dype respekten, jeg håper at dere alltid vil bevare. La den være deres kompass i livet, lede dere gjennom de urolige farvannene, og bringe dere trygt tilbake til hverandre, uansett hvor livets reise tar dere.

Dere har allerede bygget en så vakker historie sammen, og jeg kan ikke vente med å se hva de neste kapitlene vil bringe. Jeg er overbevist om at de vil være fylt med glede, latter, eventyr og uendelig kjærlighet.

Måtte hver dag være en feiring av kjærligheten dere deler, og hvert øyeblikk være en mulighet til å skape nye og vakre minner sammen. Gratulerer med dagen!

Med all min kjærlighet,

[Ditt navn]

Hva skriver man på bryllupskort

“Ønsker dere alt godt i livet sammen. Måtte deres felles reise være fylt med kjærlighet og lykke.”

“Til et fantastisk par som fortjener alt det beste. Gratulerer med den store dagen og resten av livet sammen!”

“Gratulerer med dagen! Måtte kjærligheten dere deler i dag vokse sterkere for hver dag som går.”

Hvis du leter etter noe litt mer poetisk, kan et dikt til brudeparet være en vakker måte å uttrykke dine følelser på. Husk at et bryllupskort dikt ikke nødvendigvis trenger å rime, det er tankene bak ordene som teller.

Vanlige ordtak kan også være en fin måte å gi en meningsfull hilsen til brudeparet. Ordtak som “Kjærlighet er ikke å se på hverandre, men å se sammen i samme retning” eller “Kjærlighet er det eneste som vokser når det deles” kan legges til ditt kort for å gi det litt ekstra dybde.

En annen populær hilsen er å bruke sitater fra kjente personer, bøker eller filmer. Et kjærlighetssitat kan legge til en romantisk touch til bryllupskortet ditt.

Hva skriver man på konvolutten til brudeparet? Dette kan være enkel som “Til Brudeparet” eller noe mer personlig som “Til det vakre paret, [brudens navn] og [brudgommens navn]”.

Når du har skrevet din hilsen til brudeparet, avslutt med en enkel “gratulasjon” eller “med kjærlighet” før du signerer navnet ditt.

Husk, bryllupskort teksten behøver ikke å være lang. Noen ganger er det de korte, søte meldingene som treffer hjertet mest. Det viktigste er at du uttrykker din kjærlighet og beste ønsker for paret på denne spesielle dagen.

Hva med å skrive i et bryllupskort til søster? Hvis bruden er søsteren din, vil du kanskje legge til noe litt mer personlig. Du kan for eksempel snakke om barndomsminner, eller uttrykke hvor stolt du er over å se henne bli gift.

Hva Skriver Man Til Brudeparet

Når du skal skrive et bryllupskort til brudeparet, er det noen viktige punkter du bør tenke på. Du vil uttrykke dine følelser og ønsker for parets lykkelige fremtid sammen, men det kan være utfordrende å finne de perfekte ordene.

Hva skriver man til brudeparet? Her er noen tips og forslag:

 1. Start med en hilsen: Din melding til brudeparet bør alltid begynne med en hilsen. Dette kan være så enkelt som “Kjære [brudens navn] og [brudgommens navn]”, eller noe mer personlig avhengig av forholdet ditt til paret.
 2. Uttrykk dine gode ønsker: Bryllup er en tid for glede og feiring, så sørg for å uttrykke dine beste ønsker for parets nye liv sammen. Du kan ønske dem lykke, kjærlighet, og alt det gode livet har å by på.
 3. Inkluder en personlig melding eller minne: Hvis du har et spesielt minne om paret, eller hvis det er noe du beundrer spesielt med forholdet deres, er dette et godt tidspunkt å nevne det. Dette gir meldingen din en personlig touch og viser at du har lagt tanke bak ordene dine.
 4. Avslutt med en hilsen: Avslutt meldingen din med en hilsen til brudeparet. Dette kan være noe så enkelt som “Gratulerer med dagen”, eller noe mer personlig som “Jeg gleder meg til å feire denne spesielle dagen med dere”.

Husk, det er ingen riktig eller feil måte å skrive en hilsen til brudeparet på. Det viktigste er at du uttrykker dine følelser og beste ønsker på en måte som føles riktig for deg. Her er et eksempel på en melding du kan skrive på bryllupskortet:

“Kjære [brudens navn] og [brudgommens navn],

Gratulerer med denne fantastiske dagen! Jeg er så glad for å kunne feire denne spesielle anledningen med dere. Jeg har sett kjærligheten mellom dere vokse, og det er en ære å være vitne til at dere tar dette steget sammen.

Ønsker dere alt godt i livet sammen. Måtte dere alltid finne glede, kjærlighet og lykke i hverandre.

Med all min kjærlighet,

[Ditt navn]”

Hvis du også har spørsmål om bryllupstalen din, kan du lese guiden vår her.

Uansett hva du velger å skrive, husk at det kommer fra hjertet. Gratulerer med skrivingen og lykke til med å finne den perfekte teksten til bryllupskortet ditt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *