Bryllupstaler

Å holde en tale til brudeparet under et bryllup er en ærefull oppgave som krever litt forberedelse. Enten du er forlover, familiemedlem eller en venn, er det viktig å lage en tale som er personlig, rørende og morsom. I denne artikkelen vil vi gi deg noen gode råd og eksempler på bryllupstaler som vil hjelpe deg med å imponere brudeparet og gjestene.

En tale til brudeparet er en flott måte å vise kjærlighet og takknemlighet for bruden og brudgommen. Det er en tid for å reflektere over deres kjærlighetshistorie, dele morsomme minner og ønske dem lykke til for fremtiden.

Bryllupstaler eksempler gratis

Å lage en bryllupstale kan være en utfordring, spesielt hvis du ikke har erfaring med offentlige taler. Men ikke bekymre deg, vi har samlet noen eksempler på bryllupstaler som kan inspirere deg:

Bryllupstale med humor 

Eksempel 1:

Kjære alle sammen,

For det første, vil jeg si at jeg er utrolig stolt over å være her i dag for å feire denne spesielle anledningen. Og for det andre, vil jeg advare alle om at jeg har blitt bedt om å holde en tale – så vær forberedt på det verste!

Vi er her for å feire kjærligheten mellom [brudens navn] og [brudgommens navn]. Og for et par de er! Jeg har kjent dem begge i mange år, og jeg kan ærlig si at de virkelig passer sammen. Hvordan vet jeg det? Vel, begge er like dårlige til å svare på tekstmeldinger, begge har en utrolig evne til å glemme bursdager, og begge har en ubestridt kjærlighet til… la oss si… ‘unike’ karaoke-opptredener.

Kjærlighet er en merkelig ting. Det får oss til å gjøre de rareste tingene. For eksempel, før [brudgommens navn] møtte [brudens navn], trodde jeg aldri jeg ville se ham danse. Men her er vi, og ikke bare danser han, men han gjør det med stil – hvis du kan kalle ‘svanen’ for en dans, da.

Og [brudens navn], før hun møtte [brudgommens navn], ville hun aldri drømme om å se på en fotballkamp. Og nå, hun… Vel, hun ser fortsatt ikke på fotball, men hun vet i det minste forskjellen på en straffe og et frispark!

Så, kjærlighet, som det viser seg, kan få oss til å vokse, forandre oss og ja, noen ganger gjøre oss litt gale. Men det er det som gjør det så vakkert, ikke sant?

Til slutt, vil jeg ønske [brudens navn] og [brudgommens navn] alt det beste. Måtte deres liv sammen være like spennende som en fotballkamp, like lekende som en dans, og fylt med like mye kjærlighet som det er folk her i dag.

Så la oss løfte glassene våre og si: Skål for [brudens navn] og [brudgommens navn], måtte deres kjærlighetshistorie være like unik som deres karaoke-opptredener!

Skål!

Eksempel 2:

Kjære brudeparet og alle gjestene,

I dag er vi samlet her for å feire kjærligheten mellom disse to fantastiske menneskene. Og som en av brudens nærmeste venner, har jeg æren av å holde denne talen. Men før jeg begynner, la meg bare si at jeg virkelig er imponert over hvor flott brudeparet ser ut i dag. Dere stråler virkelig av lykke!

Nå, når vi snakker om lykke, vil jeg komme med noen humoristiske råd til brudeparet. Så, ta disse med en klype salt og husk at latter er den beste medisinen, selv i ekteskapet.

Først og fremst, kjære brudgom, la meg gi deg et lite tips. Jeg har hørt at ekteskap er som et kortspill. Du må alltid ha esset opp ermene. Men husk, ikke bruk alle essene dine i begynnelsen! Spar noen for senere, når du trenger dem mest. Du vil takke meg senere!

Og kjære bruden, jeg har en viktig beskjed til deg også. Som du allerede vet, er ekteskapet som en TV-serie. Det er mange episoder, noen er morsomme, noen er triste, og noen er bare helt merkelige. Men uansett hva som skjer, sørg for at du alltid har kontrollen over fjernkontrollen! Det er din supermakt!

Nå, til begge to. Et godt ekteskap handler om å være der for hverandre i tykt og tynt. Og hvis du ikke er enig, så ta en titt på brudens sko. De er et perfekt eksempel på balansen i ekteskapet. For når bruden står på høye hæler, kan brudgommen være der som hennes stødige og solide flatsåle. Og når bruden bytter til joggesko, kan brudgommen være der for å løpe ved siden av henne på livets maraton. Sammen kan dere takle alle hindringene som kommer deres vei!

Til slutt, kjære brudeparet, husk at livet er som en boks med sjokolade. Du vet aldri hva du får. Men med den rette personen ved din side, er det alltid en søt overraskelse i vente. Så ta imot alle utfordringene og sørg for å dele både latter og sjokolade med hverandre!

La oss alle reise glassene og skåle for dette fantastiske paret. Må deres ekteskap være fylt med latter, kjærlighet og mange humoristiske øyeblikk. Gratulerer med bryllupet!

Skål!

Brudens Tale

Eksempel 1:

Kjære alle sammen,

Takk for at dere er her i dag for å feire denne utrolige dagen med oss. Jeg kan ærlig talt ikke forestille meg en mer fantastisk gruppe mennesker å dele dette øyeblikket med.

Nå, ser jeg på min kjære [brudgommens navn], og jeg kan ikke hjelpe, men føle meg som den heldigste kvinnen i verden. Fra det øyeblikket vi møttes, visste jeg at det var noe spesielt mellom oss. Det var som om jeg hadde funnet en del av meg selv som jeg ikke engang visste at jeg savnet.

[Brudgommens navn], du har fått meg til å le mer enn jeg trodde var mulig. Du har støttet meg gjennom de tøffeste tidene, og feiret med meg i de beste. Du har lært meg verdien av tålmodighet, kjærlighet og, ja, selv kompromiss – selv om jeg fremdeles holder på at jeg er den beste på å lage pasta!

Det sies at kjærlighet ikke er å se på hverandre, men å se sammen i samme retning. Og jeg kan ikke vente med å se hva fremtiden vil bringe for oss. Jeg vet det vil være utfordringer, men jeg vet også at det er ingenting vi ikke kan overvinne sammen.

Til mine kjære foreldre, takk for at dere har oppdratt meg til å bli kvinnen jeg er i dag. Deres kjærlighet og støtte har formet meg, og jeg er evig takknemlig.

Og til mine nye svigerforeldre, takk for at dere har oppdratt en så utrolig sønn. Jeg lover å ta vare på ham, å elske ham, og ja, til og med tåle hans dårlige vitser.

Til slutt, vil jeg rette en stor takk til alle våre venner og familie som er her i dag. Uten deres kjærlighet og støtte, ville vi ikke vært her vi er i dag.

Så la oss løfte glassene våre og skåle for kjærlighet, for vennskap, og for et liv fullt av lykke og eventyr.

Skål!

Eksempel 2:

Kjære gjester,

I dag er en dag fylt av glede og kjærlighet, og jeg er beæret over å få stå her og tale som bruden. Først og fremst vil jeg takke alle som er til stede for å feire denne spesielle dagen med oss.

Kjære [brudgommens navn], hvor skal jeg begynne? Fra den første dagen vi møttes visste jeg at du var den rette for meg. Du har alltid vært en kilde til støtte, latter og ubetinget kjærlighet i livet mitt.

I dag ser jeg tilbake på våre fantastiske minner sammen – øyeblikkene vi har delt, eventyrene vi har opplevd og de latterfylte stundene som har gjort hjertet mitt lykkeligere. Du har vist meg hva ekte kjærlighet er, og jeg er takknemlig for hver dag vi får dele.

Som vi vet, er ekteskapet en reise fylt med opp- og nedturer. Men jeg er overbevist om at med deg ved min side, vil vi takle alle utfordringer som måtte komme. Vi vil støtte og oppmuntre hverandre gjennom tykt og tynt, og jeg lover å alltid ha din rygg.

Kjære gjester, jeg vil også takke våre fantastiske familier og venner for deres støtte og kjærlighet. Dere har vært med oss ​​gjennom alle faser av forholdet vårt, og vi er takknemlige for at dere er her i dag for å feire med oss.

Til slutt, [brudgommens navn], jeg vil at du skal vite hvor mye jeg elsker deg. Du er min beste venn, min trygghet og min største støttespiller. Jeg lover å være din partner i alt du gjør, og jeg ser frem til å skape flere fantastiske minner sammen.

La oss heve glassene og skåle for kjærligheten som binder oss i dag. Må vårt ekteskap være fylt med latter, kjærlighet og eventyr. Skål for oss og for fremtiden vi har foran oss!

Takk.

Tale til Brudgommen

Eksempel 1:

Kjære [brudgommens navn],

I dag er en stor dag, en dag vi alle har sett frem til. Jeg vil benytte denne anledningen til å si noen ord om den fantastiske mannen du er.

Fra den dagen jeg først møtte deg, visste jeg at du var spesiell. Du har alltid hatt en måte å få folk til å føle seg velkomne, verdsatte og viktige. Din sjenerøsitet, ditt vennlige hjerte og din ubegrensede kjærlighet gjør deg til en mann i en million.

Som ektemann til [brudens navn], vet jeg at du vil ta på deg denne nye rollen med samme iver og engasjement som du har vist i alt annet du har gjort i livet ditt. Du har en fantastisk evne til å elske, støtte og løfte opp de rundt deg, og det er ingen tvil i mitt sinn om at du vil fortsette å gjøre det som ektemann.

Husk at ekteskap ikke bare er en reise av kjærlighet, men også av vennskap, forståelse og tillit. Det vil være høyder og daler, gleder og sorger, men med kjærlighet, respekt og tillit, vil dere kunne navigere gjennom alt sammen.

Og til slutt, husk å verdsette de små øyeblikkene. Det er de små tingene, som en uskyldig latter, en uventet klem, eller en uformell “Jeg elsker deg,” som virkelig utgjør kjernen i et kjærlig ekteskap.

Jeg er utrolig stolt over å kjenne deg, [brudgommens navn], og jeg ser frem til å se deg og [brudens navn] vokse sammen i denne nye reisen.

La oss heve glassene og gi en skål for [brudgommens navn], en utmerket mann, en kjærlig ektemann, og en virkelig god venn.

Skål!

Eksempel 2:

Kjære brudgommen,

I dag er en stor dag for deg, hvor du binder deg til din vakre brud for resten av livet. Jeg er beæret over å stå her og holde denne talen til deg, min venn.

Først og fremst må jeg si at du ser strålende ut i dag. Jeg kan se lykken og spenningen i øynene dine, og det er virkelig inspirerende. Du har funnet kvinnen som får hjertet ditt til å slå raskere og smiler bredere enn noensinne.

Som din venn har jeg hatt privilegiet av å være med deg på reisen din til dette punktet. Vi har delt utallige minner, latter og til og med noen dårlige valg sammen. Men en ting har alltid vært tydelig – din styrke og lojalitet overfor de rundt deg.

Du er en mann av integritet og mot. Du er en som alltid stiller opp når noen trenger hjelp, og du har en urokkelig evne til å få folk til å le uansett situasjon. Din humor er smittsom, og den har lyset opp mange av våre dager.

I dag ønsker jeg å minne deg om betydningen av å opprettholde den lystige ånden i ekteskapet ditt. La latteren være en del av deres daglige liv, selv når utfordringene dukker opp. For når du får din vakre brud til å le, vil alt virke litt lettere og lykken vil bli multiplisert.

Husk at selv om ekteskapet innebærer ansvar og alvorlige avgjørelser, betyr det ikke at det ikke er plass til moro og latter. Finn tid til å dele morsomme øyeblikk sammen, enten det er gjennom å se komediefilmer, dra på eventyr eller bare le av de små dumhetene i hverdagen.

Kjære brudgommen, jeg har ingen tvil om at du vil være en fantastisk ektemann. Din omsorg, lojalitet og sans for humor vil gjøre ekteskapet ditt til et eventyr fylt med kjærlighet og latter.

La oss heve glassene og skåle for deg og din vakre brud. Må deres ekteskap bli fylt med glede, lykke og en endeløs strøm av humoristiske øyeblikk.

Skål for brudgommen!

Dikt til Bryllup

Dikt bryllup morsomt:

Kjære brudepar, i dag er det deres store dag, Vi er her for å feire og ha det gøy, La oss samles rundt, og la oss le og leke, For i dag er det tid for kjærlighet og glede.

[Dikt 1] Bruden er vakker, som en rose i blomst, Brudgommen smiler, og er stolt som en hest, Sammen står de her, foran oss alle, Og vi kan ikke vente med å se hva fremtiden skal føre.

[Dikt 2] Ekteskapet er som en dans på gulvet, Bruden og brudgommen, i perfekt takt, De svinger og snurrer, uten å miste foten, Og sammen vil de danse gjennom livets gode og onde.

[Dikt 3] Bruden og brudgommen, et morsomt par, De får oss alle til å le, uten stopp eller spar, Med humor og glede, sprer de latter og smil, Og gjør denne dagen helt uforglemmelig og vill.

[Dikt 4] La oss løfte glassene og skåle i lag, For brudeparet som gir oss latter og behag, Må deres ekteskap være fylt med latter og glede, Og mange morsomme øyeblikk som aldri vil blede.

Til brudeparet, jeg ønsker dere alt godt, Må kjærligheten deres vokse, som en blomst i vårholt, La oss feire denne dagen med latter og sang, Og ønske dere lykke til, i ekteskapets bånd.

Gratulerer med bryllupet!

Glad i deg pappa dikt:

Kjære pappa, du er min helt og min venn, Med deg ved min side, kan jeg alltid gå frem, Du er støttende, kjærlig og alltid der, Glad i deg, pappa, du er helt unik og sær.

Du lærte meg å gå, holdt min hånd så stødig, Du ga meg styrke og hjalp meg opp når jeg falt ned, Dine visdomsord og kjærlige smil, Har formet meg til den jeg er i dag, på min vei.

Gjennom livets opp- og nedturer, Har du alltid vært der for å lindre mine sår, Din varme omfavnelse og trøstende ord, Er alt jeg trenger når livet virker for stort.

Du har lært meg verdien av hardt arbeid og ærlighet, Og vist meg at kjærlighet er det som varer mest, Gjennom dine handlinger har du vist meg vei, Til å være en bedre person hver eneste dag.

Så i dag vil jeg si, med et hjerte fullt av kjærlighet, Takk, pappa, for alt du har gitt, Jeg er heldig som har deg som min far, Og jeg vil alltid være glad i deg, det er klart.

Så her er en hyllest til deg, min kjære pappa, Du er den som alltid får meg til å le og klappa, Glad i deg, pappa, mer enn ord kan si, Du betyr alt for meg, og det vil du alltid bli.

Takk for at du er min pappa, min helt, Jeg er stolt av å være din datter, det er jeg sikker på, Glad i deg, pappa, i all evighet, Du er en viktig del av mitt liv, min beste skatt.

Dikt om å være to i lag:

Vi er to som vandrer sammen hånd i hånd, Gjennom livets labyrint, mot ukjent land, Sammen smiler vi, når solen skinner klart, Og holder hverandre, når stormen slår hardt.

I kjærlighetens navn, vi står sterke og tro, Som to pilarer, vi bygger vår egen bro, Vi støtter hverandre, når veien blir bratt, Og finner alltid veien tilbake, uansett hva som skjer fatt.

I dine øyne ser jeg en fremtid så klar, En verden av muligheter, vi sammen skal ta, Vi drømmer sammen, og bygger vår visjon, Om et liv fylt med kjærlighet og harmoni.

Vi er to halvdeler av en helhet så skjønn, Som danser i takt, i en magisk rytme vi følgn, Vi utfyller hverandre, som puslespillbrikker i lag, Og sammen skaper vi et mesterverk, dag etter dag.

I samholdets bånd, vi finner vår styrke, Og løfter hverandre, når vi møter livets kjerke, Med kjærlighet som drivkraft, vi aldri vil gi slipp, På denne reisen som to, vi seiler på livets skip.

La oss fortsette å være to i lag, Som elskere, venner og støttespillere hver dag, Sammen kan vi erobre verden og mer, For i hverandre har vi alt vi trenger og mer.

Så la oss feire vår kjærlighet og vårt samhold, For i hverandres armer finner vi trygghet og ro, Vi er to som er sterke, når vi går hånd i hånd, Og sammen kan vi erobre hele verden, vårt kjære, elskede bånd.

Dikt om morskjærlighet:

Mors kjærlighet, en gave så stor, Et bånd som varer for alltid og mer, Fra den første gangen jeg lå i din favn, Har du vært min klippe, min trygge havn.

Din kjærlighet er som en uendelig kilde, Som strømmer dypt og varmt, uten å stilne, Du gir av deg selv, uten å telle, Og gir meg styrke til å beseire livets fjell.

Du ser meg med øyne fylt av omsorg og varme, Og forstår meg selv når jeg ikke kan prate, Du er min største støttespiller, min trofaste venn, Og jeg vet at du er der, til slutt og til enden.

I dine armer finner jeg trøst og ro, Du tørker mine tårer når de strømmer og gro, Du er min veileder, med visdom og klokskap, Og gir meg råd, som jeg aldri vil glemme.

Mors kjærlighet er som en evig flamme, Som lyser opp selv i mørket og skamme, Du er min inspirasjon, min hjertets sang, Og jeg er takknemlig for deg, hele livet lang.

Tusen takk, kjære mamma, for alt du har gjort, For din kjærlighet, som aldri vil forsvinne eller bli tatt bort, Du er mitt forbilde, min livs største skatt, Og jeg elsker deg, for alltid og alltid, min vakre, unike morsjel.

Takk for samarbeidet dikt:

Takk for samarbeidet, vi har gått hånd i hånd, Gjennom prosjekter og utfordringer, i et sterkt bånd, Du har vært en viktig del av vårt team, Din innsats og dedikasjon, vi alltid beundrer og ser.

Sammen har vi løst problemer og funnet vei, Du har bidratt med kunnskap og erfaring, ingen kan bestride, Din energi og entusiasme har inspirert oss alle, Takk for samarbeidet, du har vært en stjerne som stråler.

Vi har delt suksesser og feiret hver seier, Du har vært en pålitelig partner, i tykt og tynt vær, Din kompetanse og ferdigheter har vært uvurderlig, Takk for samarbeidet, du har gjort en forskjell, helt tydelig.

Vi har lært av hverandre og vokst som et lag, Dine perspektiver og bidrag har vært av stor verdi, uten nag, Du har vært en støtte og en venn i arbeidets vei, Takk for samarbeidet, du er enestående, det er vi enige.

Nå tar vi farvel, men minnene vil forbli, Takk for samarbeidet, vi vil aldri glemme deg, nei, Vi ønsker deg suksess og lykke i alt du tar fatt, Takk for samarbeidet, du vil alltid ha en spesiell plass i vårt hjerte.

Så la oss løfte glassene og skåle for deg, For ditt bidrag og samarbeid, som vi setter så høyt, så je, Takk for tiden vi har delt, og alt vi har oppnådd, Takk for samarbeidet, du har gjort oss stolte og glade.

Skål for fremtiden og nye eventyr, Takk for samarbeidet, vi vil alltid huske og ære, Vi håper veiene våre kan krysse igjen en dag, Takk for samarbeidet, på gjensyn, vi sier med behag.

Gode ønsker dikt:

I dag vil jeg sende deg gode ønsker, Som et dikt av glede og varme tanker, Må dine drømmer oppfylles på veien du går, Og lykken finne vei til ditt hjerte år etter år.

Må solen alltid skinne på din vei, Og bringe lys til hver eneste dag som går forbi, Må kjærlighet omfavne deg med sin kraft, Og fylle ditt hjerte med varme og latter så sterk og saft.

La fred og harmoni følge deg overalt, Og gi deg ro og balanse når du føler deg trøtt, Må suksess og velstand følge i ditt spor, Og gi deg styrke til å nå dine mål, som aldri før.

Må vennskap og kjærlighet omgi deg tett, Med mennesker som bryr seg og aldri vil svikte, Må hver dag være fylt med smil og glede, Og bringe deg øyeblikk av lykke og fred.

Gode ønsker sender jeg med hjertet mitt, For en fremtid som er strålende og fritt, Må livets vei være full av eventyr og moro, Og gi deg minner som varer for alltid, uten tvil eller oro.

Så la oss løfte glassene og skåle i lag, For gode ønsker og en fremtid som er fantastisk og bra, Må livets gaver komme til deg i overflod, Og fylle hver dag med glede, kjærlighet og gode stunder på rad.

Takk for at du er den du er, Et fantastisk menneske som vi alltid vil verdsatt og ær, Gode ønsker sender vi til deg i dag, Må lykken være din følgesvenn, alltid på din vei så bra.

Kjærlighetsdikt bryllup:

I dag feirer vi kjærligheten som blomstrer, To hjerter forent, to sjeler som sverger, I denne stunden, foran Gud og mennesker, Ekte kjærlighet er det som vi her er vitner.

Dere to har funnet hverandre, i en verden så stor, Et bånd som er sterkt, som tåler tidens spor, Med hver en berøring og hver en kjærtegn, Vokser deres kjærlighet seg enda sterkere, igjen.

Som dere står her, foran alteret i dag, Bærer dere med dere en kjærlighet så ekte og sann, Må deres vei være fylt med glede og latter, Og må kjærlighetens flammer alltid brenne i deres hjerte, aldri falter.

Gjennom livets oppturer og nedturer, Vil dere være sammen, som enebær i durer, Støtte og oppmuntre, i alle stormer som raser, Deres kjærlighet vil være en trygg havn som aldri svikter eller blaser.

La hver dag være en feiring av deres kjærlighet, En påminnelse om at dere er to halvdeler av en helhet, Gjennom dansens gleder og sangens harmoni, Skal deres kjærlighet vare evig, i alle år og dager som forbi.

Så la oss løfte glassene og skåle i lag, For brudeparet, som i dag blir til en bryllupsfag, Må deres kjærlighet vare evig, så sann og stor, Og må hver dag bringe dere nærmere hverandre, i et evig kjærlighetsspor.

Gratulerer med bryllupet!

Bryllupstale til sønn 

Kjære sønn,

Når jeg ser deg her i dag, så full av kjærlighet og glede, fylles mitt hjerte med en uendelig stolthet. Jeg husker dagen du kom inn i verden, så liten og skjør. Og i dag ser jeg deg, en sterk og god mann, klar til å starte et nytt kapittel i livet ditt.

Det er ingen instruksjoner for livet, ingen håndbok vi kan følge. Du har lært gjennom livets oppturer og nedturer, du har vokst og modnet. Du har lært meg mye om tålmodighet, kjærlighet, og om å være et bedre menneske.

Sønnen min, i dag starter du en ny reise, ikke alene, men med den vakre partneren ved din side. Husk alltid at kjærlighet er ikke bare å se på hverandre, men å se i samme retning sammen. Det er ikke bare å være der for hverandre når det er lett, men å stå ved hverandres side selv når tider er tøffe.

Jeg håper dere vil fortsette å lære av hverandre, støtte hverandre og elske hverandre gjennom hele livet. Måtte livet ditt være fylt med kjærlighet, lykke, helse og velstand.

Til slutt vil jeg ønske deg og din kone all lykke i verden. Du har alltid vært en kilde til stolthet for oss, og vi er sikre på at du vil være en fantastisk ektemann.

Til vår kjære sønn på hans bryllupsdag, Skål!

Tale fra brudens mor

Kjære datter,

I dag står jeg her med blandede følelser. På den ene siden føles det som om det var i går du var en liten jente som lekte med dukkene dine, drømte om en prins på en hvit hest. Og nå er du her, strålende av kjærlighet og lykke, klar til å begynne ditt nye liv sammen med mannen du elsker.

Det er ingen ord som kan beskrive kjærligheten en mor har for sitt barn. Fra det øyeblikket jeg holdt deg i mine armer for første gang, har mitt liv vært fylt med en ubeskrivelig kjærlighet og glede.

Min kjære datter, du har vokst til å bli en sterk, uavhengig og vakker kvinne. Jeg er så stolt av alt du har oppnådd, og den personen du har blitt. Du er et bevis på at drømmer kan bli virkelighet hvis du tror nok på dem og jobber hardt for å realisere dem.

Jeg vet at du og din mann vil bygge et vakkert liv sammen. Husk at ekteskap ikke alltid er lett. Det vil være dager fylt med solskinn og dager fylt med regn. Men akkurat som i livet, er det disse opp- og nedturene som gjør reisen vakker og meningsfylt.

Å være gift betyr å stå sammen, å le sammen, å gråte sammen, å støtte hverandre og vokse sammen. Det betyr å bygge en framtid sammen, fylt med kjærlighet, respekt og forståelse.

Til slutt, ønsker jeg deg og din mann alt godt i livet. Måtte ekteskapet deres være fylt med kjærlighet, lykke og mange vakre øyeblikk sammen. Jeg gleder meg til å se dere bygge livet deres sammen, og jeg er alltid her for dere, uansett hva.

Til vår vakre brud og hennes kjære mann, Skål!

Fordi jeg elsker deg tekst

Fordi jeg elsker deg,

Våkner jeg hver morgen med et smil, fordi jeg vet at jeg vil få se ansiktet ditt, høre stemmen din, og føle varmen fra din kjærlighet. Du gir meg en grunn til å leve, en grunn til å drømme, og en grunn til å være den beste versjonen av meg selv.

Fordi jeg elsker deg,

Er mine dager fylt med lykke, og mine netter er fylt med søte drømmer. Du er mitt første og siste tanker om dagen. Du er mitt sollys på en regnværsdag, og mitt måneskinn i den mørkeste natt.

Fordi jeg elsker seg,

Er jeg villig til å kjempe, til å jobbe, og til å drømme for oss. Fordi din lykke er min lykke, dine drømmer er mine drømmer, og dine kamper er mine kamper. Jeg er villig til å gi alt for deg, for vår kjærlighet er noe jeg vil beskytte og kjempe for til min siste pust.

Fordi jeg elsker deg,

Er jeg takknemlig for hver eneste dag vi får tilbringe sammen, for hvert øyeblikk med deg er en gave. Jeg elsker hver latter, hvert smil, hver tåre, og hvert øyeblikk vi deler. For det er disse øyeblikkene som former oss, som binder oss sammen, og som minner oss om den sterke kjærligheten vi har for hverandre.

Fordi jeg elsker deg, er jeg meg. Du er min verden, min glede, mitt håp, min drøm, min kjærlighet. Fordi jeg elsker deg, elsker jeg livet.

Kreativ tale bryllup

Kjære alle sammen,

Vi er samlet her i dag for å feire kjærligheten. Ja, kjærligheten – den mystiske kraften som bringer oss sammen, får oss til å gjøre dumme ting, og får oss til å danse selv når musikken har sluttet. Vi er her for å feire to mennesker som har funnet denne magien i hverandre, vår brud og brudgom.

Jeg har kjent bruden og brudgommen i mange år, og jeg kan trygt si at de begge har en unik evne til å skape kaos. Hvor mange ganger har vi sett dem rote seg bort, glemme ting, og generelt lage en god dose kaos? Men det er nettopp derfor vi elsker dem. For i dette kaoset, fant de hverandre.

De fant kjærligheten i øyeblikkene av usikkerhet, de fant glede i de minste ting, og de fant styrken til å være seg selv, selv når verden rundt dem forandret seg. De fant ut at det ikke er om å gjøre å finne den perfekte personen, men om å se det perfekte i personen man er med.

Deres historie har lært oss at kjærligheten ikke alltid er enkel. Det er ingen solnedganger og hestevogner hver dag. Men det er i disse vanskelige øyeblikkene, at kjærligheten virkelig viser sin styrke. For det å stå sammen, holde hverandre oppe, og fortsatt kunne le sammen, det er ekte kjærlighet.

I dag, når de tar disse viktige skrittene inn i et nytt liv sammen, ønsker jeg dem all lykke på veien. Måtte de fortsette å finne gleden i det små, styrken i hverandre, og kjærligheten i hver dag. Måtte de huske at selv om livet ikke alltid er en dans på roser, er det alltid mulig å lage en fantastisk salat av det livet gir deg.

Så, til bruden og brudgommen, til kaoset og kjærligheten, til de små gledene og de store utfordringene, og til livet som venter på dem – Skål!

Gode ord til en voksen datter

Kjære datter,

Fra den dagen du ble født, har du gitt oss så mye glede og lykke. Det har vært en ære å se deg vokse og blomstre til den fantastiske kvinnen du er i dag. Du har alltid overrasket oss med din styrke, din visdom og din kjærlighet.

Du har lært oss så mye gjennom årene. Din utholdenhet og mot har vist oss at det ikke er noen begrensninger for hva man kan oppnå hvis man bare tror på seg selv og jobber hardt. Du har vist oss at kjærlighet og medfølelse er de viktigste egenskapene en person kan ha, og du utstråler begge deler hver dag.

Husk alltid at uansett hvor gammel du blir, vil du alltid være vår lille jente. Vi vil alltid være her for å støtte deg, trøste deg og feire med deg. Ingen utfordring er for stor, ingen drøm er for liten. Du har evnen til å skape det livet du drømmer om, og vi vil alltid være ved din side for å hjelpe deg å realisere drømmene dine.

Til slutt, vil jeg si til deg at du er elsket mer enn ord kan beskrive. Vi er utrolig stolte over å kalle deg vår datter, og vi gleder oss til å se hvor livets vei tar deg videre.

Husk, det er ikke om å gjøre å være perfekt, men om å være ekte. Vær alltid deg selv, for du er unik og fantastisk akkurat slik du er. Vi elsker deg, nå og alltid.

Bryllupstale mor til sønn 

Kjære sønn,

Da jeg først holdt deg i mine armer, kunne jeg ikke forestille meg denne dagen. Men nå er du her, klar til å starte ditt eget eventyr, din egen reise, og jeg kunne ikke vært mer stolt.

Du har alltid overrasket meg med din styrke, ditt mot, din vennlighet og ditt kjærlige hjerte. Fra den lille gutten som løp rundt i hagen, til den sterke mannen som står foran meg i dag, har du alltid vært mitt lys, min styrke, og min største glede.

Sønnen min, jeg vet at ekteskap er en stor forpliktelse, en vei fylt med mange svinger, oppoverbakker og nedoverbakker. Men jeg vet også at du er klar. For jeg har sett den kjærligheten du har for din utvalgte, og jeg vet at det ikke er noen utfordring dere ikke kan overvinne sammen.

Husk, kjærlighet handler ikke bare om de store øyeblikkene, de romantiske gestene eller de perfekte dagene. Kjærlighet handler om de små øyeblikkene, de stille stundene, de vanskelige dagene. Kjærlighet handler om å stå sammen, selv når stormene kommer.

Jeg ønsker deg og din kone all lykke i verden. Måtte livet deres sammen være fylt med kjærlighet, latter, og mange vakre minner. Og uansett hvor livet tar deg, husk alltid at du vil alltid være min lille gutt, og at jeg alltid vil være her for deg.

Til vår kjære sønn på hans bryllupsdag, Skål!

Bryllupstale til søster 

Kjære søster,

Da vi vokste opp sammen, delte vi mange minner. Vi har ledd, grått, kranglet og lekt sammen. Og i dag er jeg utrolig stolt og glad for å stå her på din store dag, for å feire kjærligheten mellom deg og din utvalgte.

Du har alltid vært mer enn bare en søster for meg. Du har vært min beste venn, min støtte, og min inspirasjon. Du har alltid hatt et smil å dele, en klem å gi, og et oppmuntrende ord å si.

Jeg ser på deg nå, strålende av lykke og kjærlighet, og jeg kan ikke hjelpe, men føle en enorm følelse av stolthet. Du har vokst til å bli en fantastisk kvinne, sterk, uavhengig, kjærlig og klok. Og jeg vet at du vil bringe disse kvalitetene inn i ditt ekteskap.

Ekteskap er en reise, en reise av kjærlighet, vennskap, tillit og forståelse. Det vil være dager fylt med solskinn og dager fylt med regn. Men jeg vet at sammen, vil du og din mann kunne takle enhver storm.

Husk alltid at kjærligheten ikke lever av vakre ord, men av små, daglige handlinger. Det å si “jeg elsker deg” er lett, men å vise det hver dag er det som virkelig teller. Ta vare på hverandre, støtt hverandre, og husk å le sammen, for latter er den beste medisinen.

Til min kjære søster på hennes bryllupsdag, jeg ønsker deg og din mann et liv fullt av kjærlighet, lykke og uendelige eventyr. Måtte ekteskapet deres være like sterkt og vakkert som kjærligheten mellom dere.

Skål for kjærligheten, skål for lykken, skål for min fantastiske søster og hennes fantastiske mann. Skål!

Bryllupstale fra søsken 

Kjære alle sammen,

Jeg har gleden av å stå her i dag, ikke bare som en gjest, men som et søsken til vår strålende brud/groom. Fra barndommen vår til i dag, har vi delt et hav av minner, og det er en ære for meg å være en del av dette spesielle øyeblikket i livet hans/hennes.

Det er noe spesielt med å være søsken. Vi har delt hemmeligheter, krangler, latter og tårer. Vi har opplevd høyder og daler sammen. Og gjennom alt dette har jeg hatt gleden av å se [brudens/gommens navn] vokse og blomstre til den fantastiske personen han/hun er i dag.

Jeg har sett [brudens/gommens navn] på sitt beste og sitt verste, og det er derfor jeg kan si med sikkerhet at [partnerens navn] er utrolig heldig. Fordi [brudens/gommens navn] er ikke bare en fantastisk søster/bror, men også en fantastisk person – kjærlig, omsorgsfull, og utrolig sterk.

Ekteskap, som jeg har hørt, er en vakker reise, men ikke uten sine utfordringer. Men jeg vet at dere begge har styrken og kjærligheten som trengs for å navigere i denne reisen sammen.

Mitt råd til dere på denne spesielle dagen er å huske at kommunikasjon er nøkkelen. Kjærlighet er vakker, men det er også å være i stand til å snakke, lytte og forstå hverandre. Så snakk, lytt, forstå og elsk hverandre.

Til slutt, vil jeg si, at selv om jeg kanskje mister en søster/bror i dag, vet jeg at jeg får en ny bror/søster. Og for det, er jeg evig takknemlig. Jeg ønsker dere begge alt det beste på denne nye reisen dere har begynt på.

La oss løfte glassene våre for [brudens/gommens navn] og [partnerens navn]. Måtte deres liv sammen være fylt med kjærlighet, glede, eventyr og uendelige muligheter.

Skål!

Visdomsord om gullbryllup

“Gullbryllupet markerer femti år med felles liv, femti år med kjærlighet, gleder, utfordringer og triumfer. Det er et vitnesbyrd om en kjærlighet som har stått tidens prøve, en kjærlighet som har blitt dyrket og pleiet som den mest dyrebare blomsten i en hage.

Å elske er ikke bare å se hverandre, men å se i samme retning. Et gullbryllup er mer enn bare et minne om femti år sammen. Det er en feiring av to liv som har blitt vevet sammen så tett, at de ikke lenger er to, men ett.

Ekte kjærlighet er ikke en flamme som brenner sterkt og deretter sakte dør ut. Ekte kjærlighet er som en stille elv som renner dypt. Den er konstant, den endrer seg og tilpasser seg, men den slutter aldri å renne. Femti år med kjærlighet er ikke slutten, men bare begynnelsen på en ny fase.

Til slutt, husk at kjærligheten ikke lever av vakre ord, men av daglig omsorg, tålmodighet og tilgivelse. Måtte de neste årene bringe enda mer glede, fred og kjærlighet. Gratulerer med gullbryllupet!”

Jeg håper disse eksemplene har hjulpet og inspirert deg i arbeidet med bryllupstalen din, og at du har funnet en tale som ligner på den du hadde i tankene, og som passer til ditt tilfelle.

Tips

Når du holder en tale til brudeparet, er det også viktig å inkludere noen gode råd som de kan ta med seg videre. Her er noen gode råd til brudeparet:

Kommunikasjon er nøkkelen – Snakk med hverandre og lytt til hverandres behov og ønsker.

Sett av tid til kvalitetstid – Prioriter tid sammen og opprett tradisjoner som styrker båndet deres.

Vær støttende – Støtt hverandre i gode og dårlige tider. Vær der for å feire hverandres suksesser og støtte hverandre gjennom utfordringer.

Aldri slutte å le – Humor kan være en viktig kilde til glede og en måte å lette spenninger på.

Fortsett å dyrke kjærligheten – Aldri ta hverandre for gitt. Vis kjærlighet og takknemlighet for hverandre hver dag.

Jeg håper disse tipsene vil hjelpe deg og kan være til stor nytte for deg.

Hvordan skrive tale

Når du skal skrive en tale, er det flere trinn du skal følge for å sikre at den blir effektiv og engasjerende for publikum.

Forstå din hensikt: Hver tale har en hensikt, enten det er å informere, overtale, underholde eller inspirere publikum. Forståelse av denne hensikten er det første steget til å skrive en effektiv tale.

Kjenn publikummet ditt: Hver gruppe har forskjellige behov, verdier og forventninger. Ved å kjenne publikummet ditt kan du tilpasse budskapet og stilen på talen din for å sikre at det resonerer med dem.

Organiser talen din: En godt organisert tale er lettere å følge og forstå. Vanligvis starter en tale med en innledning, etterfulgt av kroppen, og slutter med en konklusjon. Hver del har en spesifikk rolle og bidrar til det generelle budskapet i talen.

Hvordan starte en tale

Å starte en tale på riktig måte er viktig for å engasjere publikummet og etablere tonen for resten av talen. Her er noen tips for hvordan du kan starte en tale på en effektiv måte:

Bruk en oppmerksomhetsgetter: Dette kan være en interessant historie, en provoserende påstand, et relevant sitat eller en overraskende statistikk. Hensikten er å umiddelbart fange publikumets oppmerksomhet.

Introduser temaet: Gi publikum en klar ide om hva du skal snakke om. Dette setter scenen for resten av talen og hjelper publikum til å forstå hva de kan forvente.

Etablere troverdighet: Fortell publikum hvorfor du er kvalifisert til å snakke om dette emnet. Dette kan øke din troverdighet og gjøre publikum mer mottakelig for budskapet ditt.

Gjør en forhåndsvisning av hovedpoengene: Gi en kort oversikt over hva du skal dekke i talen din. Dette gir publikum et “veikart” for talen din og hjelper dem med å følge med.

Å skrive en tale krever tid og praksis, men med riktig tilnærming og forberedelse kan du skape en effektiv og overbevisende tale. Husk at det viktigste er å formidle ditt budskap på en klar og engasjerende måte som resonerer med publikummet ditt.

Morsomme innslag på fest: Gjør Bryllupet Ditt Minneverdig med Latter

Et bryllup er en feiring av kjærlighet, og det er også en tid for glede og latter. Ved å inkludere morsomme innslag på festen, kan du skape uforglemmelige øyeblikk og få gjestene til å le høyt. Her er noen ideer til morsomme innslag som vil spre glede og moro under bryllupsfesten.

  1. Parleker

Arranger leker og konkurranser som involverer brudeparet og gjestene. Du kan ha en morsom quiz om brudeparet, der gjestene må svare på spørsmål om deres forhold og favorittøyeblikk. Du kan også arrangere en danseduell mellom brudeparet og gjestene, der alle viser frem sine beste dansetrinn.

  1. Sketsjer og Parodier

Be noen av de nærmeste vennene og familiemedlemmene om å sette opp en morsom sketsj eller parodi om brudeparet. De kan etterligne deres unike trekk og vaner på en humoristisk måte. Pass på at det er en kjærlig parodi som får alle til å le, og ikke fornærmer noen.

  1. Stand-up Komiker

Lei en stand-up komiker til å underholde gjestene under bryllupsfesten. En profesjonell komiker vil kunne sette stemningen og få alle til å le med morsomme historier og vitser. Pass på at komikeren er kjent for å levere familievennlig humor som passer for alle aldre.

  1. Fotoboks

Sett opp en fotoboks med morsomme rekvisitter og kostymer der gjestene kan ta bilder. Dette vil skape en morsom og avslappet atmosfære, og gjestene kan ta med seg morsomme bilder som minner fra bryllupet. Du kan også ha en konkurranse om å ta den morsomste eller mest kreative bildet.

  1. Overraskende Innslag

Overrask gjestene med uventede innslag som får dem til å le. Du kan ha en flash mob der gjestene plutselig begynner å danse eller synge sammen. Eller du kan leie inn en tryllekunstner som utfører morsomme triks og illusjoner. Disse uventede øyeblikkene vil definitivt få gjestene til å smile og le.

Husk at det er viktig å kjenne brudeparet og gjestene godt før du inkluderer morsomme innslag på festen. Sørg for at innslagene er i tråd med parets personlighet og humør, og unngå å gjøre noe som kan virke støtende eller upassende. Målet er å spre glede og skape positive minner som vil vare livet ut.

La latteren fylle luften under bryllupsfesten og skap uforglemmelige øyeblikk som vil bli snakket om i lang tid etterpå. Et bryllup er en spesiell anledning, så hvorfor ikke gjøre det til en morsom og minneverdig feiring for alle som er til stede?

Morsomme råd til brudeparet

Å gi morsomme råd til brudeparet er en flott måte å spre latter og glede under bryllupsfeiringen. Enten du er en venn, familiemedlem eller en gjest, er det alltid gøy å komme med noen lystige tips som vil gjøre brudeparets store dag enda mer minneverdig. Her er noen morsomme og lighjertede råd som vil få brudeparet til å smile fra øre til øre!

Tekst:

  1. Ta med dere humor inn i ekteskapet: Et godt ekteskap handler om å dele både de gode og de mindre gode øyeblikkene. Så, kjære brudepar, husk alltid å beholde humoren i livet deres. Uansett hvor utfordrende situasjonene kan bli, la latteren bli deres beste medisin!
  2. Gjør småting som får hverdagen til å glitre: Overrask partneren din med små gestikuler, som å legge igjen små kjærlighetsnotater i jakkelommen eller overraske dem med en uventet middagsdate. Disse enkle handlingene vil ikke bare skape magi i hverdagen, men også holde gnisten i forholdet deres levende!
  3. Organiser “rollespillskvelder”: Av og til kan det være morsomt å ta en pause fra hverdagens rutine og leke litt. Sett av en kveld til å kle dere ut og spille forskjellige roller. Kanskje kan dere være superhelter, historiske figurer eller til og med favorittkarakterene deres fra filmer eller TV-serier. Dette vil ikke bare skape latter og glede, men også bringe dere nærmere hverandre.
  4. Dans som ingen ser på: Bryllupet er en flott tid for å slå seg løs på dansegulvet. Så, kjære brudepar, ikke vær redd for å danse som om ingen ser på! La dere rive med av musikken og la føttene deres bevege seg i takt med hjertet deres. Dette vil skape uforglemmelige øyeblikk og sørge for at gjestene deres blir med på moroa.
  5. Ta dere tid til å le sammen: Latter er virkelig det beste limet i et forhold. Så prioriter å skape tid og rom for humoristiske øyeblikk sammen. Se på morsomme filmer eller TV-serier, gå på komedieshow eller spill brettspill som får dere til å le så tårene triller. Det er ingenting som kan måle seg med et godt latteranfall sammen!

Avslutning: Kjære brudepar, deres bryllupsdag er en spesiell anledning fylt med glede og kjærlighet. Ved å ta til dere disse morsomme rådene, vil dere ikke bare skape uforglemmelige øyeblikk under feiringen, men også bygge et sterkt og lykkelig ekteskap. Så, ta med dere humoren, dans som ingen ser på og ler så mye dere vil! Gratulerer med bryllupet, og må alle dagene deres være fylt med latter og kjærlighet!

Tale til Haakon og Mette-Marit

Hvis du fortsatt mangler inspirasjon, finnes det ikke noe bedre enn å se på kongenes og dronningenes bryllupstaler. Så langt vi har klart å få tak i de vakre ordene som hver av dem dedikerte til hverandre, og som uten tvil kan være nyttig for å inspirere deg i talen din. Så la oss ta en titt.

Tale til Haakon og Mette-Marit:

Deres Majesteter
Deres Kongelige Høyheter
Kjære brudepar

Gratulerer hjerteligst med dagen, kjære Haakon og Mette-Marit! Dette er virkelig en stor, stor dag for oss alle, og vi gleder oss over å se den lykke og kjærlighet dere utstråler.

Som de fleste menneskene i dette landet, hadde jeg aldri trodd at jeg skulle komme på Slottet. Kongens Slott var liksom noe som hørte eventyrene og fantasien til. Jeg må innrømme det er litt uvirkelig.

Jeg har alltid vært sikker på at du kom til å bli en vakker brud, Mette-Marit. Når jeg ser deg i dag, er du likevel enda vakrere og flottere enn jeg noen gang kunne tenke meg.

Gjennom hele livet har du vært noe helt spesielt for dine foreldre og søsken. Du har vært en solstråle som har vært til stor velsignelse for oss alle. Nå er det mitt håp at du får være like mye til glede og berikelse for Haakon og alle andre du møter på din vei. Vi er utrolig stolte av deg !

Det er en stor og viktig oppgave dere går til. Det er mitt ønske at dere får være til støtte og oppmuntring for hverandre. Øv dere i å ta dere av hverandre. Lykke til med både samlivet og samarbeidet!

Jeg vet at noe av det viktigste i deres liv er den gode samtalen, enten bare dere to, eller med flere. Jeg håper at dere også i fremtiden kan bruke tid og krefter på å bevare slike gyldne øyeblikk.

Du har fått en utrolig fin mann, Mette-Marit. Haakon har sjarmert oss alle fra første stund, og vi har blitt ordenlig glad i han. Takk, Haakon, for den måten du har tatt imot Mette-Marit på, – og hele vår familie.

Jeg vil også takke Kongeparet og Prinsesse Märtha Louise for den varmen dere har møtt oss med. Hele tiden har vi følt oss velkomne og omsluttet med kjærlighet og omsorg. Dere har inkludert oss og tatt vare på oss på en måte som er helt rørende.

På vegne av vår familie vil jeg takke dere, Kong Harald, Dronning Sonja og Prinsesse Märtha Louise, for den støtte dere har vært for oss, – og aller mest for den måten dere har tatt imot Mette-Marit på.

Til lykke, kjære Haakon og Mette-Marit! Jeg ønsker dere alt godt i livet med diktet «Å være stor» av Tove Houck.

«Det er ikke beundringsverdige gjerninger som gjør deg til et stort menneske.
Gjerningene er som oftest bare et uttrykk for evnene livet har gitt deg.
Men kjærligheten som varmer gjerningene dine,
godheten som smiler i hendene dine ,
viser hvor stor du virkelig er».

Mette-Marit

Tale Fra Haakon:

Kjære Marit, Sven, Espen, Per og Kristin. Det har vært spennende å bli kjent med dere og familiene deres.

Fra første stund følte jeg meg velkommen blant dere. Og selv om det ikke bare er enkelt å være familien til den som skal gifte seg med Kronprinsen, har dere aldri latt det komme i veien for vårt vennskap.

Det er alltid hyggelig å besøke dere i Kristiansand med familiefest på Høyvoll, eller hos tante Sidsel og onkel Ivar, som et av de naturlige høydepunktene.

Jeg føler at jeg har blitt godt kjent med dere på den relativt korte tiden vi har vært sammen, og jeg er glad for atjeg nå kan kalle dere familie.

Kjære mor og far, kjære Märtha. Dere har alltid vært en fantastisk støtte for meg og nå også for Mette-Marit.Vi har hatt mange, lange kvelder med samtaler og diskusjoner det siste året. Det har vært lærerikt og godt.Selv om det til tider har vært tøft, tror jeg at vi har vokst på det. Dere er sterke, tolerante mennesker med stor kjærlighet. Den måten dere har tatt imot Mette-Marit og Marius på, har vært helt enestående.
Takk for all støtte og omsorg.

Jeg må også få lov til å takke alle medarbeiderne på Slottet med hoffsjef Lars Petter Forberg, kabinettssekretær Berit Tversland, og informasjonssjef Wenche Rasch i spissen. Takk for deres iherdige innsats og pågangsmot. Dere har vært til ubetalelig hjelp for oss.

En hjertelig takk også til alle dere rundt om i landet som har støttet oss gjennom tanker, bønn, håndtrykk, brev og lykkeønskninger. Det varmer og gjør dagene våre lyse.

Kjære Mette-Marit,
Det gnistrer i sjelen din.

Å leva, det er å elska
det beste di sjel fekk nå;
å leva, det er i arbeid
mot rikare mål å trå.

Dette er det essensielle. Alt vi gjør med ekte kjærlighet blir til liv. Og dersom kjærligheten kombineres med innsats, kan hvert enkelt menneske nå «et rikere mål».

Mette-Marit, du er følsom, lett å begeistre, detaljorientert, litt tiltaksløs, brennende engasjert, temperamentsfull, modig, uutgrunnelig, kan være defensiv – eller rakrygget, du har god humor og et varmt, stort hjerte. Med andre ord er du et helt fantastisk komplekst menneske.

Jeg tror ikke jeg har vært så adrenalin-sint på noen som på deg.
Jeg tror ikke jeg har vært så svak og aldri så sterk som når jeg har vært sammen med deg.
Jeg tror ikke jeg har vært så fylt av kjærlighet som sammen med deg.

Du får fram hele spekteret. Når vi kommuniserer føler jeg meg som et helt menneske. Takk for at du gir meg den følelsen.

I dag er du ikke lenger bare vennen min, kjæresten min og forloveden min. I dag er vi blitt gift og du er blitt Norges Kronprinsesse.Jeg gleder meg til å ta fatt side om side med deg, og sammen med Marius. Jeg kan ikke love at det blir problemfritt og lett, men det vil bli innholdsrikt og sterkt.

Takk for at du ga meg muligheten til å leve sammen med Marius. Det er en gave i seg selv.Takk for kjærligheten og innsatsen Mette-Marit. Jeg er stolt av å kunne kalle meg livsledsageren din.

For nå er vi her. Nå er vi sammen. Mette-Marit jeg elsker deg!

Jeg vil gjerne utbringe brudens skål.

Haakon 

Jeg håper at du ved hjelp av disse tipsene og eksemplene kan tilpasse talen din til en så spesiell dag og lage en så god tale som mulig. Du kan alltid gå gjennom eksemplene og tipsene for å få bryllupstalen din til å skille seg ut, så ikke vent lenger med å forberede din.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *