Biltema Kristiansand – Alt du trenger å vite om den nye butikken

Biltema Kristiansand er Sørlandets største varehus, med et imponerende areal på 6300 m². Varehuset ligger i Avenyen / Sørlandsparken, noe som gjør det lett tilgjengelig for både lokalbefolkningen og besøkende. Biltema Kristiansand er en del av Biltema-kjeden, som er kjent for å tilby et bredt utvalg av kvalitetsprodukter til rimelige priser.

Enten du er på utkikk etter biltilbehør, verktøy, utendørsutstyr eller boliginnredning, har Biltema Kristiansand det du trenger. Med et stort utvalg av produkter er du sikker på å finne det du leter etter. I tillegg er butikkens kunnskapsrike personale alltid tilgjengelig for å hjelpe deg med eventuelle spørsmål eller bekymringer du måtte ha.

Hos Biltema Kristiansand kan du forvente å finne en ren, organisert og velfylt butikk. Personalet er vennlige og hjelpsomme, og prisene er rimelige. Enten du er lokal innbygger eller turist på besøk på Sørlandet, er en tur til Biltema Kristiansand vel verdt det. Hvis du leter etter en one-stop-shop for alle dine shoppingbehov, trenger du ikke lete lenger enn Biltema Kristiansand.

Beliggenhet

Biltema Kristiansand ligger i Avenyen i Sørlandsparken, Kristiansand. Varehuset er det største på Sørlandet med et areal på 6300m². Det er enkelt å komme seg til Biltema Kristiansand med offentlig transport eller bil.

Du kan ta buss til Biltema Kristiansand fra flere steder i Kristiansand. De nærmeste stasjonene til Biltema Kristiansand er Sørlandssenteret Vest, Sørlandssenteret Terminal og Travparken. Det er også enkelt å kjøre til Biltema Kristiansand med bil. Varehuset ligger like ved E18 og har god tilgang til parkering.

I tillegg til Biltema Kristiansand finner du flere andre butikker og spisesteder i Sørlandsparken. Her kan du tilbringe en hel dag med shopping og aktiviteter.

Produkter tilgjengelig

Verktøy

Biltema Kristiansand har et bredt utvalg av verktøy for både profesjonelle og hobbybrukere. Her finner du alt fra håndverktøy som skrujern og tang, til elektriske verktøy som sirkelsager og boremaskiner. Vi har også et stort utvalg av verkstedutstyr som kraner, jekker og løftebukker.

Bilrekvisita

Biltema Kristiansand har alt du trenger til bilen din. Vi har et bredt utvalg av reservedeler, som batterier, lyspærer og vindusviskere. Vi har også et stort utvalg av bilpleieprodukter, som voks, sjampo og poleringsmidler. I tillegg har vi alt av tilhengerutstyr, takbokser og sykkelholdere.

Fritidsutstyr

Hos Biltema Kristiansand finner du alt du trenger til friluftslivet. Vi har et stort utvalg av telt, soveposer og liggeunderlag. Vi har også alt av turutstyr, som primuser, gass og kjeler. I tillegg har vi alt av fiskeutstyr, som stenger, sneller og agn.

Bygg og anlegg

Biltema Kristiansand har alt du trenger til byggeprosjektet ditt. Vi har et stort utvalg av byggematerialer, som trevirke, isolasjon og gipsplater. Vi har også alt av verktøy og utstyr til byggeprosjektet, som sirkelsager, kapp- og gjærsager og spikerpistoler.

Åpningstider

Biltema Kristiansand har åpent fra mandag til lørdag med varierte åpningstider avhengig av dagen. Varehuset er stengt på søndager og noen helligdager.

DagÅpningstid
Mandag07.00 – 21.00
Tirsdag07.00 – 21.00
Onsdag07.00 – 21.00
Torsdag07.00 – 21.00
Fredag07.00 – 21.00
Lørdag09.00 – 19.00
SøndagStengt

Biltema Café har også sine egne åpningstider som er fra 8-20 på hverdager og 9-18 på lørdager. Caféen er et flott sted å ta en pause i shoppingen og nyte en god matbit eller drikke.

Kundeservice

Retur og bytte

Vi ønsker at alle våre kunder skal være fornøyde med produktene de kjøper hos oss. Hvis du av en eller annen grunn ønsker å returnere eller bytte et produkt, kan du gjøre det innen 60 dager etter kjøpsdatoen. Vennligst ta med kvittering og produktet i samme stand som da du kjøpte det.

Du kan også returnere produktet ved å sende det til oss, men da må du selv dekke fraktkostnadene. Hvis du ønsker å bytte produktet, kan du gjøre det i butikken uten ekstra kostnad.

Garanti og reklamasjon

Alle våre produkter har en garanti på minst 2 år, og noen har enda lengre garanti. Hvis du opplever problemer med et produkt, kan du kontakte oss for å få det reparert eller byttet. Vennligst ta med kvittering og produktet i samme stand som da du kjøpte det.

Hvis du oppdager feil eller mangler ved produktet etter at garantiperioden er utløpt, kan du fortsatt kontakte oss. Vi vil gjøre vårt beste for å hjelpe deg med å finne en løsning.

Kontaktinformasjon

Hvis du har spørsmål eller trenger hjelp, kan du kontakte oss på følgende måter:

  • Telefon: 22 22 20 22
  • E-post: kundeservice@biltema.no
  • Brev: Biltema Kristiansand, Avenyen 108, 4636 Kristiansand S

Våre åpningstider er mandag-fredag 09.00-20.00 og lørdag 09.00-18.00. Vi ser frem til å hjelpe deg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *