Bilnorge

Bilnorge er et av Norges største motornyhetsutgivere med 47 år i markedet og jobber for magasinene BIL, YrkesBil og MotorBransjen, som hver for seg er store ledere i hver avdeling de konkurrerer i. I tillegg har de også oppnådd og samarbeider med bilportalene BilNorge.no, YrkesBil.no og bransjenyhetstjenestene BilNytt.no og MotorBransjen.no, samt arbeidsformidlingen BilJobb.no.

Denne plattformen ble opprettet i 1975 og dens grunnlegger er Fagbladforlaget AS, dette forlaget har mer enn 20 ansatte siden de jobber i ulike seksjoner orientert mot motorsport, hovedkontoret ligger i Skøyen sentrum i Oslo. Dette hovedkvarteret har vært det originale siden opprettelsen av forlaget, dette hovedkvarteret har gjennomgått store endringer siden, med ankomsten av nye arbeidere og utvidelsen av nyhetene, var det nødvendig med mye mer plass for hver avdeling.

ledergruppe

Deretter skal vi snakke om hovedsjefene som har ansvaret for denne redaksjonen, siden det er en så stor gruppe at det må være sjefer som står foran hvert av segmentene, er ledergruppen delt inn som følger:

Navn / stilling

  • Atle Falch Tuverud / Ansvarlig redaktør og administrerende direktør
  • Harald Wilhelmsen / Salgssjef
  • Tone Dramstad / Produksjonssjef
  • Petter Knutsen Bjørkelo / Produktsjef

Bilnorge segmenter

Når vi snakker om denne flotte redaksjonen, bør vi snakke om hvert av segmentene som utgjør det, hvert av disse segmentene er relatert siden de alle er rettet mot bilverdenen, segmentene er følgende:

bilnyheter

Dette første segmentet har ansvaret for å skrive og publisere alle nyhetene som invaderer bilverdenen generelt, både i og utenfor Norge, dette segmentet er det mest internasjonale og største de har, fordi det tar mye mer plass enn de andre og er plassert først.

biltester

Denne seksjonen er ansvarlig for å samle all informasjon som har blitt vist om testene som er gjort på alle bilene som har vært i salg de siste årene, dette segmentet er mer nyttig for et testbibliotek og kan gjøres for å sammenligne hastighet og kraft til en bil.

Nye bilpriser

Dette segmentet viser oss en tabell med modellene til de nye bilene med deres respektive startpriser for hver enkelt, det er nyttig å ha et prisperspektiv hvis du bestemmer deg for å kjøpe en ny bil.

Søk etter brukte biler

Nå skal vi ha en liste med navn på hver bilmodell, men i dette tilfellet vil det være bruktbiler og antall biler som det finnes i spesifikke områder rundt i Norge, det hjelper mye om du er ute etter en spesifikk modell og ikke ønsker å bruke på en ny modell, er dette et utmerket alternativ.

bilforhandlere

I dette siste segmentet vil vi ha lokasjonene til alle forhandlerne i Norge, dette segmentet er veldig nyttig for å vite hvilke forhandlere vi har innenfor vårt område eller hvor langt vi må reise for å finne en.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *