Vibbo

Vibbo er en plattform som hjelper til med å samle informasjon om alt som skjer i et fellesskap eller sameie Når du bor i et lite samfunn eller sameie vil det alltid være behov for å kunne holde kontakten, enten for å gi viktig informasjon om handlinger som kommer til å ta eller bare noe generelt som er av interesse for alle menneskene som bor i nevnte fellesskap eller sameie. Denne plattformen ble designet for å kunne absorbere all slags informasjon som er gitt av eierne av hver gruppe, slik at folk kan se den.

For å bedre kontrollere informasjonen som kan gis til plattformen eller applikasjonen, er det kun styremedlemmer og eiere som kan komme inn direkte ved å legge inn telefonnummeret sitt, når det gjelder husstandens leietakere og dine kolleger må kun inviteres siden de ikke vil har tilgang på en konvensjonell måte som de andre. Hele denne prosessen er gjort for å minimere mengden informasjon og på den måten kan det bare være viktig og kvalitetsinnhold slik at det ikke blir irriterende for fellesskapet å kunne observere det.

Vibbo-funksjoner

Vibbo har tusenvis av funksjoner slik at medlemmene av fellesskapet kan holde seg informert både når det er et møte, samt for mer generell informasjon som for eksempel aktivitet av offentlig karakter, i tilfelle en tjeneste kommer til å svikte, blant mye annen informasjon, I tillegg til dette tilbyr den et veldig enkelt og rent økosystem som, til tross for mange funksjoner, ikke gjør det kjedelig eller komplisert å bruke plattformen. Andre plattformfunksjoner til Vibbo er:

Nyheter

I denne delen vil du kunne finne ut om generell informasjon og den publiseres normalt, for eksempel invitasjoner til møter eller i tilfelle en tjeneste eller noe av samme informasjonsnivå kommer til å mislykkes, i denne delen er det kun eiere og Styremedlem.

Innse

Med denne funksjonen vil du kunne publisere det du ønsker, enten du er eier eller leietaker, dette gjøres for å få større samhandling mellom beboere og eiere, som et slags sosialt nettverk, hvor alle kan bo i samme delingsinformasjon og skape vennskap seg imellom og at fellesskapet er mye mer samlet og det er kameratskap.

Emner

I denne delen av emner vil du kunne se alle emner av interesse på en organisert måte slik at du ikke går glipp av noen form for informasjon eller bare ser etter informasjonen som er av interesse for deg eller hvis det er noe du vil publisere fra et bestemt punkt.

Kontakter

En annen flott funksjon til Vibbo er muligheten til å lagre fellesskapskontakter, et veldig nyttig verktøy på møtetidspunktet siden du kan vite hvem som deltar og i tilfelle noen mangler kan du vite hvem de er, i tillegg til å kunne skrive privat til den personen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *