Sortland Bussterminal: Ruter, Rutetider og All Informasjon du Trenger

Sortland Bussterminal er en travel transportknutepunkt i Sortland kommune som gir passasjerer tilgang til et stort nettverk av bussruter. Bussterminalen er sentralt plassert i byen og er et viktig knutepunkt for både lokal og regional transport. Her kan reisende finne informasjon om rutetider, billettpriser, og annen relevant informasjon om bussreiser.

Sortland Bussterminal er en del av Ruters nettverk av transporttjenester, og tilbyr passasjerer enkel tilgang til bussruter som dekker hele regionen. Bussene som går fra bussterminalen inkluderer både lokale og regionale ruter, og gir passasjerer muligheten til å reise til en rekke destinasjoner i området. Rutetabeller og annen informasjon om bussreiser kan enkelt finnes på nettet eller ved å kontakte Ruters kundesenter.

Uansett om man skal til jobb, skole eller på tur, er Sortland Bussterminal et flott utgangspunkt for å utforske regionen. Med enkel tilgang til en rekke bussruter, kan passasjerer enkelt reise til og fra Sortland og andre destinasjoner i regionen. Enten man er på jakt etter en rask og enkel måte å komme seg til jobb, eller ønsker å utforske området på fritiden, så er Sortland Bussterminal et flott sted å starte.

Ruter og Rutetider

Sortland Bussterminal er en viktig transportknutepunkt for reisende i Sortland og områdene rundt. Ruter og rutetider er tilgjengelige for de som ønsker å reise med buss til og fra Sortland Bussterminal.

Bussruter

Sortland Bussterminal har bussruter til flere destinasjoner i Vesterålen og andre steder i Norge. For å finne ut hvilke ruter som går fra Sortland Bussterminal, kan man besøke Ruters nettside. Der finner man en oversikt over alle bussrutene som går fra Sortland Bussterminal.

Avgangstider

Det er viktig å vite når bussene går fra Sortland Bussterminal, slik at man kan planlegge reisen sin på en effektiv måte. Avgangstidene for bussene fra Sortland Bussterminal kan enkelt finnes på Ruters nettside.

Priser

Prisene for å reise med buss fra Sortland Bussterminal varierer avhengig av destinasjonen. For å finne ut av prisene kan man besøke Ruters nettside eller kontakte kundesenteret til Ruter.

Tilgjengelighet og Fasiliteter

Rullestoltilgang

Sortland Bussterminal er tilgjengelig for personer med nedsatt bevegelsesevne. Det er rullestolramper og heiser som gir tilgang til alle plattformer og busser. Det er også reserverte plasser for rullestolbrukere på bussene.

Parkering

Sortland Bussterminal har parkeringsplasser for besøkende. Det er også reserverte plasser for forflytningshemmede og elbil-ladestasjoner.

Toaletter

Det er toaletter tilgjengelig for besøkende på Sortland Bussterminal. Toalettene er tilrettelagt for personer med nedsatt bevegelsesevne.

Kiosk og Butikker

Det er en kiosk på Sortland Bussterminal som selger snacks, drikkevarer og aviser. Det er også en Coop-butikk i nærheten av bussterminalen.

Busstasjon

Sortland Bussterminal er en travel stasjon som forbinder Vesterålen med resten av Nord-Norge. Stasjonen har moderne fasiliteter og er godt vedlikeholdt. Her er noen viktige ting du bør vite om Sortland Bussterminal:

  • Stasjonen ligger sentralt i Sortland sentrum, og er lett tilgjengelig til fots eller med bil.
  • Sortland Bussterminal har flere plattformer som betjener ulike ruter. Det er viktig å sjekke hvilken plattform du skal på før du går om bord på bussen.
  • På stasjonen finner du også toaletter, en kiosk og en ventesal med sitteplasser.
  • Det er også et parkeringsområde for de som kommer med bil.

Sortland Bussterminal er en travel stasjon, spesielt i sommermånedene når turistsesongen er på sitt høyeste. Det kan derfor være lurt å være tidlig ute og planlegge reisen godt på forhånd for å unngå lange køer og forsinkelser.

Kontaktinformasjon

Telefonnummer

Hvis du har spørsmål eller trenger hjelp, kan du kontakte Sortland Bussterminal på telefonnummeret +47 75 11 01 00. De har åpent fra mandag til fredag fra kl. 08:00 til kl. 16:00.

E-postadresse

Du kan også kontakte Sortland Bussterminal via e-post. Deres e-postadresse er post@sortland.kommune.no. De vil svare på e-postene dine så snart som mulig.

Adresse

Sortland Bussterminal ligger i sentrum av Sortland kommune. Adressen deres er Storgata 59, 8400 Sortland.

Hvis du vil sende post til dem, kan du bruke følgende adresse: Sortland Bussterminal
Storgata 59
8400 Sortland

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *