Skolerute Sandefjord

Velkommen til Sandefjord, der skoleruten er som en vennlig, klokketro lærer som veileder deg gjennom et år med spennende eventyr og faglige utfordringer. Ja, du leste riktig – vi snakker om skoleruten! Den beryktede lista over datoer og tidsfrister som kan få enhver elev til å gråte stille innvendig. Men frykt ikke, i Sandefjord er skoleruten mer enn bare en kjedelig tidsplan. Den er en billett til et år fylt med læring, latter og (forhåpentligvis) litt lette bøker!

La oss utforske skoleruten i Sandefjord, der det er mer enn bare puggeskjemaer og prøver. Vi snakker om fargerike arrangementer som får skoledagen til å virke litt kortere og matematikktimene litt morsommere. Fra kulturelle festivaler til idrettsdager som får deg til å føle deg som den neste olympiske mesteren – skoleruten i Sandefjord er som en oppskrift på suksess tilsatt en stor dose moro!

Enten du er en gladgutt eller gladjente, en håpefull nerde eller en eksperimenterende artist, vil skoleruten i Sandefjord gi deg muligheten til å oppleve alt det som gjør skolelivet verdt å huske. Du kan markere datoene for skoleturer, hvor du kan utforske verden og blåse ut bursdagslysene til lærerne dine samtidig. Og ikke glem spesielle fridager og ferier, når du kan koble av og lade opp batteriene før du hopper tilbake inn i studieverdenen.

Så vær klar, Sandefjord-elever! Skoleruten er ikke bare en grå liste med datoer, men en bro til suksess og eventyr. Hopp med begge beina inn i dette kommende skoleåret, vær våken, vær nysgjerrig, og viktigst av alt, vær forberedt på å lære, le og nyte reisen. For i Sandefjord er skoleruten ikke bare et verktøy, den er en vei mot en uforglemmelig skoleopplevelse!

2023-2024

Hvis du er usikker på helligdagene eller hvilken dag som er markert i kalenderen, gir vi deg beskrivelsen av punktene som er markert i kalenderen ovenfor:

MånedFerier og fridager/merkedagerAntall skoledager
AugustSkolestart mandag 21. august9
September 21
OktoberHøstferie uke 41 (mandag 9. oktober – fredag 13. oktober)17
November 22
DesemberSiste skoledag før jul torsdag 21. desember15
JanuarFørste skoledag etter nyttår torsdag 4. januar20
FebruarVinterferie uke 8 (mandag 19. februar – fredag 23. februar)16
MarsPåskeferie mandag 25. mars – mandag 1. april (2. påskedag mandag 1. april)16
AprilFerie 2. påskedag 1. april21
MaiOffentlige fridager onsdag 1. mai, torsdag 9. mai (Kristi himmelfartsdag), fridag 10. mai, offentlige fridager fredag 17. mai (nasjonaldag) og mandag 20. mai (2. pinsedag)18
JuniSiste skoledag fredag 21. juni15
 Totalt antall skoledager:190

Nedenfor finner du en lenke til den offisielle kilden hvis du ønsker å se informasjonen på en annen måte ved å klikke her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *