Skolerute Grimstad

Du vet hvor vanskelig det kan være å sette seg inn i skolekalenderen for hvert år, og ofte mangler det dager eller informasjonen er ufullstendig. Derfor bestemte vi oss for å lage denne guiden for å hjelpe deg på en så oversiktlig og visuell måte som mulig med å finne ut hva neste skoleår har å by på av helligdager i denne regionen. Ettersom det er forskjeller i hver region eller til og med kommune i Norge med noen forskjellige helligdager eller til og med forskjellige ferieuker. Så vi gir deg all informasjon her med de offisielle kildene i tilfelle du ikke finner den.

I tillegg til kalenderen vi har laget, som du finner ovenfor, er det også en beskrivende tabell like nedenfor med helligdagene for å svare på eventuelle spørsmål du måtte ha.

2023-2024

Du kan se helligdagene med beskrivelse for hver dag markert i kalenderen som vi har sett i begynnelsen av denne publikasjonen nedenfor med denne tabellen:

MånedMerknadAntall skoledager
AugustSkolestart torsdag 17. august11
SeptemberIngen fridager21
OktoberHøstferie i uke 40 Fri fredag 20. oktober (planleggingdag)16
NovemberIngen fridager22
DesemberSiste skoledag før jul torsdag 21. desember15
JanuarSkolestart onsdag 3. januar21
FebruarVinterferie i uke 816
MarsPåskeferie 25. mars tom. 2. april16
AprilPåskeferie 25. mars tom. 2. april20
MaiOnsdag 1. mai, torsdag 9. mai (Kristi himmelfartsdag), fredag 10. mai (inneklemt dag), fredag 17. mai (nasjonaldag) og mandag 20. mai(2. pinsedag)18
JuniSiste skoledag torsdag 20. juni14
Skoledager skoleåret 2023-2024190

Mer detaljert informasjon fra den offisielle kilden finner du her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *