Skolerute Bryne vgs

I denne artikkelen tar vi deg med på en dypdykk inn i skoleruten til Bryne videregående skole, en av Norges mest anerkjente utdanningsinstitusjoner. Skoleruten er en verdifull ressurs som gir elever, foreldre og ansatte en oversikt over det kommende årets akademiske hendelser og aktiviteter.

Bryne videregående skole er kjent for sin forpliktelse til å tilby en omfattende og kvalitetsbasert utdanning, samtidig som de fremmer et engasjerende og stimulerende læringsmiljø. Skoleruten er utformet for å støtte dette målet ved å planlegge og organisere nøkkelbegivenheter, ferier og spesifikke aktiviteter som bidrar til elevenes faglige og personlige utvikling.

I denne artikkelen vil vi utforske forskjellige elementer i skoleruten til Bryne videregående skole. Vi vil se nærmere på viktige datoer som semesterstart og -slutt, eksamensperioder, ferier og fridager. Videre vil vi også se på hvordan skolen integrerer kulturelle og sosiale arrangementer i skoleruten, for å berike elevenes opplevelse og styrke samholdet blant elevene.

Enten du er en nåværende elev ved Bryne videregående skole, en kommende student eller en interessert forelder, vil denne artikkelen være en uvurderlig guide for å planlegge det kommende skoleåret. Du vil få innsikt i de ulike hendelsene og aktivitetene som skolen tilbyr, og hvordan de kan hjelpe deg med å maksimere din egen læring og deltakelse.

Bryne videregående skole setter studentenes suksess og trivsel i sentrum av sine prioriteringer, og skoleruten er en viktig del av denne forpliktelsen. Ved å være oppdatert på skoleruten vil du kunne forberede deg på kommende utfordringer og muligheter, samt optimalisere din tid og innsats for å oppnå dine faglige mål.

Vi inviterer deg til å bli med oss på en reise gjennom skoleruten til Bryne videregående skole og oppdage de spennende mulighetene som venter på deg i det kommende skoleåret. Uansett om du er en dedikert student eller en nysgjerrig leser, vil denne artikkelen gi deg verdifull informasjon og inspirasjon til å skape ditt beste skoleår noensinne.

2023-2024

Nedenfor kan du se hvilke dager som er markert i kalenderen og hvilken dag de refererer til:

MånadSkulerute 2023/24
AugustFørste skuledag 16. august
September
OktoberHaustferie 9. – 13. oktober (veke 41)
NovemberPlanleggingsdag 14. november
DesemberSiste skuledag før jul onsdag 20. desember
JanuarFørste skuledag etter jul onsdag 3. januar
FebruarPlanleggingsdag 15. februar. Vinterferie 26. februar – 1. mars (veke 9)
MarsVinterferie 26. februar – 1.mars (veke 9). Påskeferie 25.mars – 1. april (veke 13)
AprilPåskeferie 25. mars – 1.april (veke 13). Første skuledag etter påske tysdag 2. april
MaiOffentlege høgtidsdagar/fri onsdag 1. mai, torsdag 9. mai, fredag 10., fredag 17. mai og måndag 20. mai
JuniSiste skuledag torsdag 20. juni

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se følgende lenke her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *