Skolenmin cdu

Skolenmin cdu, er en nettplattform som ble født for mange år siden med ideen om å kunne hjelpe alle de barna som er i grunnutdanning og de som er litt høyere, slik at de kan utvikle all kunnskapen sin mye raskere måte og effektivt, slik at når det gjelder å gå videre til høyere studier, som er mye mer krevende, kan disse studentene utvikle problemløsning og matematiske ferdigheter og at de kan trenes opp ved å få mest mulig ut av det.

Denne typen prosjekter har alltid stor støtte fra nasjonale forlag, i dette tilfellet er det intet unntak, siden Skolenmin har hjelp fra de beste forlagene i Norge, som har hjulpet det med å skape både nettet og tilgjengeligheten av bøker for kunder som kjøper tjenesten, gir dette kundene mye mer sikkerhet siden de kan være sikre på at de skaffer seg kvalitetsinnhold og at penger ikke blir bortkastet eller tapt eller forlagt.

Logg Inn

Åpne en nettleser på datamaskinen eller mobilenheten din og klikk på lenken under bildet for å gå direkte til påloggingssiden.

Klikk på knappen “Logg inn” øverst til høyre på siden.

Skriv inn brukernavn og passord i de aktuelle feltene og klikk på “Logg inn”-knappen. Vær oppmerksom på at brukernavnet og passordet er det samme som du har fått tildelt av utdanningsinstitusjonen din.

Når du er logget inn, vil du se en oversikt over Skolenmin cdu-plattformen og alle verktøyene og ressursene som er tilgjengelige for deg som student eller lærer. Du vil også ha tilgang til din personlige timeplan, karakterer og oppgaver gitt av lærerne dine.

Hvis du har problemer med å logge inn eller har glemt passordet ditt, kan du klikke på knappen “Glemt passordet ditt?” under innloggingsfeltene og følge instruksjonene for å tilbakestille passordet ditt.

Når du er ferdig med å bruke Skolenmin cdu, må du huske å logge ut for å beskytte personvernet ditt. Du kan logge ut ved å klikke på knappen “Logg ut” øverst til høyre på siden.

Når du har logget inn på Skolenmin cdu, kan du få tilgang til informasjon om timeplaner, karakterer, oppgaver og ressurser fra lærerne dine. Du kan også kommunisere med lærerne dine og andre elever gjennom plattformen.

En av fordelene med Skolenmin cdu er at den gjør det enklere for elever og lærere å samarbeide og dele informasjon på en sikker måte. Plattformen er også tilgjengelig på ulike enheter, inkludert datamaskiner, nettbrett og smarttelefoner, slik at brukerne kan få tilgang til den uansett hvor de er.

Til slutt kan det være verdt å nevne at Skolenmin cdu er en viktig ressurs for elever og lærere i dagens digitale læringsmiljø. Ved å bruke plattformen kan elever og lærere forbedre sin effektivitet og kommunikasjon, og tilby en mer dynamisk og engasjerende læringsopplevelse.

Ungdomsscenen

På dette stadiet har elevene allerede litt kunnskap om alle fagene, og i denne delen skal vi fokusere på å lære nye ting og forsterke informasjonen som har blitt undervist fra forrige nivå, så i denne delen er det forsterkning og andre ferdigheter som kan gjøre bruk av kunnskapen som er tilegnet tidligere, vil bøkene som vil bli brukt på dette stadiet være følgende:

 • Rike læringsveier med nyheter
 • Gode dype oppgaver
 • Engasjerende klasseaktiviteter
 • Utstrakt praksis i matematikk
 • Studenten som produsent
 • Ordlister og begrepsforklaringer
 • Bibliotek
 • Podcaster
 • Forklarende filmer
 • Naturewiki

Første steg

Dette stadiet er det viktigste siden barn ikke har grunnlag i noe fag, siden det skal lages på dette stadiet har barn en tendens til å tilegne seg informasjon på en mye mer didaktisk måte, så for dette er bøkene utarbeidet på en barn kan ikke distraheres og at de kan opprettholde konsentrasjonen og at de kan lære og skape et utmerket grunnlag for ungdomstrinnet, på denne måten er foreldre garantert at deres barns utdanning vil være i spesialisthender og -hender som har stor kunnskap i grunnopplæringen, bøker som vi skal bruke i denne innledende fasen, vil være følgende:

 • Attraktive læringsveier
 • En rekke filmer, tematiske tekster, quiz, lekser og klasseaktiviteter
 • Differensierte tekster og oppgaver
 • Utforskende oppgaver for refleksjon.
 • Øvingsrom for mengdetrening
 • Enkel og oversiktlig struktur
 • Klar progresjon fra 1.-7. Trinn
 • Årsplaner i alle fag

Lær nye, originale karakterer i et motiverende univers. Med over 25 000 oppgaver kan du sikre mengdetrening for elevene i norsk, matematikk og engelsk.

Intuitive og motiverende oppgaver med tydelig progresjon innenfor hvert emne.

Skolen utvikles i samarbeid med lærere og elever, og vi blir bedre sammen med dere. Gi gjerne innspill og tilbakemeldinger.

Kundeservice

Hvis du trenger assistanse på Skolenmin cdu-plattformen, er det flere måter å kontakte Cappelen Damms kundeservice på. Du kan sende en e-post til “skolen@cappelendamm.no” for å be om hjelp eller informasjon om plattformen.

Hvis du foretrekker å ringe, kan du kontakte salgsavdelingen på telefonnummeret 21 61 66 70. De vil kunne hjelpe deg med spørsmål knyttet til bestilling av produkter eller lisenser for Skolenmin cdu.

Hvis du trenger teknisk støtte eller assistanse med å bruke Skolenmin cdu, kan du kontakte kundeservice på telefonnummeret 21 49 70 00. De vil kunne hjelpe deg med tekniske spørsmål eller problemer du måtte ha med plattformen.

Ofte stilte spørsmål

Hva er Skolen fra Cappelen Damm?

Skolen er en digital læringsressurs med et omfattende, flerspråklig bibliotek som dekker alle kompetansemål i alle fag. Det er utviklet for å gi engasjerende og oppdatert innhold for elever på alle nivåer.

Hva er inkludert i Skolens bibliotek?

Skolens bibliotek inneholder en stor samling digitale ressurser som bøker, artikler, videoer og interaktivt materiale på flere språk. Det dekker alle fagområder og tilbyr innhold som passer for studenter på alle nivåer.

Hva er Øvehefter?

Øvehefter er øvingshefter på Skolen som gir elevene mulighet til å øve på ferdigheter og kunnskaper. De er utformet for å utfylle læremateriellet som er tilgjengelig på plattformen.

Hva er Skolen Aktuelt?

Skolen Aktuelt er en del av Skolen som inneholder aktuelle nyheter og hendelser fra hele verden, blant annet reportasjer fra journalistene Niclas Hammarström og Magnus Falkehed. Den inneholder også spørrekonkurranser og annet engasjerende materiale for å holde elevene oppdatert og informert.

Hvor ofte legges det ut nytt innhold på Skolen?

Skolen produserer nytt innhold regelmessig for å sikre at elevene har tilgang til det mest oppdaterte og relevante materialet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *