Skolen min

Skolen min eller dens oversettelse til spansk Skolen min er en institusjon for grunnskolestudier og på videregående nivå som gir foreldre muligheten for barna sine til å fortsette studiene både personlig og på nett med 100 % originalt og oppdatert innhold, så det er en flott mulighet for de små i huset til å utvikle alle sine ferdigheter og lære når som helst ved hjelp av pedagogisk og interessant innhold for dem.

Denne flotte plattformen har allerede mange som hjelper til ved å bringe informasjon og hjelpe barn og unge til å fortsette studiene og utdanne dem til gode fagpersoner og som kan ha en flott jobb i fremtiden, samt tilby dem store utfordringer for å teste all kunnskapen som er tilegnet i de ulike utdanningsgrenene, som matematikk, språk og lingvistikk eller forståelse av korte og lange tekster.

Skolen min tilbyr ulike fordeler innenfor sin plattform, som muligheten for å kunne snakke og holde møter med lærere slik at de kan hjelpe dem med all deres tvil, muligheten for å ha forklarende og dynamiske videoer der de kan sette den på pause for å forstå og fra den måten å ha informasjon du kan snakke med læreren din med eller få timene registrert med, slik at du ikke går glipp av informasjonen som er implantert av læreren din til enhver tid.

lese og øve

Denne delen forteller at en stor samling bøker for de ulike nivåene det finnes, som i dette tilfellet er følgende, brosjyrer på norsk 1. til 4., norsk 5. til 7.. og engelsk 5.–7. En stor fordel med disse bøkene eller brosjyrene er at de viser elevene variasjonen mellom norsk og engelsk, slik at de kan lære disse to språkene, norsk siden det er hovedspråket i landet og i noen land i nærheten og engelsk siden det er hovedspråket i verden.

Noen av bøkene i denne flotte delen er følgende:

Disse bøkene, til tross for at en generell beskrivelse av dem kan fås på spansk, er alle disse på norsk og noen tilfeller der de kan finnes på engelsk slik at begge språkene kan praktiseres og i noen trinn skrives å svare på spørsmål om dem.

Nyheter skreddersydd for studenter

Skolen min dekker for tiden alle nyhetene som er i Norge og i resten av verden, det er av største betydning og et mål som institusjon at de klarer å få elevene til å snakke om de viktigste og mest fremragende begivenhetene og begivenhetene som er i Norge og nærliggende der de bor slik at de på denne måten kan lære mye mer om kulturen deres og begivenhetene som årlig feires i landet.

Tusenvis av jubileer feires i Skolen min året rundt, slik at barna kan nyte og lære mer om kulturen, i tillegg kan barna i årets siste måned vente seg en gave og en kalender.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *