Sætre Bussterminal: Alt om Ruter og Rutetider

Sætre Bussterminal er et viktig transportknutepunkt i Sætre, Røyken kommune. Det er en del av Ruters kollektivtrafikksystem og tilbyr en rekke transportalternativer for reisende som ønsker å komme seg til ulike destinasjoner i og rundt Oslo-området.

På Sætre Bussterminal kan reisende benytte seg av ulike busser som tilbyr transport til og fra ulike destinasjoner i området. Blant annet går linje 250 fra Sætre til Slemmestad og Oslo bussterminal og linje 250N fra Oslo bussterminal til Sætre. Rutetider og annen informasjon om disse bussene kan enkelt finnes på Ruters nettside eller gjennom deres reiseplanlegger.

Utover bussene tilbyr Sætre Bussterminal også andre transportalternativer som Flybussen og tog. Reisende kan enkelt finne all nødvendig informasjon om disse alternativene på Ruters nettside. Med enkel tilgang til ulike transportalternativer og all nødvendig informasjon tilgjengelig på ett sted, er Sætre Bussterminal et viktig knutepunkt for reisende i området.

Beliggenhet og Historie

Sætre Bussterminal ligger i tettstedet Sætre i Hurum kommune i Viken fylke. Det er en viktig transportknutepunkt for reisende som skal til og fra Sætre og omkringliggende områder.

Bussterminalen ble bygget på 1980-tallet og har gjennomgått flere oppgraderinger og moderniseringer siden den gang. I dag tilbyr den moderne og komfortable fasiliteter for reisende, inkludert toaletter, benker og en kiosk.

Sætre Bussterminal er også et viktig stoppested for Ruters bussruter i området. Ruter er det offentlige transportselskapet som opererer kollektivtrafikken i Oslo og Akershus, og tilbyr en rekke bussruter som går til og fra Sætre Bussterminal.

Beliggenheten til Sætre Bussterminal gjør den til et viktig stoppested for reisende som skal til og fra Oslo og omkringliggende områder. Det er også enkel tilgang til E18 motorvei fra Sætre Bussterminal, noe som gjør det til et praktisk utgangspunkt for bilreiser i området.

Ruter til og fra Sætre Bussterminal

Rutetider for bussene

Sætre Bussterminal er en viktig transportknutepunkt i Asker kommune. Det er flere bussruter som går til og fra Sætre bussterminal. Ruter 250 er en av de viktigste bussrutene som går til og fra Sætre bussterminal. Rutene er tilgjengelige på Ruter-appen og nettsiden. Rutene kan endre seg, så det anbefales å sjekke rutetidene før man reiser.

RuteRetningRutetider
250Oslo BussterminalSe rutetider på Ruter-appen og nettsiden
250SætreSe rutetider på Ruter-appen og nettsiden

Planlegging av reiser

Ruter har en praktisk reiseplanlegger som kan hjelpe deg med å planlegge reisen din til og fra Sætre bussterminal. Reiseplanleggeren gir deg informasjon om rutetider, priser, og reisetid. Du kan også få informasjon om eventuelle avvik og forsinkelser i kollektivtrafikken.

For å bruke reiseplanleggeren, må du oppgi din start- og sluttpunkt, samt tidspunktet du ønsker å reise. Reiseplanleggeren vil deretter gi deg flere alternativer for å komme deg til destinasjonen din.

Priser og betaling

Prisen for å reise til og fra Sætre bussterminal avhenger av reisemålet og avstanden du skal reise. Du kan betale for billetten din med Ruter-appen, RuterBillett-appen, eller ved å kjøpe billett på billettautomater på buss- og T-banestasjoner. Det er også mulig å kjøpe billett på bussen, men da koster billetten litt mer.

Det er også mulig å kjøpe periodebilletter og reisekort som gir deg rabatterte priser på kollektivreiser. For mer informasjon om priser og betaling, besøk Ruters nettside.

Fasiliteter og Tjenester

Parkering

Sætre Bussterminal tilbyr parkering for de som ønsker å parkere bilen mens de tar bussen. Det er begrenset parkeringsplasser tilgjengelig, så det er best å komme tidlig for å sikre seg en plass. Parkeringen er gratis, men det er viktig å merke seg at parkering skjer på eget ansvar.

Toaletter

Sætre Bussterminal har toaletter tilgjengelig for besøkende. Toalettene er rene og godt vedlikeholdt. Det er også et eget toalett for funksjonshemmede og barnefamilier.

Caféer og Restauranter

Det er ingen caféer eller restauranter på Sætre Bussterminal, men det finnes flere spisesteder i nærheten. Besøkende kan ta en kort spasertur til sentrum av Sætre, hvor det finnes flere spisesteder som tilbyr alt fra enkel mat til gourmetretter.

Tips og Anbefalinger

Hvordan unngå køer

For å unngå køer på Sætre Bussterminal, anbefales det å planlegge reisen på forhånd og å være ute i god tid. Det er også lurt å unngå rushtrafikken og å reise utenom de mest travle tidene på dagen.

Sikkerhetstips

Det er viktig å være oppmerksom og å ta hensyn til omgivelsene når man er på Sætre Bussterminal. Pass på personlige eiendeler og hold dem tett inntil deg. Unngå å oppbevare verdisaker synlig og hold alltid et øye med bagasjen din. Ved mistanke om noe mistenkelig, kontakt umiddelbart politiet.

Anbefalte steder og aktiviteter i nærheten

Det er flere steder og aktiviteter i nærheten av Sætre Bussterminal som er verdt å besøke. Blant annet kan man besøke Hvalstrand Bad, en populær badeplass med flott strand og brygge. Det er også mulig å ta en tur til Filtvet Fyr, en vakker fyrstasjon som har vært i drift siden 1840-tallet. For de som ønsker å oppleve vakker natur, anbefales en tur til Kyststien som går langs Oslofjorden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *