Planeten Pluto Lekeland AS: En morsom og spennende opplevelse for barn

Planeten Pluto Lekeland AS er et av Sørlandets største lekeland og ligger på Sørlandssenteret i Kristiansand. Det er et populært sted for familier og tilbyr en rekke aktiviteter for både barn og voksne.

Med et bredt utvalg av lekekonstruksjoner, kan barna boltre seg i timevis mens de voksne kan slappe av i kaféen. I tillegg til lek og moro, tilbyr Planeten Pluto også muligheten for bursdagsfeiring og barnepass.

Planeten Pluto har en sentral beliggenhet og er lett tilgjengelig med offentlig transport eller bil. Det er et flott sted å tilbringe en dag med familien, og det er alltid noe nytt å oppdage og utforske.

Om Planeten Pluto Lekeland AS

Planeten Pluto Lekeland AS er et av de største innendørs lekelandene på Sørlandet og ligger på Sørlandssenteret i Kristiansand. Med en total areal på 2.300 m2, tilbyr Planeten Pluto et bredt utvalg av lekekonstruksjoner og aktiviteter for barn i alle aldre.

Her kan barna boltre seg i labyrinter, sklier, ballhav, ballkanoner, klatrekonstruksjoner, trampoliner, hengebroer, store byggeklosser, sykkelbane, rutsjebane og mye mer. Det er også et eget område for de minste barna mellom 1-4 år, hvor de kan leke og utforske i trygge omgivelser.

Planeten Pluto Lekeland AS tilbyr også muligheten for bursdagsfeiring og barnepass. De har flotte temarom som kan brukes til å feire bursdagen til barna, og samtidig kombinere det med lek og moro i lekelandet. Det er også mulighet for barnepass, slik at foreldrene kan få litt tid til seg selv mens barna leker og har det gøy.

Beliggenhet

Planeten Pluto Lekeland AS er lokalisert på Sørlandssenteret i Kristiansand, som er en av de største kjøpesentrene i Norge. Senteret ligger i Sørlandsparken, som er en stor og populær destinasjon for både lokale og turister.

Beliggenheten til Planeten Pluto Lekeland gir enkel tilgang fra både E18 og E39, og det er rikelig med parkeringsplasser tilgjengelig for besøkende. Sørlandssenteret er også tilgjengelig med offentlig transport, med hyppige bussforbindelser fra Kristiansand sentrum og andre omkringliggende byer.

Planeten Pluto Lekeland er også i nærheten av flere hoteller og overnattingssteder, noe som gjør det til et populært valg for familier på ferie eller for bursdagsfeiringer og andre arrangementer.

Attraksjoner

Hovedattraksjoner

Planeten Pluto Lekeland AS er et av Sørlandets største lekeland, og det er ikke uten grunn. Her finner du et stort utvalg av attraksjoner som passer for alle aldre.

En av de mest populære attraksjonene er den store sklien som tar deg ned fra toppen av lekelandet og helt ned til gulvet. Det er også en hinderløype som utfordrer både store og små, og en ballbinge hvor barna kan leke med baller og utfordre hverandre.

For de som liker å klatre, er det en klatrevegg hvor man kan teste sine ferdigheter. Det er også en trampolinepark hvor man kan hoppe og sprette i vei.

For de minste

Selv de minste vil finne noe å glede seg over på Planeten Pluto. Det er en egen avdeling for de minste barna, hvor de kan leke i en trygg og rolig atmosfære.

Her finner man blant annet en ballbinge, et lekehus, og en liten sklie. Det er også en egen avdeling med myke puter og leker for de aller minste.

For de eldre

Planeten Pluto har også attraksjoner for de eldre barna. Det er en egen avdeling med bilspill og arkadespill, hvor man kan konkurrere med venner og familie.

Det er også en laserlabyrint hvor man kan teste sine ferdigheter og prøve å unngå laserstrålene. For de som liker å spille fotball, er det en egen fotballbane hvor man kan spille en kamp med venner.

Uansett alder vil man finne noe å glede seg over på Planeten Pluto Lekeland AS. Med et stort utvalg av attraksjoner og aktiviteter, er det en perfekt destinasjon for en dag med lek og moro.

Priser og åpningstider

Priser

Planeten Pluto Lekeland AS tilbyr en rekke billettalternativer for både barn og voksne. Her er prisene:

AldersgruppePris
Barn 0-1 årkr 0,-
Barn 1-2 årkr 90,-
Barn 2-15 årkr 170,-
Voksnekr 45,-

De tilbyr også klippekort og årskort. Sjekk arrangørens nettside for mer informasjon.

Åpningstider

Planeten Pluto Lekeland AS har følgende åpningstider:

DagÅpningstid
Mandag – Fredag11-20
Lørdag og Søndag10-19

Avvikende åpningstider kan forekomme, så det er lurt å sjekke arrangørens nettside før du drar.

Fasiliteter

Spisesteder

Planeten Pluto Lekeland AS har flere spisesteder som tilbyr et bredt utvalg av mat og drikke for både store og små. Du kan nyte en deilig lunsj, middag eller snacks mens du ser på barna leke. Spisestedene har et hyggelig miljø og er tilgjengelige for alle besøkende.

Toaletter og garderober

Planeten Pluto Lekeland AS har rene og moderne toaletter og garderober tilgjengelige for alle besøkende. Toalettene er godt vedlikeholdt og tilbyr alltid toalettpapir og håndsåpe. Garderobene er romslige og har nok plass til å henge fra seg klær og oppbevare vesker og andre eiendeler.

Parkering

Planeten Pluto Lekeland AS har rikelig med parkeringsplasser for besøkende. Parkering er gratis for alle besøkende, og det er alltid nok plass til å parkere bilen din. Det er også tilrettelagt for funksjonshemmede med egne parkeringsplasser og adgang til bygningen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *