Logg inn MinGat Øvre Eiker

Å logge inn på Øvre Eikers MinGat er veldig enkelt, som vi nå skal se. Det vi anser som det viktigste, og det pleier å være flere feil, er å gå inn på feil side.

Siden det er mange forskjellige mingat. Men dette har en enkel løsning, da du finner den offisielle lenken i knappen nedenfor. Så du kan unngå denne feilen.

Når du er på den offisielle siden, må du følge disse trinnene: skriv inn brukernavnet eller e-postadressen, skriv inn passordet ditt. Med denne klikker du på den grønne knappen, og dersom informasjonen er korrekt er du allerede inne på plattformen.

Gjenopprett passord trinn for trinn

Kan du ikke komme inn? Får du en feilmelding i brukernavnet eller passordet ditt? Hvis dette er ditt tilfelle, er det svært sannsynlig at det er en feil som skyldes at passordet er skrevet inn feil. Jeg anbefaler at du prøver igjen med passordet, og hvis feilen vedvarer, følg trinnene som vi nå vil se.

Klikk på teksten: Glemt passord?, som vist på bildet for å motta nytt passord.

Her må vi gjøre følgende:

• Skriv inn brukernavnet ditt

• Skriv inn fødselsdatoen din

• Angi hvor vi ønsker å motta det nye passordet (SMS eller firma-e-post)

• Bruk passordet vi vil motta for å få tilgang til profilen vår

• Endre passordet som vi har mottatt for et nytt (fordi det mottatte passordet har en varighet på kun 15 minutter som skal brukes)

Med disse trinnene får du ditt nye tilgangspassord uten problemer.

Det er en detaljert veiledning om hvordan MinGat fungerer inne, som vi har laget for å hjelpe både nye og ikke fullt så nye brukere som kan være i tvil om hvordan de skal utføre visse handlinger i MinGat. Eller hvor hvert aspekt som er relevant for jobben befinner seg. Du kan få tilgang til denne veiledningen her.

Hvem skapte MinGat Øvre Eiker?

Visma er selskapet bak denne MinGat og de aller fleste MinGats som kommuner og institusjoner, både offentlige og private, har i Norge. Visma er et selskap spesialisert på programvare for bedrifter og offentlige virksomheter, som ble opprettet i 1996 i Norge.

Dette selskapet har mer enn 12 000 arbeidere, og har mange samarbeid med både anerkjente private selskaper og myndigheter eller offentlige institusjoner som søker å modernisere systemene sine og få et mer effektivt system takket være verktøyene som Visma kan tilby.

Selv om det er et selskap med opphav i Norge, er dets tilstedeværelse utenfor landet, i områder som det store flertallet av Europa, Norden og Latin-Amerika. De har forskjellige applikasjoner, og fokuserer ikke på en enkelt bruk av programvare. De dekker områder som regnskap, fakturering, prosedyrer, verktøy, planlegging og mye mer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *