Norled Hurtigbåt: Ruter, Tidsplan og Billettpriser

Norled Hurtigbåt er en av de største transportørene langs kysten i Norge. Selskapet tilbyr rask og effektiv transport på flere ruter, inkludert Bergen-Sogn-Flåm-Bergen, Bergen-Selje-Bergen, og Hardangerfjorden (kun om sommeren). Norled Hurtigbåt er kjent for sin pålitelighet og høye standarder for kundeservice.

Med Norled Hurtigbåt kan du enkelt og raskt komme deg til destinasjoner langs kysten, og du kan være trygg på at du vil bli tatt godt vare på underveis. Selskapet tilbyr også nettsalg av billetter, og du kan enkelt bestille og betale for billetter hjemmefra. Norled Hurtigbåt tilbyr også trafikkinfo på sin nettside, og du kan holde deg oppdatert på eventuelle forsinkelser eller endringer i ruteplanene.

Bakgrunn

Norled Hurtigbåt er et av Norges største ferje- og hurtigbåtrederier med rundt 80 fartøyer som trafikkerer langs Norges kyst. Selskapet ble etablert i 2007 etter at HSD Sjø AS og Tide Sjø AS slo seg sammen. Norled AS har sitt administrasjonskontor i Bergen og Stavanger, og regionskontor i Ålesund og Oslo.

Selskapet tilbyr en rekke ruteområder, inkludert Trøndelag, Møre og Romsdal, Hordaland, Rogaland, Vest-Agder, Indre Oslofjord og Nord-Troms. Norled AS transporterer mer enn 5 millioner passasjerer og 1,5 millioner biler hvert år.

Med en omsetning på omtrent 2 milliarder kroner årlig og omtrent 1000 ansatte, er Norled Hurtigbåt et viktig transportmiddel langs kysten av Norge og en nøkkelaktør i å opprettholde kystsamfunnene.

Hurtigbåtruter

Ruter

Norled tilbyr flere hurtigbåtruter i ulike deler av landet. Disse inkluderer:

 • Bergen-Sogn-Flåm-Bergen
 • Bergen-Selje-Bergen
 • Hardangerfjorden (kun sommerrute)
 • Askøy-Bergen
 • Austevoll ruten
 • Nordhordland ruten
 • Sunnhordland ruten

For mer informasjon om rutetider for hurtigbåtruter i Hordaland, besøk www.skyss.no.

Priser

Prisene for Norleds hurtigbåtruter varierer avhengig av ruten. For å få priser og annen informasjon om våre hurtigbåttilbud, kan du sende en e-post til post@norled.no.

Tidsplaner

For å finne tidsplaner for Norleds hurtigbåtruter, kan du besøke Norleds nettside. Det anbefales å kjøpe billett eller reservere plass via billetter.norled.no for å være sikret plass om bord.

Fasiliteter

Norled Hurtigbåt tilbyr en rekke fasiliteter for å gjøre reisen så komfortabel som mulig. Under finner du informasjon om de ulike fasilitetene som tilbys om bord.

Komfort

På Norled Hurtigbåt kan du forvente deg god komfort på reisen. Båten har komfortable seter og god benplass. Det er også mulighet for å lade mobiltelefoner og andre elektroniske enheter om bord.

Mat og drikke

Om bord på Norled Hurtigbåt kan du kjøpe et utvalg av mat og drikke. Det tilbys både varm og kald mat, og et utvalg av drikkevarer. Prisene er rimelige og det er noe for enhver smak.

Underholdning

For å gjøre reisen mer underholdende tilbyr Norled Hurtigbåt gratis WiFi om bord. Dette gjør det enkelt å holde seg oppdatert på nyheter og annet mens du er på reise. Det er også mulighet for å se på TV om bord.

Miljøvennlig transport

Norled har som mål å være en bærekraftig aktør innenfor transportsektoren, og har derfor gjennomført flere tiltak for å redusere utslipp og miljøpåvirkning.

Bærekraftige tiltak

For å oppnå bærekraftige tiltak har Norled investert i nye typer skip og teknologi som er mer miljøvennlig. Selskapet har utviklet løsninger som kun brukes av dem selv, og har dermed bidratt til å redusere miljøpåvirkningen i transportsektoren.

En av de mest bærekraftige tiltakene Norled har gjennomført, er introduksjonen av elektriske ferger. Selskapet har nå flere elektriske ferger i drift, som bidrar til å redusere utslipp av CO2 og andre skadelige stoffer.

Reduksjon av utslipp

For å redusere utslipp har Norled gjennomført flere tiltak, blant annet:

 • Introduksjon av elektriske ferger
 • Reduksjon av fartsgrenser for å redusere drivstofforbruket
 • Investering i mer miljøvennlig teknologi
 • Reduksjon av avfall og utslipp fra skipene

Disse tiltakene har bidratt til å redusere utslippene fra Norleds skip og dermed redusere miljøpåvirkningen i transportsektoren. Norled jobber kontinuerlig med å finne nye og bedre måter å redusere utslippene på, og vil fortsette å være en bærekraftig aktør innenfor transportsektoren.

Kontaktinformasjon

Hvis du har spørsmål om Norled, hurtigbåtene eller billetter, kan du kontakte Norleds kundeservice.

Telefonnummeret til Norleds kundeservice er +47 51 86 87 00. Du kan ringe fra mandag til fredag mellom kl. 10:00 og kl. 14:00. I påsken vil det ikke være mulig å kontakte kundeservice fra 14.04-18.04 2022.

Du kan også sende en e-post til Norleds kundeservice på e-postadressen kundeservice@norled.no. Norleds kundeservice vil svare på e-poster fra mandag til fredag mellom kl. 10:00 og kl. 14:00.

Hvis du ønsker å bestille billetter på nettet, kan du besøke Norleds hjemmeside og velge hurtigbåtruten du ønsker å reise med. For priser og annen informasjon om hurtigbåtene, kan du sende en e-post til post@norled.no eller besøke Norleds hjemmeside.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *