Molde Bussterminal: Alt om Ruter og Rutetider

Molde Bussterminal er en av de største og mest travle bussterminalene i Molde, Norge. Det er et viktig transportknutepunkt for både lokalbefolkningen og turister som besøker byen. Bussterminalen ligger i sentrum av byen og er lett tilgjengelig fra alle deler av byen.

Ruter og rutetider for bussene som går fra Molde Bussterminal er tilgjengelige på flere nettsteder, inkludert Ruter og Moovit. Disse nettstedene gir all informasjonen du trenger om rutetider, holdeplasser og kart. Du kan også laste ned rutetabeller og linjekart i PDF-format fra disse nettstedene.

Uansett om du skal til jobb, skole eller en turistattraksjon, vil du finne all informasjonen du trenger om Molde Bussterminal på nettet. Med denne informasjonen kan du planlegge reisen din og være sikker på at du kommer deg dit du skal i tide.

Ruter og Rutetider

Molde Bussterminal er en viktig transportknutepunkt for reisende i Molde og omegn. Ruter er det viktigste kollektivtransporttilbudet i området, og de tilbyr busser, trikker, T-baner og båter som dekker store deler av Oslo og Akershus.

Reisende som ønsker å finne rutetider kan besøke Ruters nettside eller laste ned Ruter-appen. På nettsiden kan du finne nedlastbare rutetabeller og linjekart for T-bane, trikk, buss og båt. Ved hjelp av reiseplanleggeren kan du enkelt finne rutetider ved å søke på stoppsted, adresse eller område. Det er også mulig å sjekke forsinkelser, omkjøringer, stans og ruteendringer på nettsiden eller i appen.

Ruter har flere billettalternativer, inkludert enkeltbilletter, dagsbilletter, ukesbilletter og månedsbilletter. Billetter kan kjøpes på nett, i appen eller på billettautomater på bussterminalen. Det er også mulig å kjøpe billetter om bord på bussene, men da er prisen høyere.

For reisende som ønsker å spare penger, kan det være lurt å kjøpe et Ruter-kort. Dette kortet gir deg 20% rabatt på enkeltbilletter og 40% rabatt på periodebilletter. Kortet kan brukes på alle Ruters transportmidler og kan kjøpes på nett eller i appen.

Busstasjon

Molde Bussterminal er det største knutepunktet for kollektivtransport i Molde og omegn. Busstasjonen ligger sentralt til i byen, og er godt tilrettelagt for både passasjerer og sjåfører.

Busstasjonen har flere plattformer, og det er enkelt å finne riktig avgang. Rutetabeller finnes både på nett og på stedet, og det er også mulig å få hjelp av informasjonsskranke eller sjåførene selv.

Det er også flere fasiliteter på busstasjonen, som toaletter, venterom, og kiosk. Det er også mulig å kjøpe billetter på stedet, eller bruke elektroniske billetter.

Busstasjonen er tilrettelagt for personer med nedsatt funksjonsevne, og det er mulig å ta med seg rullestol eller barnevogn på bussen. Det er også tilrettelagt for sykler, og det er mulig å ta med seg sykkel på bussen i visse tidsrom.

All Informasjon du Trenger

Beliggenhet

Molde Bussterminal ligger sentralt i Molde sentrum, og er et viktig knutepunkt for kollektivtransport i området. Bussterminalen ligger kun en kort spasertur unna Molde sentrum, og er lett tilgjengelig med både buss og bil.

Fasiliteter

Molde Bussterminal har et bredt utvalg av fasiliteter for reisende, inkludert toaletter, billettautomater, og venterom med sitteplasser. Det er også et bredt utvalg av mat- og drikkealternativer i nærheten av bussterminalen, inkludert kafeer, restauranter og dagligvarebutikker.

For reisende med spesielle behov, har Molde Bussterminal tilrettelagt med handicaptoiletter og parkeringsplasser, samt tilgjengelighet for rullestolbrukere.

Kontaktinformasjon

For spørsmål eller henvendelser om Molde Bussterminal, kan man kontakte kundeservice på telefonnummeret 71 21 60 00, eller besøke nettsiden Møre og Romsdal Fylkestrafikk for mer informasjon om rutetider og billettpriser.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *